Günlük Burç Yorumları 21 Kasım 2021

21 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 21 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Işığı yeniden görmeye başlıyorsun, Koç. Yakın ilişkilere yaklaşımınızın etrafındaki yaraları yeniden inceledikten birkaç hafta sonra, hayatınıza yeni bir perspektiften tanık olmaya hazırsınız. Güneş bugün aşırı hassas Akrep’ten ayrılıyor ve ateşli, geniş kapsamlı Yay’a doğru ilerliyor. Güneşin buradaki zamanı, eğitime, seyahate ve yeni bakış açıları ve inançlar formüle etmeye odaklanmanızı işaret ediyor.


Boğa Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü, mevcut ilişki anlatınızı derinleştirdiğinizi görüyor, Boğa. Romantizm ve diğer işbirlikleri söz konusu olduğunda, tamamen düğümleri çözmeye ve bağlantıları derinleştirmeye odaklandınız. Güneş, dönüşüm arayan Akrep burcunu terk ediyor ve bugün macera arayan Yay burcuna ilerliyor, önümüzdeki haftalarda yakınlık yaralarını ve bağlılık takılmalarını keşfetmenize yardımcı oluyor.


İkizler Burcu
21 Kasım 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Hayatını düzene soktun İkizler. Son birkaç hafta, iş akışınızı organize etmek, sağlığınızı düzeltmek ve iş/yaşam dengenizi yeniden düzenlemek için kritikti. Güneş, perspektifi artıran Yay burcuna geçerken Pazar günü gökyüzü sizi yeni araziye doğru hareket ederken buluyor. Güneşin buradaki zamanı, yakın ortaklıklarda değişen ihtiyaçlarınızı keşfederken yeni ilişki fırsatlarını aydınlatmak için çalışır.


Yengeç Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası, yeni bir hız değişikliğini benimsiyor, Yengeç. Haftalarca yaratıcı enerjinizi artırıp, hayatınızdaki romantizmi yeniden canlandırdıktan sonra, yeni bir çalışma şekli aramaya hazırsınız. Güneş, şehvetli Akrep’ten ayrılıyor ve bugün, enerjinizi sağlık sorunlarını düzeltmeye ve zanaatınızı ince ayar yapmaya odaklamak için çalıştığı uzağı gören Yay’a doğru ilerliyor.


Aslan Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Evren, içinde bulunduğun duygusal korkudan seni kurtarmak için çalışıyor, Leo. Birkaç hafta boyunca aile meselelerini çözdükten ve ev ortamınızla bağlantınızı derinleştirdikten sonra, daha yeşil meralara geçmeye hazırsınız. Pazar günü gökyüzü, hassas Akrep’ten ayrılan ve macera arayan Yay’a doğru ilerleyen güneşi bulur, odak noktanızı zevk, romantizm ve yaratıcı kendini ifade etmeye odaklar.


Başak Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Evren seni yoğun bir tempoya kucakladı, Başak. İletişiminiz, eğitim çabalarınız ve yerel seyahatlerinizle ilgili yeni girişimlere kendinizi o kadar kaptırdınız. Güneşin keskin görüşlü Akrep burcundaki zamanı, dalgın Yay burcuna doğru ilerlerken bugün sona eriyor. Bu çok önemli geçiş sizi yavaşlatır, içe kapanma ve geri çekilme ihtiyacınızı artırır ve herhangi bir aile ve yaşam alanı sorununu çözmenin önemini vurgular.


Terazi Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Terazi, hayatınızın temposu yeniden yükselmeye başlıyor. Son birkaç hafta, doğal becerilerinizi ve yeteneklerinizi harekete geçirmek için sürekli olarak zaman ayırdığınızı ve aynı zamanda işinizle olan bağlantınızı derinleştirdiğinizi gördük. Pazar günü gökyüzü, keskin Akrep’ten ayrılan ve kendini ifade etme, zihinsel sağlık ve iletişim kaygılarına odaklanmanızı sağlamaya çalıştığı eğitime aç Yay’a doğru ilerleyen güneşi buluyor.


Akrep Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Kim olduğunuzu yeniden tanımlama sürecinde diz boyu çalıştınız, Akrep. Vücudunuzla, kendi imajınızla ve bağımsızlığınızla olan ilişkinizi haftalarca yeniden kurduktan sonra, şimdi kendinizi bu sürecin bir sonraki aşamasına geçmeye hazır buluyorsunuz. Güneş, bugün uzağı gören Yay burcuna doğru ilerliyor ve burada, yeteneklerinizi ince ayar yapmaya, işinizde verimliliği artırmaya ve önümüzdeki haftalarda kaynaklarınızı desteklemeye odaklanmanızı hedefliyor.


Yay Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Kutlama zamanı, Yay! Sezonunuz sonunda geldi ve gelişiyle birlikte yeni bir hız değişikliğini kucaklamaya hazır hissediyorsunuz. Haftalarca yoğun duygusal materyalden geçerek ve eskiden olduğunuz kişinin eski katmanlarını attıktan sonra, artık kendinizi yeni bir ışıkta yeniden tanımlamaya hazırsınız. Güneşin burcunuzdaki zamanı, önümüzdeki haftalarda kendi imajınıza, kendini ifade etmenize ve sağlığınıza odaklanmanızı canlandırır.


Oğlak Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası, daha yavaş bir tempo değişikliğini çağrıştırıyor, Oğlak. Birkaç hafta boyunca aralıksız ağ oluşturma ve hedef belirleme sürecinden sonra, başarı elde etmek yerine dökülmeye ve salıvermeye odaklanan daha içe dönük bir aşamaya geçmeye hazırsınız. Güneş, bugün, önümüzdeki haftalarda enerjinizi yenilenme, yalnızlık ve dönüşüm arayışına adadığı, yansıtıcı Yay burcuna doğru ilerliyor.


Kova Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Son haftalarda hepiniz çalıştınız ve oyun oynamadınız, Kova. Geçen ay kariyerinizle olan mevcut ilişkinizi netleştirmeniz sizin için çok önemliydi ve şimdi kendinizi yeni bir odak noktası almaya hazır buluyorsunuz. Pazar günü gökyüzü, güneşin, topluluk bağlantılarını güçlendirmeye ve uzun vadeli hedeflerinizi daha iyi tanımlamaya odaklanmanızı sağlamak için çalıştığı eğlenceli Yay burcuna doğru ilerlediğini buluyor.


Balık Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Şimdi defne üzerinde dinlenme, Balık! Evren, mevcut kariyer hedeflerinizden en iyi şekilde yararlanmanız için ihtiyacınız olan desteği veriyor. Haftalarca uzun süredir devam eden yanlış anlamaları yıktıktan ve yeni eğitim çabalarına giriştikten sonra, kendinizi hedeflerinize doğru uygulamaya hazırsınız. Güneş bugün geniş kapsamlı Yay burcuna doğru ilerliyor ve enerjinizi önümüzdeki haftalarda kariyerinizi ve itibarınızı artırmaya gönderiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.