Günlük İş Burç Yorumları 1 Aralık 2021

1 Aralık Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 1 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bil bakalım bugün hangi istasyonlar yönlendiriyor, Koç? Neptün! Şimdi doğrudan gizli sektörünüze gidin, zihinsel sis dağılır. İdeal profesyonel yaşamı hayal etme yeteneğinizden ve hatta profesyonel hayallerinize ulaşma yeteneğinizden şüphe duymuş olabileceğiniz için son birkaç ay karanlık olabilir. Gerileme döneminde işinizde gezinmek zor olabileceğinden, yolunuzu net bir şekilde görmekte bile sorun yaşayabilirdiniz. Şimdi doğrudan, Neptün sizden sezginizi dinlemenizi istiyor. Yüksek benliğiniz sizi şefkat, sihir ve hizmetle dolu özgecil bir yola çağırıyor. Hazır mısın?


Boğa Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün istasyonlarının bugün yönlendirmesiyle, topluluklarınız, hayalleriniz ve hatta teknolojik yetenekleriniz üzerinde daha iyi bir kavrayışa sahip olabilirsiniz. Boğa, seni kim destekliyor? Neptün gerilemesi sırasında, hangi ağların ve bağlantıların sizin için en iyisini istediğinden emin olamamış olabilirsiniz. İleriye dönük olarak, artık alanınızda veya sektörünüzde kime güveneceğinizi biliyorsunuz. Neptün retrosu profesyonel hayallerinizi gölgede bırakmış olabilir, bu nedenle bir sonraki adımda neyi başaracağınız veya nasıl ilerleyeceğiniz konusunda bir fikriniz olmayabilir. Neyse ki, başarı vizyonunuz artık net! Son olarak, herhangi bir teknik sorun, doğrudan bir Neptün altında temizlenebilir!


İkizler Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün retrosu, üzerinde çalışmak için net bir vizyonunuz veya hedefiniz olmadığı için kariyerinizi biraz zorlaştırmış olabilir. Bununla birlikte, Neptün istasyonları bugün başarı, miras ve kariyer sektörünüze doğrudan yön veriyor, bu nedenle yolunuzda gezinmek daha kolay olabilir! İkizler, zihniniz karışıklık veya illüzyondan uzak olduğu için profesyonel kararlarınızda daha rahat hissedebilirsiniz. Kariyerinize sanat, şefkat ve hizmet aşılamak daha kolay olabilir. Özellikle mesleki çabalarınız ve başarılarınız konusunda gerçekçi iseniz, beklentilerinizi de not alabilirsiniz.


Yengeç Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün’ün gerileme dönemi muhtemelen profesyonel inançlarınızda, sezgilerinizde, eğitim yolculuğunuzda ve hatta genişleme planlarınızda biraz kendinizden şüphe duymanıza neden oldu. Neyse ki, Neptün istasyonları bugün doğrudan, eğitiminizi ve deneyimlerinizi görmenize izin veriyor. Kanser, kariyerinizde bunu başaracak beceri, deneyim ve bilgiye sahip olduğunuzu bildiğiniz için mesleki eğitiminizde daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Neptün’ün doğrudan enerjisi de oldukça sezgisel olabilir, bu nedenle kariyer yolunuzun akışına yaslanabilirsiniz. Bu mükemmel enerjiyi düşünün, yolunuz sizi nereye götürürse oraya açık olmak isteyeceksiniz!


Aslan Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Finansal ortaklıklarınızda ve paylaşılan varlıklarınızda netliğe hazır mısınız Leo? Neptün geri giderken, finansal ortaklıklarınızda sınır veya sorumluluktan yoksun olabilirsiniz. Sorumluluk eksikliği, sizi kafa karışıklığına, aldatmaya veya yanılsamaya açık bırakabilirdi. Şimdi doğrudan, Neptün'ün enerjisi havayı temizliyor. Borçlar, borçlar veya kimin ne kadar kesintiye uğradığı gibi mesleğinizdeki finansal durumunuzun gerçekliğini daha iyi kavrayabilirsiniz. Neptün doğrudan olduğu için sorumluluk almak daha kolay olabilir, hatta sınırlara kesin olarak karar vermek bile yolunuzun bir parçası olabilir.


Başak Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütleriniz hakkında ne kadar eminsiniz, Başak? Neptün gerilemesi boyunca, yeni profesyonel sözleşmeleri, anlaşmaları ve ortaklıkları düşünmüş ve kabul etmiş olabilirsiniz. Zaman zaman, sezginizin sizi doğru taahhüde yönlendireceğinden şüphe duymuş veya profesyonel taahhütlerinizin öncüllerini görmekte zorluk çekmiş olabilirsiniz. Neyse ki, Neptün istasyonları bugün yön verdiğinde daha iyi bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Sözleşmelerinizin veya sözleşmelerinizin şartlarını görmek daha kolay olabilir. Bir ortaklıkta ne yapacağınıza ve ne yapmayacağınıza karar vermek gibi profesyonel taahhütlerinizle daha güçlü sınırlar bile uygulayabilirsiniz.


Terazi Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün geri hareketteyken iş ve günlük yaşam sisli hissettirebilirdi. Terazi, işinizden emin olamadığınız için kaybolmuş ve yönünü şaşırmış hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili doğru aramaları yapmak veya içgüdülerinizi dinlemek zor olabilir. Neyse ki, bugün Neptün istasyonlarının direktif vermesi artık daha kolay olmalı. Herhangi bir karışıklık büyüsü bozulacak. İşinizde, çalışma ortamınızda ve profesyonel rutininizde muhtemelen daha özgüvenli hissedeceksiniz. Karar vermek daha kolay olabilir. İş yerinde herhangi bir yanlış anlama varsa, bunun düzelmesini bekleyebilirsiniz.


Akrep Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, nereden ilham alıyorsun? Son birkaç ay boyunca, Neptün gerilemesi yaratıcı bir engellemeyle sonuçlanabilirdi. Tipik olarak son derece yaratıcı olan Neptün retrosunun enerjisi, sanatsal vizyonundan emin olmadan içe döndü. Sonuç olarak, ilham alarak profesyonel hedeflere ulaşmakta zorlanmış olabilirsiniz. Ancak Neptün'ün bugün doğrudan konuşlandırdığı bu geçmişte kaldı! İş projelerinize daha fazla dahil olmak daha kolay olabilir. Hedeflerinize yaratıcılık ve kendini ifade etme duygusu aşılamak için ilham alabilirsiniz!


Yay Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün gerilemesi devam ederken, hayal gücünüz ve sezgilerinizin engellendiğini hissetmiş olabilirsiniz. İş sınırlarınızda gezinmek zor olabilir, bu nedenle sorumluluk ve hesap verebilirliği bulanıklaştırır. Neyse ki, Neptün istasyonları bugün direkt olarak çalıştığından, iş beklentilerinizi kavramak daha kolay olabilir. Yay burcu, ilham almak ve sağlıklı çalışma sınırlarını sürdüren net beklentiler belirlemek için yüksek zihninize dokunmayı kolaylıkla bulabilirsin. Şimdi doğrudan ev sektörünüzde, ev projeleri üstlenirken ve hatta uzaktan çalışırken daha verimli hissedebilirsiniz! Doğrudan Neptün, iş-yaşam dengesini daha uygun hale getirebilir.


Oğlak Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün geri giderken iletişim dokunup gidiyordu. Gerileme dönemi, ayrıntıları, beklentileri ve daha fazlasını çarpıtabilir ve bu da işinizi oldukça zorlaştırabilirdi. Ayrıca işte olmak yerine kafanızın içinde, fantezilerde ve hayallerde kaybolmuş olabilirsiniz. Şans eseri, Neptün istasyonları bugün direkt olarak bu iş bitmek üzere! Oğlak, işte bulunmanıza izin vererek, gerçekte daha köklü hissedebilirsiniz. Gri alan Neptün'ün doğrudan olmasıyla dağıldığından müşteriler ve iş arkadaşlarıyla koordinasyon daha sorunsuz olacaktır.


Kova Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün retrodayken finans biraz zor olabilirdi. Nasıl para kazanacağınızdan emin olmayabilirdiniz ve bütçeleme zor olabilir. Yaratıcı bir rolde çalışıyorsanız, retrograd becerilerinizin değeri hakkında biraz şüphe uyandırabilirdi. Neyse ki, Neptün istasyonları bugün doğrudan! Kova, doğrudan Neptün netliğe izin verdiğinden, mali durumunuz ve ileriye dönük değeriniz konusunda muhtemelen daha iyi hissedeceksiniz. Becerileriniz için para ödeyen kazançlı fırsatlar aramak daha kolay olabilir. Bütçenizi dengelemek için daha iyi bir zamanınız olabilir!


Balık Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen kimsin, Balık? Neptün gerilemesi, kimlik ve algı duygunuzu çarpıtmış olabilir. İş yerinizde kendinizi net bir şekilde görmekte zorlanabilirsiniz. Belki de varlığınızın veya çalışma ortamınız üzerindeki etkisinin farkında değildiniz. Neptün istasyonları bugün direkt olarak, işinizdeki rolünüzü anlamak daha kolay olabilir. Sonunda profesyonel benliğinizi görebilir, profesyonel konumunuzu nasıl temsil ettiğinizi ve iş yerinize ne getirdiğinizi bilebilirsiniz. Daha da önemlisi, varlığınızın gücüne giderek daha fazla güven duyabilirsiniz!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.