Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Kasım 2021

25 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 25 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

İyi tatiller, Koç. Aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizdeki bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan ayın şenlikli yolculuğu her zaman bir zevktir, ancak oyunda sert yönler olduğunda değil. Örneğin, ay sadece sıcak gezegen hükümdarınız Mars ile – seks, birleşme ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – aynı zamanda istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizden geçerken devrim yaratan Uranüs ile de çatışacaktır. . Sakin ol ve gerekirse gözden uzak durmaya çalış. Rahatınız bugün birden fazla şekilde test edilebilir. Sizin için doğru olanı yapın ve fazla düşünmemeye çalışın.


Boğa Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Kendinizi belirli bir sonuca bağlamayın, Boğa. İyi haber şu ki, gezegen yöneticiniz Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Mars'a gitmek için uyumlu bir altmışlık açı oluşturacak ve bu her zaman bir artıdır, ancak dahası da var. Ay, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizdeki yolculuğunun ortasında, ilişki sektörünüzde Mars ve burcunuzda asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugün yaşamıyorsunuz ve bu işleri hafife alıyor. Ancak aynı zamanda özel bir durum olduğu için denemekten zarar gelmez.


İkizler Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Cinsel kimyanın sekizinci evindeki Venüs ile göreve düşkün altıncı eviniz aracılığıyla cüretkar Mars arasındaki bugünün cızırtılı altmışlık açısı iş demektir, ama düşündüğünüz gibi değil, İkizler. Aslında, önemli biriyle zaman geçirmek için bilinçli bir çaba sarf etmek veya belki de Şükran Günü yemeğini evinizde ağırlamayı kabul etmek kadar basit bir şey çok uzun bir yol kat ediyor. Bununla birlikte, yakalama, bir dizi kesintiyi tetikleyebileceğinden, potansiyel olarak ayın karesinden hem Mars hem de Uranüs'e gelebilir. Umutsuzluğa kapılmayın ve bunun yerine lojistik söz konusu olduğunda beklenmeyeni bekleyin.


Yengeç Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bu bir tatil kutlaması ve davetlisiniz, Yengeç. En iyi kısım? Bugünün tatlı Venüs-Mars sekstili, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi ve ayrıca romantik aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizi ateşleyecek. Söylemeye gerek yok, ister bekar olun, ister aldatılmış olun, cızırtılı romantizm için fazlasıyla yeterli alan var, ancak bir veya iki yakalama ile geliyor. Bakın, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizden geçen ay, Mars ve asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Ailede gereksiz dramalardan ve önemsiz şeylerden uzak durun. Şükran Günü, bu yüzden sosu uzat.


Aslan Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, bugünün astro-havasının her tarafında "Drama uyarısı" yazıyor, bu yüzden ateşi körükleme. Ay, burcunuzun üzerinde gezinerek sizi en içteki duygularınıza yaklaştırırken, duygusal doğrulama arzusunu tetikleyecek. Luna ayrıca aile meseleleriyle ilgili dördüncü evinizde Mars ve onuncu itibar eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs ile yüzleşecek. Bu enerjinin bir dizi güç mücadelesini tetiklemeye meyilli olduğunu söylemek yetersiz kalır, bu yüzden bu, ne pahasına olursa olsun önemsizlikten kaçınmak için ipucunuz. Aynı şey aşk hayatınız için de geçerli, o halde tatili tek parça halinde atlatalım.


Başak Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya evli olun, özellikle de zaten biriyle görüşenleriniz olmak üzere, bu yıl tatil şenliklerini çok düşünüyorsunuz. Başak, işleri kendi bildiğin gibi yapmanın zamanı gelmiş olabilir mi? Belki, bunu arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim kurabildiğiniz sürece. Ne de olsa ay, uykulu onikinci kapanış evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinecek ve bu süreçte Mars ve Uranüs'ün karesini alacak. İletişim tarzınızdan genel inanç sistemlerinize kadar her şey bir değişim halinde olabilir, ama emin olun ki bu sizin evriminizin bir parçası.


Terazi Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kutlama toplantılarına ev sahipliği yapmak için doğdunuz ve bunun nedeni, asil zodyak, Leo, onbirinci evinizi dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzu yönetmesidir. Terazi, şanslısın çünkü ay bugün haritanın bu bölgesinde parıldayacak, ama dahası var. Baştan çıkarıcı gezegen yöneticiniz Venüs, aynı zamanda atılımcı Mars ile uyum içinde olacak, bu nedenle tatil havasında olduğunuzu söylemek yetersiz kalır. Zaten çiftseniz, Luna'nın Mars ve Uranüs ile kare açı yapması beklenmedik gecikmeleri tetikleyebilir, ancak korkmayın. Anahtar, özellikle planlarına gelince, özel birine yer açmaktır.


Akrep Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

İletişim sektörünüzdeki Venüs ile burcunuzdaki go-getter Mars arasındaki bugünkü tatlı altmışlık, kalbinize değer verdiğiniz kişilerle bağlantı kurma ve bir araya gelme fırsatı sunuyor. Akrep, bu aynı zamanda, özellikle flört ve romantizmi çevreleyen temalar söz konusu olduğunda, tutku ve dayanıklılıkla sizi güçlendirebilir. Yakalayış? Ay'ın halka açık onuncu eviniz boyunca yaptığı yolculuğun ortasında, burcunuzda Mars ve ilişki sektörünüzde asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Belki bazılarınızın sahiplenmesi gereken bir itibarınız veya anne babanızı tasvir etmeye çalıştığınız bir imajınız var. Her iki durumda da, anahtar otantik kalmaktır.


Yay Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Seyahat güzergahınızı iki ve üç kez kontrol ettiğinizden emin olun, Yay. Bakın, ayın bilgelik, deneyim ve uzun mesafeli yolculuklarla dolu dokuzuncu evinizdeki yolculuğuna ek olarak, gizemli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla, harekete geçiren Mars ile yüzleşecek. – ayrıca sorumlu altıncı ev titizliğiniz aracılığıyla Uranüs'ün yanı sıra. Yine, planlarınıza dikkat etmek ve çiğneyebileceğinizden fazlasını yememek önemlidir, özellikle de bu enerji potansiyel olarak beklenmedik gecikmeleri tetikleyebileceğinden. Özel birini görmek için seyahat ediyorsanız, tam anlamıyla nereden geldiğinizi bildiklerinden emin olun.


Oğlak Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Leydi Venüs burcunuzla göz kamaştırmaya devam ediyor, aura alanınızı güzellik, çekicilik ve zarafetle süslüyor, Oğlak. Sanki bu en iyi şapkanızı takıp kutlamak için yeterli bir neden değilmiş gibi, Venüs eş zamanlı olarak onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla Mars'a altmışlık açı yapacaktır. Gittiğin her yerde güzel bir izlenim bırakıyorsun, ama bir yakalama var. Ayın seks, samimi birliktelikler ve cinsel kimya ile ilgili erotik sekizinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, bu süreçte cüretkar Mars ve asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Siz ve/veya bebeğiniz bu süre zarfında kıskançlık duyguları yaşamaya eğilimlisiniz.


Kova Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

İyi bayramlar Kova. Güneşin toplulukla ilgili on birinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, ay, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz aracılığıyla parıldamaya devam edecek. Meydan okuma? Ay, bu süreçte cüretkar Mars ve modern yöneticiniz Uranüs ile aynı anda karşı karşıya gelecek. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlıysanız, bu süre zarfında güç mücadeleleri ve/veya düzensiz enerji yaşamaya daha yatkınsınız. Kimi kandırıyoruz? Tatiller her zaman streslidir, ancak yeni bir bağlantınız varsa, beklenmedik 'dramın' sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin. Buna değmez, bu yüzden zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin.


Balık Burcu
25 Kasım 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Olasılıklar sonsuzdur, bu yüzden asla asla deme, Balık. Ayrıca etkilemek için giyin; bana daha sonra teşekkür edeceksin. Özgürlüğü seven onbirinci çağrışımlar eviniz aracılığıyla güzel Venüs ile bilgelik, deneyim ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla go-getter Mars arasındaki bugünün tatlı sekstili, diğer ufukları keşfetme ve benzer düşüncedeki birey gruplarıyla bağlantı kurma fırsatı sunuyor. . Ay ayrıca detay odaklı altıncı sorumluluk evinizin üzerinde gezinerek tatil planlarınıza vurgu yapacak. Bununla birlikte, Luna bu süreçte Mars ve özgürlüğü seven Uranüs ile aynı anda karşı karşıya gelecek. Beklenmeyen gecikmeler olasıdır, ancak umutsuzluğa kapılmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.