Günlük Aşk Burç Yorumları 30 Kasım 2021

30 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 30 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

30 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Küçük bir rüya gör, Koç. Kolektif, Cupid’in okuyla vuruluyor. Ve iyi, sen bir istisna değilsin. Başka bir deyişle, ister bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, günümüzün büyüleyici Venüs-Neptün altmışlığı kitaplardan biri. Şimdi, Venüs’ün şu anki konumunu göz önünde bulundurursak – yani kamuya açık onuncu otorite eviniz ve patron hareketleriniz – şansınız ya yaptığınız işe aşık oluyorsunuz ya da birlikte çalıştığınız birine düşüyorsunuz. Kulağa aşırı geliyor, senin için bile ama beni bir dinle. Bahsettiğimiz şey Venüs ve Neptün, yani teknik olarak her şeyin fantezisine kapılıyor olabilirsiniz.


Boğa Burcu

30 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne istediğini biliyorsun ve kimsenin seni etkilemesine izin vermemelisin sevgili Boğa. Örneğin, macera, deneyim, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan egzotik dokuzuncu eviniz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Venüs ile sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla büyüleyici Neptün arasındaki günümüzün sarhoş edici altmışlık konumu. dünya – ilham verici olabilir. Aynı şekilde, her şey gerçek olamayacak kadar iyi görünebilir. Pembe gözlüklerinizi çıkarın ama temel değerlerinizi gözden kaçırmayın. Bilhassa diğer insanların fikirlerinden etkileniyorsanız, bu size sezginizi kullanmanızı hatırlatıyor.


İkizler Burcu

30 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seyahat programında sırada ne var, İkizler? Kabul edelim, güneş, taahhütlü anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinize enerji verip yeniden canlandırırken, dolu ve meşgul olmanıza, çifte randevuya çıkmanıza ve/veya diğer önemli kişinizle spontane maceralar planlamanıza şaşmamalı. Bu özellikle, haritanızın bu alanını aynı anda ateşleyen meraklı gezegen cetveliniz Merkür için geçerlidir. Bununla birlikte, daha da önemlisi, günümüzün çekici Venüs-Neptün altmışlığı, birleşme, cinsel kimya ve ruh bağlarından oluşan sekizinci evinizi eşzamanlı olarak harekete geçirecek, bu nedenle muhtemelen sadece bir kaçıştan daha fazlası olabilir. Bu arada, Luna’nın romantizmle ilgili beşinci evinizden geçişi, romantizm arzunuzu yoğunlaştırır.


Yengeç Burcu

30 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Denemeden asla *gerçekten* bilemezsiniz, Yengeç. Tatlı Venüs, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz boyunca uyum arayan geçişinin ortasında, büyüleyici Neptün’ü seksen yapacağı için, bu süre boyunca dikkate alınması özellikle önemlidir. Kulağa sevimsiz geliyor, ancak olumlu bir sonuca inanmak kadar basit bir şey uzun bir yol kat edebilir. Bu süre zarfında göz önünde bulundurulması gereken başka bir şey de, bu aşk ilgisinin inanç sistemlerinizde bir rolü var mı? Belki de dünyevi arayışlarınızı ve uzun vadeli vizyonlarınızı etkileme potansiyeline sahiptir. Her iki durumda da, Luna’nın Pluto’ya karesi sezgisel yeteneklerinizi güçlendirecek, bu yüzden dikkat edin.


Aslan Burcu

30 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün tatlı sekstili – sorumlu altıncı günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri yoluyla – ve anlaşılması zor Neptün – seks, birleşme ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – uyumlu bir sinerji yaratır. erotik fantezilerin ve günlük hayatın arasında. Hala o özel kişi hakkında hayal mi kuruyorsun, Leo? Enerjinizin nereye gittiğine dikkat edin ve bazı sınırlar koymaktan çekinmeyin. Güneş, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin üzerinde gezinirken, onunla birlikte gelen carpe diem deneyimini aradığınız kadar, kalbinizin arzularına da aynı derecede yatırım yapıyorsunuz.


Başak Burcu

30 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, aşk havada ve kozmos bunu kanıtlamak için burada. Duyguları yakalamak mı yoksa daha derine aşık olmak mı? Günümüzün çekici Venüs-Neptün sekstilinin potansiyel etkileri düşünüldüğünde, Bay ya da Bayan Doğru için ne kadar ileri gideceğinizi kestirmek mümkün değil. Bakın, Venüs aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi ateşlerken, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla büyüleyici Neptün ile uyumlu bir uyum oluşturacaktır. Tek veya romantik bir şekilde bağlı olan bu göksel konfigürasyon, ham tutkunun ve sonsuza dek mutlu olmanın mükemmel bir birleşimidir. Soru şu: Bu enerjiden en iyi şekilde nasıl yararlanacaksınız?


Terazi Burcu

30 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mutluluğunuza öncelik verin, Terazi. Örneğin, ay bugün burcunuzda ilk kez ortaya çıkıyor ve en içteki hislerinizden genel istikrar duygunuza kadar her şeyi çevreleyen temalara vurgu ve netlik getiriyor. Ancak Luna, sırayla duygusal bir dizi iniş ve çıkışları tetikleyebilecek dönüştürücü Plüton ile çatışacak. Dengenizi korumak sizin için bile zor. Bununla birlikte, çok daha parlak bir notta, tatlı gezegen yöneticiniz Venüs ve rüya gibi Neptün arasındaki tatlı bir altmışlık, hem arzuladığınız hem de hak ettiğiniz sevgiyi tezahür ettirme fırsatı sunar. Anahtar, sizin için çalışan yaşam tarzını geliştirmeye başlamaktır.


Akrep Burcu

30 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, adalet arayan Terazi’ye ve kapanış, rüyalar ve her şeyin perde arkasındaki gizli on ikinci evinize geçişi üzerine, modern hükümdarınız Pluto için zorlu bir kare oluşturacak. Aklında kim var, Akrep? Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bir şeyi ve/veya birini çok düşünüyor ve yine de bir şeyleri kendinize saklamayı bir noktaya getiriyor olabilirsiniz. Ayrıca, günümüzün büyüleyici Venüs-Neptün altmışlığı iletişim sektörünüze ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinize dokunacak. Romantikleştirdiğinizi söylemek yetersiz kalır, ancak aynı şekilde, tüm aşk büyüsünü kendinize çekiyorsunuz.


Yay Burcu

30 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hem güneş hem de anlayışlı Merkür – taahhütlü yedinci evinizin göksel yöneticisi, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli kişiler – değişken ateşlerinizden geçmeye, size enerji vermeye ve canlandırmaya devam ediyor, ancak dahası var. Önemli bir diğerinde ne arıyorsunuz, Yay? Ve mükemmel diye bir şey olmamasına rağmen, günümüzün büyüleyici Venüs-Neptün altmışlığı, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizi ve duygusal olarak yönlendirilen en derindeki duyguların dördüncü evini harekete geçirecek. Her iki durumda da, bekar veya romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bu süre zarfında içe dönmeniz için çağrılıyorsunuz. Aslında, konuşmak için kelimelerinizi kullanmak da anahtardır.


Oğlak Burcu

30 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayalleriniz ve fantezileriniz her zamanki gibi canlı. Ve ana karakter Oğlak’ı oynamakta hiçbir probleminiz yok. Bu, elbette, hem güneş hem de Merkür’ün on ikinci kapanış evinizden, rüyalardan, gizli gündemlerden ve perde arkasındaki her şeyden parıldaması sayesindedir, ancak dahası var. İster bekar, ister aşık olun, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün burcunuzdaki tatlı Venüs ile meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla sınırsız Neptün arasındaki büyüleyici altmışlık, arzuladığınız aşk hayatını tezahür ettirme fırsatı sunuyor. Bununla birlikte, yakalama, potansiyel olarak sınır belirleme eksikliğinden kaynaklanabilir, bu nedenle ayırt etme yeteneğinizi kullandığınızdan emin olun.


Kova Burcu

30 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini fazla uzatmana gerek yok, Kova. Bekar? Sözleşmeler, uzlaşmalar ve diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan Merkür’ün yanında oturan güneşle birlikte, onbirinci eviniz dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla, yalnızca ‘ statüko’ değil, aynı zamanda size sunulan fırsatlardan da ilham aldı. İşleri rahat tutmayı mı seçiyorsunuz, yoksa seçeneklerinize düşkün müsünüz? On ikinci sırlar evinizdeki tatlı Venüs ile istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla rüya gibi Neptün arasındaki bir altmışlık, bu süreçte öz değerinize sahip çıkmanızı hatırlatır.


Balık Burcu

30 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İster yüz yüze ister sosyal medyada olsun, bugünün büyüleyici Venüs-Neptün altmışlığı, değişken sularınızla birlikte, sosyal olarak bilinçli on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçirecek. Geniş topluluğunuzdaki birine aşık olmak, Balık? Sırf bunun için öne çıkıyor olabilirsin, ama yine de okumak zor. Bu, özellikle burcunuzda parıldayan yansıtıcı Neptün ile dikkate alınması önemlidir. Cazibeniz nadirdir ve görünüşe göre, birinin zihninde kirasız yaşıyorsunuz. Ay, birleşmelerle ilgili sekizinci evinizin üzerinde gezinirken, aynı zamanda bağlantınızın duygusal yoğunluğunun tadını çıkarıyorsunuz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.