Günlük Burç Yorumları 27 Kasım 2021

27 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 27 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, yapılması gereken birkaç ayarlamayı benimsemeye hazırlanın. Üçüncü dördün ay, Cumartesi semaları altında eleştirel düşünen Başak burcunda ortaya çıkıyor ve günlük işinizin gerçekliği ile hayalinizdeki işin vizyonu arasındaki yaklaşım değişikliklerini gerektiriyor. Küçük düzeltmeler, işi baştan sona yapmaya istekli olduğunuz sürece, tekrar yola çıkmanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Boğa, yılın bu zamanı, yakın ilişkilerinizdeki dinamiklere daha fazla dikkat ediyor musunuz? Siz doğru yoldayken, evren bazı küçük rota düzeltmeleri öneriyor. Dünyevi Başak burcundaki üçüncü dördün ay bugün geliyor ve romantik ve kalp merkezli endişeler etrafında çözülmesi gereken tüm tıkanıklıkları aydınlatıyor. Gerçeğinizi yakın ortaklıklarda konuşmak için ideal bir gün.


İkizler Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Cumartesi gökyüzü, dikkatinizi hayatınızdaki önemli hikayelere çekiyor, İkizler. Yansıtıcı Başak burcundaki üçüncü dördün ay sahneye çıkar ve ilişki konularına yaklaşımınızda değişiklik yapılmasını ister. Gerçeklik vizyonunuzu çarpıtan eski duygularla boğuşurken, geçmiş ve şimdi arasında sıkışmış hissetmeniz muhtemeldir. Geçmişinizin hangi unsurlarından vazgeçmeye değer olduğunu kabul etmeyi hedefleyin.


Yengeç Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Değişim senin için sıcak bir şekilde benimsenen bir kavram değil, Yengeç. Yine de, bugünün gökyüzü, daha iyisi için ona yaslanmanızı sağlamaya niyetli. Başak burcundaki üçüncü çeyrek ayı bugün geliyor ve zihinsel tutumunuz ile zanaatınızı verimli bir şekilde gerçekleştirme yeteneğiniz arasında yapılması gereken ayarlamalara işaret ediyor. Zihin temizleme meditasyonlarına veya bilinç akışı yazmaya odaklanmak için ideal bir zaman – yolunuza çıkan sıkışmış duyguları ortadan kaldırmak için herhangi bir şey.


Aslan Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Yeteneklerinle risk almanın şimdi tam zamanı, Leo. Seçtiğiniz zanaatla ilgi odağına daha güvenle eğildiniz, ancak Pazartesi günkü gökyüzü daha fazla büyüme için hala yer olduğunu gösteriyor. Mükemmeliyetçi Başak burcundaki üçüncü çeyrek ayı bugün ortaya çıkıyor ve yeteneklerinizin ve kaynaklarınızın etkinleştirilmesi etrafında yapılması gereken değişiklikleri vurguluyor. Güveninizin önünde duran nedir?


Başak Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı olma durumundasın Başak. Sürecinizin durdurulduğunu hissetmek kolaydır, ancak gerçek şu ki, geleceğinizi daha iyi şekillendirmek için geçmişinizde daha derine inmeye ihtiyacınız var. Üçüncü dördün ay bugün burcunuza geliyor ve kimliğiniz ve bireyselliğiniz etrafında benimsenmesi gereken bir dizi değişikliği vurguluyor. Kim olmak istediğinizi kabul edin ve oraya ulaşmak için gerekli değişiklikleri yapın.


Terazi Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Yılın bu zamanında yeni şeyler öğrenmeye açsınız, Terazi. Muhtemelen kendini ifade etmenin yeni yollarını arıyorsun veya eğitim fırsatlarını takip ediyorsun. Meşgul Başak burcundaki üçüncü çeyrek ayı bugün geliyor. Bu aşama, yeni bilgileri almadan önce, belirli olumsuz düşünce kalıplarının gitmesine izin vererek zihinsel yer açmanız gerektiğini vurgular. Ortaya çıkanları işlemek için kendinize alan verin ve kendinize karşı nazik olun.


Akrep Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Enerjinizin çoğu, kaynaklarınıza iyi ve dikkatli bir şekilde bakmaya yönlendirildi, Akrep. Evren, yeteneklerinizi ve becerilerinizi benimsemeniz ve onları iyi kullanmanız için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bugünün kritik Başak burcundaki üçüncü çeyrek ayı, hedeflere ulaşma ve yeteneklerinizi kullanma konusunda yapılması gereken değişiklikleri vurguluyor. Hangi uzun vadeli hedeflerinizin görülmeye değer olduğunu kabul etmeyi hedefleyin.


Yay Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Yılın bu zamanında parlayan bir yıldızsın, Yay. Henüz içinizden biri gibi hissetmeseniz de, insanlar yaptığınız hareketleri yakından takip ediyor ve hayranlıkla bakıyorlar. Analitik Başak'ta bugünün üçüncü çeyreği, kariyer yaklaşımınızın değişmesi gereken yönlerini vurgulayarak, bağları kesmek veya yörüngenize daha uygun ayarlamalar yapmak için ideal bir gün haline getiriyor.


Oğlak Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Bugünün gökyüzü zihinsel temizlik gerektiriyor, Oğlak. Kendinize yer açmanıza ve kendinizle ilgili sınırlayıcı inançları salıvermenize yardımcı olabilecek hangi faaliyetlere yönelebilirsiniz? Üçüncü çeyrek ay bugün analitik Başak burcuna geliyor ve içsel düzeyde bu çok ihtiyaç duyulan salınımı kolaylaştıran yeni bir hız değişikliği çağrısında bulunuyor. Öngördüğün büyük resim hayalinden yoksun kendini nasıl satıyorsun?


Kova Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Bugün iki dünya arasında kaldın. Mükemmeliyetçi Başak burcundaki üçüncü çeyrek ayı bugün sahneye çıkıyor ve hayatınızın sosyal yönlerine yaklaşımınızda değişiklik yapılması çağrısında bulunuyor. Destekleyici bir sosyal yaşam gereksiniminiz ile özel yakınlık gereksiniminiz arasında sürtüşme artıyor gibi görünüyor, bu nedenle neyin serbest bırakılması gerektiğine dair daha iyi ipuçları için dikkatinizi dünyanızdaki diğer önemli kişilere çevirin.


Balık Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Oyununuzun zirvesine çıkmak, diğer insanların katılımını gerektirir, Balık. Analitik Başak burcunuzdaki üçüncü çeyrek ay bugün ortaya çıkıyor ve kariyerinizle ilgili bire bir katılımlar etrafında yapılması gereken değişikliklere özellikle dikkat çekiyor. Kendinizi neyin değiştirilmesi gerektiğine göre ayarlamak için üstlenilen uzlaşmaları, müzakereleri ve taahhütleri gözden geçirmek isteyebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.