Günlük Burç Yorumları 13 Kasım 2021

13 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 13 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, bugün canlandırıcı bazı bilgilerle karşılaşmaya hazırlanın. Messenger Mercury, joker karakter Uranüs ile elektriksel bir karşıtlığa kilitlenir ve sizi yakın, samimi ilişkilerinizde uyandırma çağrıları yaşamaya teşvik eder. Bu durgunluğu kıran enerjiyi, yeni bir bakış açısı gerektiren eski konulara yaklaşmak için kullanın. Başka bir yerde, uykulu Balık ayı, Neptün ile birleşerek, bir çıkış gerektiren derin, duygusal bir duygusal atmosfer yaratır.


Boğa Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugünkü ortaklık hikayenizde biraz türbülans bekleyin, Boğa. İletişimci Merkür, düzensiz Uranüs ile gergin bir karşıtlık oluşturarak romantik cephedeki bitkin senaryolara taze bir soluk getirme fırsatı sunar. Bu enerjiyi, ilk başta sarsıcı gelse de, mevcut ortaklık dinamikleriniz hakkında gerçeği söylemek için kullanın. Bu arada, rüya gibi Balık ayı, gerçek olmayan Neptün ile birleşerek yakın dostluklar etrafında kafa karışıklığı yaratır.


İkizler Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, yönetici gezegeniniz Merkür’ün hızlı hareketlerini sadakatle takip ediyorsunuz. Cumartesi günü gökyüzü, özgürlük arayan Uranüs ile güçlü bir muhalefete kilitlenen Merkür’ün bir elektrik enerjisi sarsıntısı aldığını görüyor. Bu kozmik bağlantı, iş/yaşam dengenizdeki zincirleri kırmak istediğiniz için biraz asi davranmanızı sağlar. Herkesi suçlamadan yer açmak için bu heyecan verici enerjiyi kullanın!


Yengeç Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Cumartesi günkü kozmik manzara, uykulu ve uyarılmış Yengeç arasında sallanıyor. Bir yandan, vizyon sahibi Balık ayı, günü gerçekliği çözen Neptün ile kucaklaşarak geçirerek, fantezi ve sihir yoluyla sıradanlıktan kaçma ihtiyacınızı yoğunlaştırıyor. Öte yandan, haberci Merkür’ün düzensiz Uranüs ile elektriksel karşıtlığı, cinsel yaşamınız ve yaratıcı projeleriniz hakkında beklenmedik konuşmalar veya ifşalar ile günü harekete geçirir.


Aslan Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Gerçeğin bugün bilinmesine izin ver, Leo. Cumartesi günü gökyüzü, haberci Merkür ve çığır açan Uranüs ile elektriksel karşıtlığı içeriyor ve yaşam alanınız ve kariyer endişeleriniz hakkında önemli konuşmalar ve açıklamalar getiriyor. Bu enerjiyi, yeni bir bakış açısı gerektiren zor konuları ele almak için kullanın. Başka bir yerde, rahat Balık ayı, Neptün ile kucaklaşarak, samimiyet ihtiyacınızı artırır ve bir başkasıyla birleşir.


Başak Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün enerji ile uğultu gibi hissedebilirsiniz, Başak. Yönetici gezegeniniz, etkileyici Merkür, kendisini değişim talep eden Uranüs ile rahatsız edici bir karşıtlığın içinde bulur. Bu güçlü eşleşme, sizi isyan etmeye, kendinizi ilk sıraya koymaya ve durgun sorunlara yeni çözümler aramaya teşvik eder. Kendinizi huzursuz ve vahşi hissediyorsanız, geri çekilmenize yardımcı olabilecek bir çıkış yolu arayın.


Terazi Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü, aynı anda bastırılmış ve huzursuz hissetmenin garip bir karışımını sunuyor, Terazi. Mutlu bir Balık ayı, günü vizyon sahibi Neptün ile kucaklaşarak geçirir ve sizi anlamlı ve rahatlatıcı bir şekilde bedeninize geri dönmeye teşvik eder. Başka bir yerde, iletişimci Mercury, özgünlük talep eden Uranüs’le gözlerini kilitler ve sizi özgürlük ve finansla ilgili bazı güçlü ilişki konuşmalarını keşfetmeye teşvik eder.


Akrep Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, bugün ilişki hikayenizde ortaya çıkan gerçeği görmezden gelemezsiniz. Messenger Mercury, bugün kendisini joker karakter Uranüs ile patlayıcı bir muhalefet içinde buluyor. Bu eşleştirme, havayı temizleme ve yeni bir yaklaşım geliştirme umuduyla her şeyi masaya koyan ortaklık konuşmalarına katılmanızı sağlar. Başka bir yerde, romantik Balık ayı rüya gibi Neptün ile birleşerek ilişki konularına şehvetli bir zemin sunar.


Yay Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Yay burcu, bugün sizin için nelerin geleceğini yönlendirmek için kendinize biraz boşluk bırakın. İletişimci Merkür, bugün iş/yaşam dengeniz ve kendi kendini yenen zihinsel kalıplarınız hakkında anlayışlı konuşmalar ve ifşaatlar başlatan, değişim talep eden Uranüs ile gözlerini kilitliyor. Neyse ki, hassas Balık ayı, gerçekliği büken Neptün ile birleşirken, sakinleşmek ve düşük profilli olmak iyi hissettirmeli.


Oğlak Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, kalbindeki değişen koşullara dair yeni bilgiler ediniyorsun. Etkileyici Merkür, özgürlük arayan Uranüs ile bir karşıtlığa kilitlenir ve sizi ilişkileriniz hakkında önemli konuşmalar yapmaya teşvik eder. Bu enerjiyi, özellikle arkadaş grupları ve romantik ilgi alanları ile ilgili olan durgun sorunları aşmak için kullanın. Bu arada, şiirsel Balık ayı, rüya gibi Neptün ile birleşerek gününüzde sisli bir zihinsel pus yaratır.


Kova Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Önemli içgörüler kendilerini Cumartesi günü göklerin altında tanıtıyorlar, Kova. İletişimsel Merkür, düzensiz Uranüs ile bir muhalefete girerek ev hayatınız, aileniz ve kariyer yolunuz hakkında çığır açan konuşmalar veya haberler başlatıyor. Bu alanlardaki durgun problemlerin etrafında yer açmak için bu elektrik enerjisini kullanın. Bu arada, uzaylı Balık ayı, ilham veren Neptün ile birleşerek yeteneklerinizi ilham verici bir şekilde ortaya çıkarmanıza yardımcı olur.


Balık Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Balık, bugün size dakikada bir mil atılımlar gelirse şaşırmayın. İletişimsel Merkür, mevcut yörüngenizin gidişatını değiştiren önemli konuşmalar yaparak, kendisini elektrikli Uranüs ile rahatsız edici bir karşıtlık içinde bulur. Gerçeğinizi söylemek ve yeni yönleri benimsemek için kendinize alan verin. Bu arada, Ay burcunuzda mutlu Neptün ile birleşerek duygusal tepkileri yoğunlaştırıyor ve sınırları yumuşatıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.