Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Kasım 2021

9 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 9 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Ay bugün özgürlüğü seven Kova burcuna giriyor, sosyal olarak bilinçli onbirinci evinizi, topluluklarınızı ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçiriyor ve duygusal olarak ayrılmanın yollarını arıyorsunuz Koç. Arkadaşlarla yetişmek mi? Haritanızın bu bölgesindeki ay ile burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron arasındaki bir altmışlık, güvensizlik ve/veya “dışlanmışlık” duygusu uyandırabilir. Ancak, geçmişten gelen düşünceleri/acı yaraları topluluğunuza ve aşk hayatınıza yansıttığınızın farkında olmayabilirsiniz. Bu, özellikle Merkür’ün Satürn’e karesi düşünüldüğünde geçerlidir. İyileşiyorsun, bu yüzden acele etme.


Boğa Burcu
9 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, kesinlikle gücünüze adım atıyorsunuz, ancak bu süreçte akranlarınızı kontrol etme ihtiyacını yansıtıyor olabilirsiniz. Bekar? Hem Merkür hem de Mars, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinirken, bire bir ortaklıklarınıza inanılmaz miktarda enerji yatırıyorsunuz. Bu, elbette, karanlık bir tarafı da olabilen Akrep’in için için yanan burcundayken önemli ölçüde yoğunlaşır. Örneğin, sevgilinize romantik bir şekilde tapınmak başka, onun hareketlerini lehinize yönlendirmek başka şeydir. Kulağa sert geliyor, ama ruhtan ruha tanıma mevsimi. Aşırıya kaçmaya gerek yok.


İkizler Burcu
9 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Düşünecek çok şeyin var ve önceliklerini sıralıyorsun İkizler. Sevgilinizle bir gelecek mi planlıyorsunuz? Durum tespitinize odaklanın ve kendinizin yoldan çıkmasına izin vermeyin. İyi haber şu ki, hem gezegen yöneticiniz Merkür hem de cüretkar Mars, sorumlu günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı evinize enerji vermeye devam ediyor, bu da emrinizde bol miktarda enerjiniz olduğu anlamına geliyor. Kötü haber mi? Meraklı Merkür, geniş dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. Gözlerinizi belirli bir sonuca dikmiş durumdasınız, ancak size meydan okunuyor.


Yengeç Burcu
9 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Güneş, Merkür ve Mars şu anda aşk, zevk, kendini ifade etme ve yaratıcı düşüncelerden oluşan tutkulu beşinci evinizde cızırdayan kız kardeşiniz Akrep burcunda eşleşiyor ve siz de özür dilemeden kalbinizi omzunuza takıyorsunuz. Tam olarak ne istediğinizi biliyorsunuz ve gidip onu almaktan korkmuyorsunuz. Yakalayış? Merkür kavuşum Mars’ın güçlü enerjisine ek olarak – sizi dürtü üzerinde hareket etmeye tetikler – haberci tanrı, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağlarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile meydan okuyacaktır. Kalbinizin arzuları taahhütlerinizin önüne mi geçiyor, Yengeç?


Aslan Burcu
9 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, açılmaya çalışıyorsun ama aynı zamanda bunu yapmaktan geri duruyorsun. Şu anda bekar veya romantik bir ilişki içinde olsanız da, eviniz, aileniz ve en içteki hislerinizden oluşan dördüncü evinizin üzerinde gezinen gezegenlerin Akrep stelyumu, yoğun bir şekilde hissedilebilir, ancak işe koyulduğunuzda değil. . Başka bir deyişle, duygularınızı görmezden gelmenin ve/veya gururdan dolayı onları kendinize saklamanın hiçbir faydası yoktur. Her iki durumda da, haritanızın bu bölgesindeki Merkür ile ilişki sektörünüzdeki Satürn arasındaki bugünkü kare, sürtünmeyi bir adım öteye taşıyacaktır, bu nedenle dürüstlük en iyi seçeneğinizdir.


Başak Burcu
9 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Luna, sorumlu sağlık alışkanlıklarınız, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemlerinizden oluşan altıncı eviniz aracılığıyla Kova’daki ciddi Satürn’e katılacak ve sıkıcı yapılacaklar listenizi ve günlük görevlerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getirecek. Stres yapma, Başak. Zodyaktaki en becerikli burçsun ve her zaman onu çalıştırmanın bir yolunu bulursun. Aynı şey, amansızca bir sevgilinin zihnini incelemeye çalışanlarınız için de geçerli; akışına bırak. İletişim sektörünüzde gezegen yöneticiniz Merkür ve cüretkar Mars ile bir karede otururken, bir şeyleri aşırı analiz ediyor olabilirsiniz, bu yüzden gerekirse bir adım geri atın.


Terazi Burcu
9 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Sahneye çık, Terazi. Luna bugün özgürlüğü seven Kova burcuna giriyor, romantizm, tutku, zevk ve kendini ifade etme gibi beşinci ev temalarına duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor, bu da sizin elementinizde olduğunuz anlamına geliyor. Meydan okuma? Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile karşı karşıya gelecek. Özür dilemeden kendiniz olmaktan geri mi tutuyorsunuz? Diğer önemli kişiniz, en özgün benliğinize yer tutuyor mu? Merkür ve Mars, istikrar arayan ikinci değer evinizin üzerinde gezinecek ve aynı anda Satürn ile çatışacak, bu yüzden size ait olan için savaşmaktan korkmayın.


Akrep Burcu
9 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

İçine giriyorsun ve sağlığına odaklanıyorsun, Akrep. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, ayın devrim niteliğindeki Kova burcuna geçişi – eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla – aile meselelerini çevreleyen temalara da vurgu ve sezgisel netlik getirecek. mütevazi meskeniniz olarak. Satürn ayrıca, burcunuzda Merkür ve Mars’a sert bir karede bahsetmek yerine, haritanızın bu alanı üzerinde geziniyor. Çok mu ön plana çıkıyorsun? Bu kişi senin ruh eşinse, blöf yaptığını biliyorlar. Kendinize ve sevgilinize karşı dürüst olun.


Yay Burcu
9 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

İnternet üzerinden biriyle flört mü ediyorsun, Yay? Ayın teknoloji seven Kova burcuna geçişi ve meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleri ve yakın çevreniz, iletişim tarzınızdan anlık alışverişlerinize kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu getiriyor. Birine çevrimiçi olarak söylediklerinizi izleyin ve ekran görüntülerine dikkat edin. Sonuçta, Mars ve Merkür, gizli on ikinci mahremiyet evinizi ateşlemeye devam ediyor, ancak Merkür bu süreçte Satürn’ü kare yapacak. Bazılarınız, çıktığınız birine itiraf etmeye veya uzun süredir görüşmeye gitmeye bile karar verebilirsiniz. Eğer durum buysa, gururunu bir kenara bırak ve her şeyin yoluna girmesine izin ver.


Oğlak Burcu
9 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Luna, uyum arayan yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi yönetir ve bugün, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Kova’da aylık ilk çıkışını yapacak. Sevgiliniz Oğlak hakkında en çok neye hayransınız? İltifatlar için kutunun dışında düşünmüyorsanız, ikinizin de ilişkinizin olanaklarını keşfetme ihtimali vardır. Bu, özellikle güneş, Merkür ve Mars’ın özgürlüğü seven onbirinci evinizden, derneklerden, topluluktan ve dünyaya ait olma duygunuzdan geçişi göz önüne alındığında doğrudur. İster arkadaşlarınızla çifte randevu, ister şehirde bir gece olsun, konfor alanınızın dışına çıkın.


Kova Burcu
9 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Duygularından mantık çıkarmaya çalışma, Kova. Ay burcunuza geçtiğinde, üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a iyileştirici bir altmışlık oluşturacaktır. Bekar ya da zaten alınmış, muhtemelen gerçek duygularınızı bastırmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz, ancak aynı şekilde, kozmos size seviye atlama ve iyileşme fırsatı sunuyor. Burada akılda tutulması gereken başka bir şey de, güneş, Merkür ve Mars’ın, yalnızca gururlu ve sabit doğanızı ateşleyen, otoriter onuncu otorite eviniz aracılığıyla birleştiğidir. Buna dikkat edin.


Balık Burcu
9 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Duygularını bir sır olarak mı saklıyorsun, Balık? Bildiğiniz gibi, ay romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönetir, ancak kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinize kayar. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugün vahşi tarafınızdan yararlanma şansınız var, ancak Satürn de işlerin fazla kabadayı olmasına izin vermek üzere değil. Unutmayın, güneş, Merkür ve Mars, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizi ateşlemeye devam ediyor ve bu da bilinmeyene doğru yola çıkma arzusuna ilham veriyor. Bununla birlikte, Merkür’ün Satürn’e karesi, aniden kendinizi ikinci kez tahmin etmenizin nedeni olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.