Günlük Aşk Burç Yorumları 5 Kasım 2021

5 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 5 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Bugünün, samimi birlikteliklerden oluşan erotik sekizinci evinizdeki ay ve otoriter onuncu eviniz aracılığıyla güç merkezi Pluto arasındaki tatlı altmışlık, size güçlü bir ilham dalgası enjekte ediyor, bu da doğal olarak go-alıcı gezegen hükümdarınız Mars’ın varlığını tamamlıyor, ama orada daha fazla. Anlaşmalar, uzlaşma ve bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı Leydi Venüs, Oğlak burcundaki göz kamaştırıcı ilk çıkışını ve halk arasında kötü şöhretli onuncu evinizde yapıyor. Taahhüt etmeye hazırsın, Koç. Asıl soru şudur: Sadakatin nerede yatıyor? Luna genişleyen Jüpiter’i kare yapacak, bu yüzden şansınızı test etmeyin.


Boğa Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Ay, özel biriyle paylaştığınız kimyadan bu bağlantının dönüşümüne kadar her şeyi vurgulayarak, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerle parıldamaya devam ediyor. Boğa, ara verme zamanı ve harekete geçmeye hazırsın. İyi haber şu ki, ay aynı anda inanç, felsefe ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Plüton’un güç merkezi için tatlı bir altmışlık açı oluşturacak ve bu da size tutku, irade ve sezgiyi bu son derece değerli kılmak için bahşeder. beklenen inanç sıçraması. Hayata bakışınız değişiyor; dolayısıyla yakın çevreniz de öyle.


İkizler Burcu
5 Kasım 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

İşe koyulmaya hazırsın, İkizler. Ay, sorumlu altıncı sağlıklı yaşam eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemlerinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, samimi sekizinci seks eviniz, birleşmeler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla için için yanan Plüton ile bağlantı kuracaktır. Bu da romantik bağlantılarınızın – iyi, kötü ve çirkin – temeline bir büyüteç koyar. Ayrıca, gezegen yöneticiniz Merkür, ilişki sektörünüzde Venüs’e altmışlık yaklaşmaya başlayacak ve potansiyel olarak dünün yeni ayında yaşanan gerilimi azaltacaktır. Bununla birlikte, Luna’nın Jüpiter ile karesi, sizi anda kalmaya ve yolculuğun tadını çıkarmaya teşvik ediyor.


Yengeç Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ay, kız kardeşiniz olan Akrep’te sona ermeden önce – zevk arayan tutku, romantizm ve kendini ifade eden beşinci eviniz aracılığıyla – uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma, uzlaşma, ve önemli diğerleri. Yengeç, bu kimya dolu birliğin temelini nasıl sağlamlaştırabilirsin? Ayın, inanç sistemlerinden, ruhsal bilgelikten ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla, anlaşılması güç Neptün ile üçgen açı yapması, sizi ufkunuzu keşfetmeye ve bir inanç sıçraması yapmaya teşvik eder… ancak bunu yapmanız isteniyorsa. Luna’nın şanslı Jüpiter’e kare açısı, kalbinizin arzuları ve bağlılık özleminiz arasında sürtüşme yaratır.


Aslan Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Aslan, ya uzun süredir işin içindesin ya da hiç. Ay, aile meseleleri, en derin duygular ve içsel temellerden oluşan dördüncü evinizde parıldadığında, muhtemelen öz bakımınıza ve duygusal istikrarınıza öncelik veriyorsunuz. İster bekar olun, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, Luna’nın, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh-ruh bağlantıları aracılığıyla, bulunması zor Neptün’le büyüleyici üçgeni, sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla birleşme fırsatı sunar. ruh. Meydan okuma? Luna, tutkuyla ilgili beşinci evinizin göksel hükümdarı olan Jüpiter ile eş zamanlı olarak, kararlı yedinci ilişki eviniz aracılığıyla çatışacak. Gerekirse kendinize zaman ayırın.


Başak Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, kalbinin arzularını ifade etmeye hazırsın. Asıl soru şu: Geleceğini görüyorlar mı? Gizeminiz çekiciliğinizin bir parçası. Örneğin, ay, iletişimle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizden yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade evi aracılığıyla için için yanan Plüton’a tatlı bir altmışlık açı oluşturacaktır. Ne istediğini biliyorsun ve balınla çok net konuşuyorsun. Üstüne üstlük, ay aynı zamanda taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla büyüleyici Neptün ile uyum içinde olacaktır. Yansıtma ve illüzyonlara karşı dikkatli olun.


Terazi Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Ruh haliniz bugün anlamlı ve bunun nedeni, bilinçli olarak gölge benliğiniz Terazi ile temasa geçmeyi bir noktaya getirmenizdir. Örneğin, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizdeki ay yolculuğunun ortasında, dönüştürücü Plüton ve anlaşılması zor Neptün ile buluşacak ve size büyüleyici bir tutku, şefkat ve hayal ortamı sunacak. Yakalayış? Neptün, ayrıntı odaklı altıncı günlük ritüellerinizi, durum tespitinizi ve hizmet eylemlerinizi buğularken, kozmik fantezi tarafından sürüklenirken 9’dan 5’e kadar olan görevlerinize yönelmeyi unutabilirsiniz.


Akrep Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Luna, burcunuzdan geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla modern yöneticiniz Pluto ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacaktır. Akrep, iş demek istiyorsun ve kalbin zayıfı değilsin. Bu birçokları için korkutucu olsa da, gücünüz baştan çıkarmanızın bir parçasıdır; Başkaları için ışığınızı karartmayın. Ay aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla büyüleyici Neptün ile uyum içinde olacak ve bu da gününüzün dinamiğine bir fantezi ve gizem katmanı ekleyecektir.


Yay Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Engellenmiş hissediyor musun, Yay? İster şu anda bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, güneşin, ayın ve Mars’ın gizemli on ikinci ev kapanışınız, hayalleriniz ve gizli gündemleriniz boyunca mistik yolculuğu, geri çekilme ve enerjinizi yeniden doldurma fırsatı sunar. Babe’in gizli bahçenize özel daveti gerçekten size bağlı, bu yüzden iç sesinizi dinleyin. En derindeki duygularla ilgili dördüncü evinizden Ay’ın her şeyi kapsayan Neptün ile üçgen açı yaptığı düşünüldüğünde bu zor olmayacaktır. Sezginiz tüm zamanların en yüksek seviyesinde, bu yüzden şu anda dikkatinize sunulanları göz ardı etmeyin.


Oğlak Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Kendini yeniden keşfediyorsun, Oğlak. Örneğin, ister bekar olun ister çoktan alınmış olun, ay özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzun üzerinde durmaya devam ederken, aynı anda burcunuzdaki güç merkezi Plüton’a uyumlu bir üçgen oluşturur. Bekar? Meslektaşlarınız üzerinde oldukça iyi bir izlenim bırakıyorsunuz ve potansiyel potansiyel müşteriler sosyal medya aracılığıyla izliyor. İster happy hour üzerinden ister Instagram DM üzerinden olsun, Luna’nın Neptün ile olan üçgen açısı, hayallerinizi ve internet alışverişlerinizi göksel bir mutluluk ve romantik bir büyü ile saracak.


Kova Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Durumun sorumluluğunu üstlenme çağrısını hissediyorsun ve içgüdülerini takip ediyorsun, Kova. Örneğin, ay dönüştürücü Akrep burcunda sona ermeden önce – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla – bilinçsiz onikinci eviniz, rüyalar, karma ve sahnelerin arkasındaki her şey aracılığıyla dönüştürücü Plüton’a tatlı bir altmışlık oluşturacaktır. Neyi serbest bırakmaya hazırsın? Artık en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen nedir? Ayın burcunuzda Jüpiter ile karesi, aniden isyan etmenizin veya kararsız bir karar vermenizin nedeni olabilir, bu nedenle anahtar odaklanmış kalmaktır.


Balık Burcu
5 Kasım 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Sırada nereye Balık? Ay, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan egzotik dokuzuncu evinizi aydınlatmaya devam ediyor, dünyevi arayışlarınızı ve bilinmeyene doğru ilerleme arzunuzu çevreleyen temalara ışık tutuyor. Bildiğiniz gibi, ay romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönetiyor ve özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla dönüştürücü Plüton ile uyum içinde olacak. Aileniz ve arkadaşlarınızla sosyal ortamlardan kaçınıyor musunuz? Luna’nın burcunuzdaki anlaşılması zor Neptün ile yaptığı üçgen, bir şefkat, inanç ve fantezi katmanı ekler, ancak kendinizi fazla kaptırmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.