Günlük Burç Yorumları 16 Kasım 2021

16 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 16 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Hırslarınız istikrarlı bir dönüşüm halindeydi, Koç. Yenilenme arayışında olan Plüton, kariyer yolunuzda neyin işe yarayıp neyin yaramadığını kabul etmenize yardımcı olmayı amaçladığından, sizin için bu sürecin başında olmuştur. Hem enerji veren güneş hem de ruha duyarlı ay Plüton’a uzandığı için Salı günü gökyüzü bu hikayeye odaklanıyor. Hayal kırıklıklarınızı kabul edin ve değişim için bir oyun planı oluşturun.


Boğa Burcu
16 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Bir Boğa olarak, uzun süredir kökleşmiş olan kalıpları değiştirmek sizin için zor olabilir. Dönüşüm arayan Plüton, sizi yaşamla ilgili inançlarınıza yeni bir yaklaşımı benimsemeniz için sürekli olarak teşvik ediyor ve güneş ve ay, yenilenme getiren Plüton’a uzanırken Salı günü gökyüzü bu hikayeyi dürtüyor. Hayallerinizin etrafında oluşan zihinsel bloklarla biraz zaman geçirin ve yeni bir bakış açısına yaslanın.


İkizler Burcu
16 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Yakın ilişkiler deneyiminiz devam eden bir yenilenme durumundan geçiyor, İkizler. Duygusal olarak güçlü Pluto, sizi bu çok önemli bağlara yeni bir yaklaşım yaratmaya zorluyor ve Salı günü gökyüzü, bu hikayeye geri dönmenizi sağlıyor. Yol gösterici güneş ve hassas ay, bugün yenilenme arayan Plüton ile bağlantı kurarak, kalbinizi yaralayan şey hakkında yeni bir bakış açısı benimsemenize yardımcı oluyor.


Yengeç Burcu
16 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Ortaklıklara yaklaşımınızın bazı büyük değişikliklerden geçmesi şaşırtıcı değil, Yengeç. Salı günkü gökyüzü, hem aydınlatıcı güneş hem de besleyici ay, yenilenme arayan Plüton’a uzanırken, bu hikayeye yeni bir ışıkta geri döndüğünüzü görüyor. Gerçekler bu yönüyle halının altından süpürülür, bu nedenle tüm ilişki konularına doğrudan ve dürüst bir değişim arzusuyla yaklaşmayı hedefleyin.


Aslan Burcu
16 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Bir Aslan olarak bu dünyadaki yerinizi çok ciddiye alıyorsunuz. Son zamanlarda, iş/yaşam dengenizdeki deneyiminiz, mevcut iş ortamınızı sorgulamanıza neden oldu. Hem berraklığı açığa vuran güneş hem de hassas ay, değişim talep eden Plüton ile bağlantı kurduğundan Salı günü gökyüzü bu anlatıya odaklanıyor. Bu güçlü eşleşmeler, zanaatınız söz konusu olduğunda dönüşüm için yeni fırsatlar sunar.


Başak Burcu
16 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Kalbinizin kalbinde neler oluyor Başak? Yakın ilişkilere ve yaratıcı etkinliklere yeni bir yaklaşım getirirken, kozmos sürekli olarak kalbinizin kilidini yeni bir kapasitede açmanıza yardımcı oluyor. Hayat veren güneş ve hassas ay, yenilenme arayışında olan Plüton’a uzanırken Salı günü gökyüzü sizi bu devam eden hikayeye geri götürüyor. Bu eşleştirme, yaratıcı gerçekleştirme ve ilişki yenileme söz konusu olduğunda, değişim için olumlu yollara işaret ediyor.


Terazi Burcu
16 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Temellerin ayaklarının altından kayıyor Terazi. Güçlü Pluto, iyileşme gerektiren uzun süredir devam eden ev ve aile sorunlarına odaklanmanıza yardımcı olurken, kozmos sizi sizi destekleyen zeminde yeniden inşa etmeye zorluyor. Berraklık arayan güneş ve hassas ay, yenilenme veren Plüton’a uzanırken Salı günü gökyüzü bu anlatıya dokunuyor. Yakın çevreniz ve yaşam alanınızla ilgili hangi gerçeklerinizin anlatılması gerektiğini kabul etmeyi hedefleyin.


Akrep Burcu
16 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Akrep, yıllardır zihnin ve sesinle yeni bir ilişki kuruyorsun. Eski engelleri yıkmak ve o arenalarda uzun süredir devam eden yaraları kabul etmek zorunda olduğunuz için bu kolay bir süreç değildi. Salı günkü gökyüzü, aydınlatıcı güneş ve hassas ay, dönüşüm arayan Plüton’a ulaşırken bu hikayeyi vurguluyor. Gerçeğinizi söylemeyi, havayı temizlemeyi ve değişimin nerede kucaklanabileceğini kabul etmeyi hedefleyin.


Yay Burcu
16 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Potansiyel duygunuzun etrafında ne demleniyor, Yay? Evren, büyümenizi engelleyen özgüveninizin etrafındaki eski yaralara iyi ve sert bir şekilde bakmanız için sizi zorluyor. Salı günü gökyüzü, hem berraklık sağlayan güneşi hem de yenilenme arayan Plüton’a uzanan ruhu açığa çıkaran ayı buluyor. Bu güçlü eşleştirme, kalıcı duygusal sorunları baştan kabul ederek dönüşümü kucaklamanıza yardımcı olur.


Oğlak Burcu
16 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Evren sizi her zaman en iyi benliğiniz olmaya zorluyor, Oğlak. Son yıllarda yenilenme getiren Plüton burcunuzda kamp kuruyor ve sizi bedeniniz, imajınız ve sağlığınızla olan ilişkinizi yeniden değerlendirmeye zorluyor. Aydınlatıcı güneş ve hassas ay Plüton’a uzanırken Salı günü gökyüzü bu devam eden anlatıya ev sahipliği yapıyor. Bu eşleştirme, iyileşmesi gereken uzun süredir devam eden yaraları aydınlatmak için çalışır, bu nedenle onlarla ilgili deneyimlerinizde dürüst olmayı hedefleyin.


Kova Burcu
16 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Bir Kova olarak duygusal meseleleri soğukkanlı, sakin ve toplanmış bir şekilde ele almayı tercih edersiniz. Salı günü gökyüzü, berraklık getiren güneş ve nazik ay dönüşüme aç Plüton’a uzanırken, yüzeyin altına bakmanızı ve neyin iltihaplandığını kabul etmenizi hatırlatır. Bu güçlü eşleştirme, size durgun duygusal sorunlara yeni bir yaklaşımı benimseme şansı vererek, terapi ve diğer şifa yöntemleri için ideal bir gün olmasını sağlar.


Balık Burcu
16 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Son yıllarda hedeflerinizi ve topluluk deneyiminizi sürekli olarak yeniden hayal ediyorsunuz, Balık. Tamamen hoş bir süreç olmasa da, hangi planların kaldığını ve hangilerinin yol kenarına düştüğünü kabul etmeniz zorunluydu. Aydınlatıcı güneş ve ruha duyarlı ay şifacı Pluto ile bağlantı kurarken Salı günü gökyüzü bu anlatıya dokunuyor. Bu eşleştirme size değişimi korkusuz ve doğrudan bir şekilde kucaklama şansı sunuyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.