Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Kasım 2021

27 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 27 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Ana sıkışmanızla spontane kaçamak mı? Aries, kendini şımarık hissediyorsun. Bakın, güneş heyecan arayan Yay burcu ve maceralı, macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu eviniz aracılığıyla Merkür ile güçlerini birleştirecek. Yani, küçük bir carpe diem'e katılmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyeceksiniz. Luna ayrıca sorumlu altıncı evinizin üzerinde duracak, bu da muhtemelen ayrıntılarla meşgul olmanız ve ördeklerinizi arka arkaya almanız anlamına geliyor. Bununla birlikte, Luna'nın Merkür'e karesi, olayların özü söz konusu olduğunda gerilim yaratabilir. Büyük resmi gözden kaçırmadığınızdan emin olun.


Boğa Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Aradığın gerçek düşündüğünden daha yakın Boğa. Bu, özellikle sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla güneşin anlayışlı Merkür'e yakınlığı düşünüldüğünde geçerlidir. Grafiğinizin bu alanı da derinliği ve gizemi göz önüne alındığında tabudur, bu nedenle önemli bir ortaklığın temeli söz konusu olduğunda önemli keşifler bekleyin. Zaten eşleştiniz mi? Bu aynı zamanda eşinizin mali durumunu ve istikrar duygusunu da yönetir. Bu arada, ayın beşinci tutku evinizdeki yolculuğu tamamen ayrıntılarla ilgilidir. Bazen birilerine aşık olmanızı sağlayan küçük şeylerdir.


İkizler Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Gerçeğinizi söyleyin, ancak diğer inanç sistemlerine de yer ayırdığınızdan emin olun, İkizler. Güneş ve Merkür, uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz aracılığıyla güçlerini birleştireceğinden, bu özellikle bu süre boyunca geçerlidir. Yakalayış? Ayın titiz Başak burcuna geçişi üzerine – dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla – ilişki sektörünüzde Merkür ile karşı karşıya gelecek. Başka bir deyişle, bir durumun ayrıntılarını aşırı analiz ediyor ve/veya tamamen yolunuza saplanmış ve hatta başka birinin bakış açısını göremeyecek kadar inatçı olabilirsiniz.


Yengeç Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Güneş, sorumlu günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür'ün yanında oturuyor, sağlık alışkanlıklarınızı ve genel çalışma rutininizi çevreleyen temalara enerji veriyor ve netlik getiriyor. Yakalayış? Ay'ın titiz Başak burcuna geçişi üzerine – meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla – Merkür ile karşı karşıya gelecek ve bu da olaylara ilişkin ilk izleniminiz ile durumun büyük resmi arasında gerilim yaratacaktır. Herhangi bir varsayımda bulunma, Kanser. Aslında, gerekli araştırmayı yapmaktan büyük olasılıkla yararlanacaksınız. Ayrıca, Luna'nın özgürlük seven Uranüs'e olan üçgeni, ara sıra içgörüler getiriyor, bu yüzden dikkat edin.


Aslan Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, yanıyorsun, ama sonra tekrar, yeni ne var? Örneğin güneş, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür'ün yanında oturuyor ve kalp çakranızı ve sevgi arzularınızı çevreleyen temalara enerji, canlılık ve çok ihtiyaç duyulan netliği getiriyor. Bu arada Luna, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde gezinmeye ve bu süreçte Merkür ile çatışmaya devam edecek. Kendinizi sorgulamadan ve/veya değerinizi sorgulamadan önce aynaya bakın ve kim olduğunuzu hatırlayın. İşler göründüğü gibi değil, ama tutkularınız kelimelerden daha yüksek sesle konuşuyor.


Başak Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Ay burcunuza geçtiğinde, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ile karşı karşıya gelecek. Her zaman hepsini bir arada tutmak kolay değil, Başak. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, duygularınız söz konusu olduğunda bunalmış hissediyor olabilirsiniz ve yine de topraklanmış kalmak için elinizden gelen her şeyi yapıyor olabilirsiniz. Başka bir notta, ay, özgürlüğü seven Uranüs'le uyumlu bir üçgen oluşturarak bir dizi olası sarsıntıyı tetikleyecek, bu nedenle beklenmeyeni bekleyin. Dürüst olmak en iyi seçeneğinizdir çünkü gerçekle yanlış gidemezsiniz.


Terazi Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Ay burcunuza geçtiğinde, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ile karşı karşıya gelecek. Her zaman hepsini bir arada tutmak kolay değil, Başak. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, duygularınız söz konusu olduğunda bunalmış hissediyor olabilirsiniz ve yine de topraklanmış kalmak için elinizden gelen her şeyi yapıyor olabilirsiniz. Başka bir notta, ay, özgürlüğü seven Uranüs'le uyumlu bir üçgen oluşturarak bir dizi olası sarsıntıyı tetikleyecek, bu nedenle beklenmeyeni bekleyin. Dürüst olmak en iyi seçeneğinizdir çünkü gerçekle yanlış gidemezsiniz.


Akrep Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Ay, itaatkar Başak burcuna ve özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygusu evinize girer ve geniş ağınızdan gelecekteki özlemlerinize ve hayallerinize kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. Akrep, önündeki tüm fırsatlar göz önüne alındığında, günü yakalamak için ilham alıyorsun. Tek veya tek, Luna'nın Merkür'e karesi, genel olarak güvenlik ve güven duygunuz söz konusu olduğunda gerginlik yaratabilir. Ayrıntılara fazla takılmayın ve gözünüz ödülde olsun. Yavaş ve istikrarlı; bakış açısı her şeydir.


Yay Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Ayın sorumlu Başak burcuna geçişi ve kariyer, itibar ve otorite duygusu ile ilgili hırslı onuncu eviniz üzerine, profesyonel konulardan bir durumun sorumluluğunu üstlenme arzunuza kadar her şeye öncelik vermeye daha yatkınsınız, Yay. Üstüne üstlük, burcunuzdaki – ilişki sektörünüzün göksel yöneticisi – güneşin Merkür ile kavuşumu ortasında, haberci gezegen ay ile karşı karşıya gelecek, bu da süreçte işleri biraz kafa karıştırıcı hale getiriyor. Örneğin, kalbinizi belirli bir vizyona koymuş olabilirsiniz ve yine de topraklanmış kalmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Çağrıyı hissediyorsanız, bunun için gidin.


Oğlak Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ay bugün kardeş dünya burcunuz Başak'a giriyor ve bu da egzotik dokuzuncu macera, seyahat, inanç sistemleri ve uzun mesafeli seyahat evinizi harekete geçiriyor. Senden uzakta olan birine aşık olmak, Oğlak? Bu arada güneş, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Merkür ile güçlerini birleştirecek ve sizi bir adım geri atmaya ve eldeki durumu yansıtmaya teşvik edecek. Bununla birlikte, sezginizi sorgulamaya ve mantığı incelemeye eğilimli olduğunuzdan, zorluk Luna'nın Merkür karesinden kaynaklanabilir. Karar vermek için aynı anda çok fazla şey oluyor, bu yüzden topraklanmış kalın.


Kova Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Güneş, bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizi yönetiyor ve onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla Merkür ile güçlerini birleştirecek. İki kez hafifçe vurun, sağa kaydırın ve o doğrudan mesajı, Kova'yı gönderin. Seçeneklerinizi çevrimiçi olarak keşfediyor veya geniş ağınızdaki birine aşık olabilirsiniz. Yakalayış? Luna'nın seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, haberci Merkür ile çatışacak. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlıysanız, bağlantınızın gizliliği söz konusu olduğunda kafa karışıklığı ve/veya belirsizlik yaşayabilirsiniz. Her iki durumda da, birbirimizi tanımanın zamanı geldi.


Balık Burcu
27 Kasım 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Ay, bağlılık, taviz ve diğerleriyle ilgili yedinci evinize geçişi üzerine, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla asi Uranüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Romantik bağlantılarınız söz konusu olduğunda beklenmeyeni bekleyin, Balık. Ne de olsa Venüs, onbirinci dernekler eviniz, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük yoluyla tahıla karşı çıkıyor, bu yüzden muhtemelen geleneksel olarak geleneksel olmayan bir durumu seçiyorsunuz. Başka bir notta, Luna'nın Merkür'e karesi, sorumluluğu üstlenme arzunuz ile önemli bir diğerinin duygusal tatmini arasında sürtüşme yaratabilir. Mükemmel diye bir şey yok, o yüzden rahat ol.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.