Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Kasım 2021

4 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 4 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Akrep burcunda dönüştürücü bir yeni ay, cinsellik, yakınlık, enerji alışverişi ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinize dokunacak ve bu da romantik birlikteliklerinizin temelini çevreleyen duygusal temalara yeni başlangıçlar getirecek. Bu, birden fazla olabilir veya olmayabilir, bu yüzden ayırt etme yeteneğinizi kullanın, Koç. Bu özellikle, sosyal bilinçli onbirinci topluluk eviniz aracılığıyla sekizinci birleşme ve yapılandırılmış Satürn evinizde güneş ve ay arasındaki günümüzün zorlu karesini göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur. Bekar ya da zaten alınmış, bireysel özgürlüğünüz ve önceki taahhütleriniz arasında seçim yapmaya çağrılıyorsunuz.


Boğa Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Ufukta yeni bir başlangıç var ve bunu iliklerinde hissedebiliyorsun, Boğa. Bekar veya zaten romantik bir şekilde iç içe geçmiş, dönüştürücü Akrep burcunda bugünün yeni ayı, sözleşmeli anlaşmalarınızdan bire bir ilişkilerinize kadar her şeye yeni başlangıçlar getiren denge, uyum ve diğer önemli kişilerden oluşan taviz veren yedinci evinize ışık tutacak. Hem güneşin hem de ayın burcunuzda özgürlüğü seven Uranüs’e karşı çıkacağını ve bunun da önemli miktarda şok değeri ortaya çıkaracağını unutmayın. Sizi çevreleyen temalar ve/veya eşinizin monotonluktan kurtulma arzusu neredeyse kaçınılmazdır.


İkizler Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bugünün Akrep burcundaki dönüştürücü yeni ayı, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinize dokunacak, ancak bir dizi çelişkili enerji, işleri birden fazla şekilde sarsmak zorunda. Birlikte çalıştığın birine aşık olmak, İkizler? Ne de olsa Leydi Venüs, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi göz kamaştırıyor, böylece her şey gerçekten mümkün. Bununla birlikte, yakalama potansiyel olarak güneşten ve ayın on ikinci sırlar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar yoluyla özgürlüğü seven Uranüs’e muhalefetinden kaynaklanabilir. Size hizmet etmeyen bir şeyden kurtulmanız için çağrılıyorsunuz.


Yengeç Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bu duruma yükseliyorsun ve her zamankinden daha fazla parlıyorsun, Yengeç. Bugünün astrolojisine ister aşk ve/veya kötü şöhret açısından bakın, kesin olan bir şey var: İçinizde ve etrafınızda güçlü bir dönüşüm gerçekleşiyor. Anahtar, sosyal alanlarınızın temelini ve dünyaya ait olma duygunuzu kökten değiştirmek anlamına gelse bile, kalbinizdeki ateşi yakan şeyi takip etmeye devam etmektir. Yakalayış? Ay, samimi sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağlarınız aracılığıyla ciddi Satürn ile yüzleşecek ve kalbinizin arzuları ile önceki taahhütlerinizle ilgili çatışma duyguları yaratacak.


Aslan Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Akrep burcunda bugünün dönüştürücü yeni ayı, dördüncü eviniz, aileniz, en derindeki hisleriniz ve duygusal temelleriniz olan Aslan’a dokunacak. Bu da, güvenlik duygunuz ve aile üyelerinizle olan ilişkileriniz etrafında dönen temalara yeni başlangıçlar getiriyor. Bekar? Yeni ayın zorlu karesi – taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla – kısıtlama duygularını ve / veya bazı duygusal tıkanıklıkları tetikleyebilir, ancak bilinçli olarak yeni bir başlangıca doğru çalışmaya başlıyorsanız değil. . Bu, gecikmiş bir karar verdiğiniz için devenin sırtını kıran saman olabilir.


Başak Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, atılım yapmaya ve önemli biriyle uzun zamandır gecikmiş bir konuşma yapmaya hazırsın. Tüm bunlar, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili konuşkan üçüncü evinize güçlü yeni başlangıçlar getireceğinden, bugünün Akrep burcundaki dönüştürücü yeni ayı sayesindedir. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantınız olsun, bir şeye veya birine yaklaşmanın birçok farklı yolunu düşünüyor olabilirsiniz. Öyle ki, bu süreçte bazı kararsızlıklar bile yaşamış olabilirsiniz. Her ne kadar dokuzuncu genişleme evinizden geçen özgürlüğü seven Uranüs’ün etkileri düşünüldüğünde, bir şeyin sizi hazırlıksız yakalamak üzere olduğunu söylemek güvenli.


Terazi Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Uzun zamandır beklenen değişiklikleri yapıyorsun, Terazi. Örneğin, şu anda ister bekar olun ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün Akrep burcundaki dönüştürücü yeni ayı, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinize dokunacak ve işe koyulmaya hazırsınız. Bununla birlikte, kalbinizin arzularına boyun eğmek ve öz değerinize sahip olmak arasında parçalanmış hissederken, meydan okumanız güneş-ay karesinden romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn’den kaynaklanabilir. Yeni ay, özgürlüğü seven Uranüs’e karşı çıkacak ve bu da size özgürleşme fırsatı sunuyor.


Akrep Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bu yeni ayda senin adın var, Akrep. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, hem güneşten hem de aydan kaynaklanan doğuştan gelen doğurganlığı inkar edilemez. Halihazırda bir çiftseniz, yeni ayın asi Uranüs’e karşı – kararlı yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla – ufkunuzu genişletme arzusu ile bir başkasına olan bağlılığınız arasında bir miktar sürtüşme yaratabilir. Aynı şey, özgürlüğünüzü bir öncelik haline getirmeye hazır olmanız dışında, romantizm arayanlarınız için de geçerlidir.


Yay Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Affetmek, salıvermek ve biraz dinlenmek için çağrılıyorsunuz, Yay. Değişken bir yangın tabelası için sıkıcı gelebilir ama uzun süre sıkılmayacağınızı söyleyelim. Bekar? Bu süre zarfında, özellikle de ilişkilerinize yaklaşma şekliniz söz konusu olduğunda, güçlü bir metamorfoz yaşıyor olabilirsiniz. Aynı şey, birleşmiş olanlarınız için de geçerli, ancak bu süreçte yaptığınız fedakarlıklara muhtemelen daha yakından bakıyorsunuz. Ayrıca, yeni ay, düzenli altıncı eviniz ve durum tespiti yoluyla özgürlüğü seven Uranüs’e doğrudan bir muhalefet yapacak. Manevi özgürlüğünüz zihniyetinize yansıyor.


Oğlak Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ufukta yeni bir başlangıç var ve sen buna hazırsın, Oğlak. Örneğin, bugünün dönüştürücü yeni ayı, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, topluluk işleri ve geniş topluluk evinize dokunacak ve bireysel özgürlüğünüzden dünyaya ait olma duygunuza kadar her şeye yeni başlangıçlar getirecek. Bekar ve Bay mı Bayan mı arıyorsunuz? Aniden internet üzerinden akraba bir ruhla bağlantı kurabilir ve sizi aşk ateşine götüren bir dizi pow wow’a katılabilirsiniz, bu arada evli olanlar arkadaşlarınızla çifte randevu gecenizi planlar. Bir şeyleri renklendirmeye hazırsınız.


Kova Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Durumun kontrolünü eline almak için çağrılıyorsun ve hiç bu kadar hazırlıklı olmamıştın Kova. İster bekar, ister romantik bir ilişki içinde olun, bugünün Akrep burcundaki dönüştürücü yeni ayı, otoriter onuncu evinize bereket ve yeni başlangıçlar getiriyor, ancak dahası var. Hem güneş hem de ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla modern yöneticiniz Uranüs’e doğrudan bir muhalefet yapacak ve bu da kalbinizde bir devrim başlatacak. Bu süre zarfında özgürlük arzunuz öne çıkıyor ve değişim kaçınılmaz.


Balık Burcu
4 Kasım 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

You’re looking towards the horizon with a different set of lenses, Pisces. This is especially significant when considering today’s new moon in Scorpio, as it will ignite your expansive ninth house of adventure, wisdom, and belief systems, but there’s more. Both the sun and the moon will make a direct opposition to rebellious Uranus via your curious third house of communication, thought process, and immediate surroundings, which, in turn, revolutionizes everything from your current mindset to your style of communication. Single? You could be in touch with someone at a distance or perhaps over the Internet, but expect a significant amount of insight either way.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.