Günlük Burç Yorumları 11 Kasım 2021

11 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 11 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Zor duygusal arazide ilerliyorsun Koç. Yılın bu zamanı sizi dönüştürücü bir durumda bulma eğilimindedir – kendi gölgenize bakmanız ve sizi ortaklık düzeyinde rahatsız eden duygusal zehirleri çıkarmanız istendiği bir durumda. Perşembe günü gökyüzü, sürü halindeki Kova burcundaki ilk dördün ayının gelişini görür ve yakın ilişkileriniz ile daha geniş topluluk anlayışınız arasındaki ayrımı vurgular.


Boğa Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, yakın ilişkilerine tamamen daldın, Boğa. Bekar ya da alın, bu çok önemli arazide duygusal alma ve verme deneyiminizin derinliklerine dalıyorsunuz. Perşembe günü gökyüzü, ilişki ihtiyaçlarınız ile kariyer yaklaşımınızda alınmayı bekleyen mevcut değişiklikler arasındaki mevcut ayrımı aydınlatan, gelecek odaklı Kova burcundaki ilk dördün ayının gelişini memnuniyetle karşılıyor.


İkizler Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Son zamanlarda hepiniz çalışıyorsunuz ve oyun yok, İkizler. Akrep mevsimi, daha organize olmaya ve sağlığınızı tekrar yoluna koymaya çalışırken, mevcut iş ortamınızdaki düğümleri çözmeye tamamen odaklanmanızı sağlar. Perşembe günü gökyüzü, mevcut günlük işiniz ve daha büyük yaşam planlarınıza ulaşmanız arasında yapılacak değişiklikleri vurgulayarak, ilerleyen Kova burcundaki ilk dördün ayının gelişine tanık olur.


Yengeç Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Evren, kalbinin ihtiyaçlarına yaklaşman için seni dürtüyor, Yengeç. Akrep mevsimi, yaratıcı olmak, seçtiğiniz bir aşamada yaşamak ve cinselliğinizi yeni bir ışıkta keşfetmek için yeterince savunmasız olmanızı ister. Gelecek odaklı Kova burcundaki ilk dördün ay, saf romantizm ve olgun taahhütler arasındaki ayrımı aydınlatırken, Perşembe günkü gökyüzü ilişki yaklaşımınızda yapılacak değişiklikleri gösteriyor.


Aslan Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bir Aslan olarak, parlak ışığınızın otomatik olarak parlamadığı durumlarda olmanız alışılmadık bir durum. Yılın bu zamanı, sizi yeraltında bulma, aile sorunları ve ev ortamınızla ilgili eski duygusal materyalleri keşfetme eğilimindedir. Perşembe günkü gökyüzü, siz geçmişin bugünü nasıl renklendirdiğinin daha çok farkına vardıkça, çocukluğunuzdaki yetiştirilme tarzınız ile mevcut ilişki hikayeniz arasında yapılacak önemli değişiklikleri vurgulamaya çalışır.


Başak Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü, değişiklik yapmayı ve harekete geçmeyi teşvik ediyor, Başak. İlk dördün ay, ilerici Kova burcunda ortaya çıkar ve zihinsel dünyanız ile fiziksel dünyanız arasındaki mevcut boşluğu vurgular. Hikayenizi yılın bu zamanında anlatmanız önemlidir, özellikle de boş alan yaratmak ve size bir çıkış noktası sağlamak için. Değişikliklerin nerede yapılmasını beklediğini görmek için egzersiz rutininize, diyetinize ve iş/yaşam dengenize iyi bakın.


Terazi Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Yılın bu zamanında çok fazla hokkabazlık yapıyorsun, Terazi. Akrep mevsimi, doğal becerilerinizi kabul etmeye ve onları gerçekleştirmeye çalışırken, öz değerinizi çevreleyen duyguları taze bir ışık altında incelemenizi ister. Perşembe günü gökyüzü, ham doğal becerileriniz ile onları seçtiğiniz bir sahneye getirme yeteneğiniz arasındaki ayrımı aydınlatan Kova’daki ilk dördün ayına tanık oluyor.


Akrep Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Yılın bu zamanında tüm gözler senin üzerinde, Akrep. Kendinizi yeni bir kapasitede yeniden tanımlamaya başladığınızda, kimlik ve bağımsızlık duygunuzu yeniden yapılandırma sürecinde diz boyu yaşıyorsunuz. Perşembe günü gökyüzü, çözüm bulma Kova’da ilk dördün ayını başlatıyor ve geçmişte kim olduğunuz ile geleceğiniz için kim olduğunuz arasındaki mevcut ayrımı aydınlatıyor.


Yay Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Bırak her şey senin etrafına düşsün, Yay. Şu anda korkutucu olsa bile, yenileme odaklı bir zihniyeti benimsemeniz çok önemlidir. Yılın bu zamanı, sağlam bir anlam ifade etmek için bol mahremiyet ve huzur gerektiren bir dökülme aşamasından geçtiğinizi bulur. Perşembe günkü gökyüzü, zihinsel sağlığınız ve kendi kendini yenen kalıplarınız arasında neyin değişmesi gerektiğini aydınlatan, ilerleyen Kova burcundaki ilk dördünü karşılıyor.


Oğlak Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, hayal edebileceğiniz en göz korkutucu hedeflerden birini seçmek ve korkusuzca görmek için buradasınız. Akrep mevsimi şu anda özlem listenizi ve topluluk deneyiminizi derinden yeniden değerlendirmenizi sağlıyor. Perşembe günü gökyüzü, çözüm arayan Kova burcunda ayın ilk çeyreğine girer ve yeteneklerinize olan güven duygunuz ile en büyük hayalleriniz arasındaki boşluğu daha derin bir tefekkür için tam odak haline getirir.


Kova Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Kariyer meselelerinin hepsi yılın bu zamanında önemlidir, Kova. İster mevcut gidişatınızı yeniden değerlendiriyor olun, ister sabit bir yolda tırmanıyor olun, bu arenada tüm düğümleri çözmeye niyetlisiniz. Perşembe günkü gökyüzü, burcunuzda ilk dördün ortaya çıkarken sizi bir an için bu odaktan çeker. Bu ay tutulması, kariyer talepleriniz ve bağımsız ihtiyaçlarınız arasındaki mevcut ayrımı vurgular.


Balık Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Evren, uzun süredir tutunduğun bazı yanlış anlamaları yeniden incelemen için seni zorluyor, Balık. Akrep mevsimi, siz yeni seyahat seçeneklerini, eğitim arayışlarını ve konfor bölgesi kırma fırsatlarını keşfederken sizin için sınırları zorlamakla ilgilidir. Perşembe günü gökyüzü, daha iyi sökülmesi gereken kendi kendini yitiren kalıplara açıklayıcı bir ışık tutan çözüm arayan Kova’da ayın ilk çeyreğine giriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.