Günlük Burç Yorumları 20 Kasım 2021

20 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 20 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Cumartesi gökyüzü seni harekete geçiriyor, Koç. Ay, baş döndürücü İkizler'de mutlu bir şekilde süzülür ve sizi mahallenizdeki yerel hareketleri aramaya ve zihninizi ve sesinizi harekete geçiren projelere katılmaya teşvik eder. Bu arada, haberci Merkür, hem dönüştürücü Plüton hem de hevesli Jüpiter ile bağlantı kurarak size ilişki cephesinde güçlü, yön değiştiren konuşmalar yapma şansı sunuyor.


Boğa Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Dikkatini yakın ilişkilerine çevir Boğa. Aşağıda karıştırılan ve söylenmesi gereken nedir? Messenger Merkür kendini hem duygusal olarak dürüst Pluto hem de büyüme veren Jüpiter ile temas kurarken bulur. Bu sıra dışı eşleşme, samimi sohbetleri doğrudan, geleceğe yönelik bir tonla aşılayarak, arkadaşlar, romantik ilgi alanları veya iş ortakları arasındaki ortak kararsızlık duygularının üstesinden gelmek için ideal bir gün olmasını sağlar.


İkizler Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Asla çok uzun süre hareketsiz kalmazsın İkizler. Hareket halinde olmak ve bir sonraki büyük şeyi keşfetmek sizin doğanızda var! Cumartesi günü gökyüzü, hevesli Jüpiter ve dönüşüm arayışında olan Plüton ile iki önemli sohbete bağlanmış, yönetici gezegeniniz, etkileyici Merkür'ü buluyor. Bu eşleştirme, garip bir umutlu ve acı verici bir dürüstlükle karışır ve sizi iş ve sağlık cephesinde engelleyen her şeyi ele almayı kolaylaştırır.


Yengeç Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, bugün her açıdan önemli haberler ve konuşmalar geliyor. Messenger Mercury, kendisini dönüştürücü Pluto ve vizyon sahibi Jüpiter ile sohbetlere sarılmış halde bulur ve günü kişisel yaratıcı yetenekleriniz, cinsel yaşamınız ve romantik ilgi alanlarınız hakkında ifşaatlarla doldurur. Bu arada, dalgın İkizler ayı, sosyal faaliyetlere dahil olmaktan kaçınan düşük anahtarlı faaliyetleri teşvik eder.


Aslan Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Evin ve ailen hakkında gelen mesajları dinliyor musun Leo? Anlamlı Merkür, rüya gibi büyük Jüpiter ve yenilenme arayışında olan Plüton ile bağlantı kurarken Cumartesi günkü gökyüzü, farkındalığınıza taşan konuşmaları ve içgörüleri yakından incelemeye teşvik ediyor. Bu eşleştirme, iş cephesinde gerçeğinizi söylemeniz ve ilişki bölümünde geleceğe yönelik konuşmalara cesaretle girmeniz için sizi teşvik eder.


Başak Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü, kariyer ivmesi ve net iletişim ile ilgilendiğini gösteriyor, Başak. Yönetici gezegeniniz zihinsel Merkür, kendisini hem istek uyandıran Jüpiter'e hem de yenilenme arayışında olan Plüton'a uzanırken bulur. Bu eşleştirme, yaratıcı ve romantik cephede büyük değişiklikleri hayata geçirmenize ve iş/yaşam dengesi cephesinde olumlu bir şekilde yeni ufuklara doğru genişlemenize yardımcı olur.


Terazi Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Terazi, şu anda özgüven duygunuzun etrafında hangi hikayeyi karıştırıyor? Cumartesi gününün kozmik manzarası, kendi yetenekleriniz ve yeteneklerinizle olan ilişkinizi yeniden incelerken bu hikayeye geri dönmenizi sağlıyor. Messenger Mercury, kendisini hem uzakları gören Jüpiter hem de gerçeği söyleyen Pluto ile konuşmalar içinde bulur ve sizi ana cephede değişimi kucaklamaya ve yaratıcı departmanda cesurca yeni alanlara adım atmaya teşvik eder.


Akrep Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı tüm yumurtaları tek sepette toplar, Akrep. Öncelikle sağlığınızı düzenlemek ve bağımsızlık ve kendini ifade etme duygunuzla bağlantınızı derinleştirmekle ilgileniyorsunuz. Haberci Merkür, duygusal olarak ham Plüton'a ve büyük kalpli Jüpiter'e ulaştığında Cumartesi günü gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Bu eşleştirme, size gerçeklerinizi söylerken ve hayal kırıklıklarını giderirken, ev cephesinde geleceğe yönelik konuşmalar yapma şansı sunar.


Yay Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Bugün bilinçaltı mesajlarla dolup taşıyorsun Yay. Hızlı adım atan Merkür, yönetici gezegeniniz, hevesli Jüpiter ile kareler halindeyken, hayallerinize ve vizyonlarınıza çok dikkat edin. Bu eşleştirme, kendi kendini yenen iletişim kalıplarını ve zararlı zihinsel sağlık alışkanlıklarını kabul etmenize yardımcı olmak için çalışır. Başka bir yerde, Merkür'ün gerçeği söyleyen Pluto ile hizalanması, kendine güvenin etrafındaki eski yaraları doğrudan ele almanıza yardımcı olur.


Oğlak Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü, gelecek planlarını hayal etmeni ve üretken olmanı sağlıyor, Oğlak. Ay, çok yönlü İkizler'de yüzerek sizi organize olmaya ve yaklaşan yükümlülüklerin üstesinden gelmeye teşvik ediyor. Başka bir yerde, haberci Merkür, rüya gibi büyük Jüpiter ve gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile buluşur. Bu eşleştirme, günü tuhaf bir iyimserlik ve yenilenme karışımıyla doldurur ve topluluğunuzdaki veya arkadaş grubunuzdaki sorunlarla doğrudan yüzleşmenize yardımcı olur.


Kova Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzünün altında önemli bilgiler ortaya çıkıyor, Kova. Messenger Mercury, bugün kendisini hem vizyon sahibi Jüpiter hem de yenilenme arayan Pluto ile bağlantılı buluyor ve sizi mevcut kariyer yörüngenizle ilgili önemli gerçeklerle yüzleşmeye teşvik ediyor. Bu eşleştirme hem canlandırıcı hem de vahşice dürüst, bu da sohbet açısından ilginç bir gün geçirmenizi sağlıyor. Başka bir yerde, eğlenceli İkizler ayı sizi yaratıcı olmaya ve neşe veren aktivitelere dönmeye teşvik eder.


Balık Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzünün altında evde kalmayı tercih edersin, Balık. Aklınızda çok şey var ve ay yansıtıcı İkizler aracılığıyla dans ederken yalnızlıktan ve teslimiyetten yararlanacaksınız. Başka yerlerde, bilgi toplayan Merkür, rüya gibi büyük Jüpiter'e ve yenilenme arayışında olan Plüton'a ulaştığından, haberlerin ve içgörülerin ortaya çıkması muhtemeldir. Bu eşleştirme, mevcut yaşam yörüngenize yeni bir bakış açısı sunar ve iletişim konularını yakından incelemenize yardımcı olur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.