Günlük Burç Yorumları 9 Kasım 2021

9 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 9 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzü fırtınalı ruh halleri ve mağazada güçlü karşılaşmalar barındırıyor, Koç. Haber taşıyan Merkür, bugün kendi kendini motive eden Mars’ı yöneten yönetici gezegeninizi ziyaret ediyor ve samimiyet departmanına önemli içgörüler ve konuşmalar sunuyor. Saptan uçup gitmeden deneyimlediğiniz şey hakkında doğrudan olmayı hedefleyin. Başka yerlerde, yetenekli Oğlak ayının Plüton ile birleşmesi, kariyer cephesindeki güç oyunlarını vurgulayabilir.


Boğa Burcu
9 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzünün altında gerilim yükseliyor, Boğa. Pratik Oğlak ayı, günü dönüşüm arayan Plüton ile kucaklaşarak geçirir, eğitim konuları ve seyahat planları söz konusu olduğunda zihinsel atmosferinizi ve duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır. Başka bir yerde, haberci Merkür, öfkeli Mars ile birleşerek ilişki cephesine sert konuşmalar getiriyor. Bu enerjiyi, romantik veya platonik işbirlikçi meselelerin etrafındaki havayı temizlemek için kullanın.


İkizler Burcu
9 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, genellikle diğer insanlarla ağır, duygusal karşılaşmalardan kaçınmayı hedeflersiniz. Ağır Oğlak, hayal kırıklığı yaratan Plüton ile birleştiğinde, bu kaçınmayı kabul etmeniz ve bugün ateşin içinden geçmeniz gerekebilir. Bu güçlü eşleştirme, özellikle bir çıkışa ihtiyaç duyan samimiyetle ilgili hassas duygusal sorunları çözmenize yardımcı olur. Başka yerlerde, Merkür’ün Mars ile birleşmesi, çalışma cephesinde eylem, ivme ve doğrudanlık ihtiyacınızı ısıtır.


Yengeç Burcu
9 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Kalbin meseleleri bugün yoğunlaşacak gibi görünüyor, Yengeç. Melankolik Oğlak ayı, günü duygusal olarak dönüştürücü Plüton ile birleşerek geçirir ve sizi mevcut ilişki anlatınızdaki gizlenen hayal kırıklıklarını kabul etmeye zorlar. Başka yerlerde, haber getiren Merkür, aksiyon alıcı Mars ile birleşerek yaratıcı projeler, cinsel yaşamınız veya romantik ilgi alanlarınız hakkında önemli konuşmalar veya ifşaatlar başlatır.


Aslan Burcu
9 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzü, kozmik atmosferde her şeyi ısıtır, Leo. Etkileyici Merkür, ateşli Mars ile birleşirken, iç cephedeki herhangi bir gerilimle kafa kafaya bir yaklaşımla başa çıkmaya hazır olun. Bu eşleştirme, Homefront’taki herhangi bir önemli sorunla ilgili haberler, konuşmalar veya açıklamalar getiriyor. Başka yerlerde, meşgul Oğlak ayı, yenilenme arayan Plüton ile birleşerek, iş sıkıntılarını ve ele alınması gereken sağlık sorunlarını vurgular.


Başak Burcu
9 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak gümüş dilli, kanat ayaklı gezegen Merkür’den kozmik rehberlik alırsınız. Salı günü gökyüzü, kendine güvenen Mars ile birleşirken Merkür’ün ısıyı artırdığını görüyor. Bu eşleştirme, harekete geçme ihtiyacınızı artırmak için çalışır ve öfkenizi artırırken hoş bir enerji artışı sağlar. Dünyevi Oğlak ayı gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile birleştiğinden, yaratıcı cephede veya romantik ilgi alanlarında güçlü yayınlar olması muhtemeldir.


Terazi Burcu
9 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Salı günü göklerin altında güçlü gerçekler ortaya çıkıyor, Terazi. Melankolik Oğlak ayı, hayal kırıklığı yaratan Plüton ile birleşirken, kendinizi eğlenceleri geri çevirmeye hazırlanın. Bu duygusal açıdan yoğun eşleşme, aile bağları ve ev cephesinde gizlenen her türlü gerilimin üstesinden gelerek yer açmaya yardımcı olur. Başka yerlerde, haber taşıyan Merkür, ateşli Mars ile birleşerek, para kazanma konusunda hararetli açıklamalar veya konuşmalar getiriyor.


Akrep Burcu
9 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Salı gününün kozmik manzarasında gezinmek zor, Akrep. Yönetici gezegeniniz, alıngan Mars, haber getiren Merkür’den bir ziyaret alıyor. Bir yandan, bu eşleştirme zihinsel dayanıklılığı ve iletişim kurma arzusunu arttırır. Öte yandan, sağlık ve bağımsızlık hakkında ifşaatlar getiriyor. Bu arada, topraklanmış Oğlak ayı, gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile birleşerek, yapılacaklar listenizin en üstüne duygusal olarak dürüst konuşmalar koyar.


Yay Burcu
9 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Yay burcu olarak, sonsuz bir iyimsersiniz. Salı günü gökyüzü, yolunuza duygusal olarak yüklü birkaç barikat koyduğundan, bu doğal tavırla mücadele etmeye çalışabilir. Gerçekçi Oğlak ayı, hayal kırıklığı yaratan Plüton ile birleşerek özgüven ve öz değer etrafındaki iyileşmemiş yaraları aydınlatır. Bu arada, haberci Merkür’ün kızgın Mars ile birleşmesi, ele alınması gereken kendi kendini sabote eden öfke ve bağımsızlık konularını aydınlatıyor.


Oğlak Burcu
9 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzü bazı fırtınalı sorunlarla uğraşıyor, Oğlak. Ayın burcunuzdaki varlığı, duygusal tepkilerinizi ve kendini koruma ihtiyacınızı yoğunlaştırırken, duygusal olarak ham Plüton ile birleşmesi imajınız, sağlığınız ve benlik duygunuzla ilgili çözülmemiş kompleksleri ortaya çıkarır. Başka yerlerde, haber getiren Merkür, öfkeli Mars ile birleşerek topluluğunuza veya arkadaş ağınıza doğrudan ve potansiyel olarak rahatsız edici konuşmalar getirir.


Kova Burcu
9 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzünün altında bazı gerçekler gün ışığına çıkıyor, Kova. Haber taşıyan Merkür, günü harekete geçen Mars ile birleştirerek, kariyer cephesine önemli açıklamalar ve konuşmalar getirerek – bazıları muhtemelen hayal kırıklıklarını ve sıcak düğme sorunlarını vurgulayacaktır. Başka bir yerde, yalnızlık arayan Oğlak ayı, yenilenmeye aç Plüton ile birleşerek, sizi rahatsız eden duygusal sorunları çözmenize ve serbest bırakmanıza yardımcı olur.


Balık Burcu
9 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Kendinizi zorlu bir kozmik arazi için hazırlayın, Balık. Hedef odaklı Oğlak ayı, bugün gerilim salan Plüton ile birleşerek fırtınalı ruh hallerine ve uzun vadeli hırslarınız söz konusu olduğunda yenilenme için yeni bir duruma neden oluyor. Bu eşleşmenin ayrıca gruplar, arkadaşlar veya diğer topluluk yerleri etrafındaki atmosferi önemli ölçüde yoğunlaştırması muhtemeldir. Başka bir yerde, haberci Merkür’ün kızgın Mars ile birleşmesi, kendini kanıtlama konusunda önemli perspektif değişiklikleri getiriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.