Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Kasım 2021

22 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 22 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

İster bekar, ister romantik olarak bağlı olun, Luna’nın evinizin dördüncü evi, aile meseleleri ve duygusal temeller yoluyla sezgisel Yengeç’e geçişi, özellikle Luna’nın karesini göz önünde bulundurarak, bugün bir dizi ruh hali değişikliği yaşamaya daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Burcundaki yaralı şifacı Chiron’a. Dahası, ateşli gezegen yöneticiniz Mars, seksle ilgili sekizinci evinizde cızırdayan, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınızla, bağlantılarınızın ateşli derinliğinden ilham alıyorsunuz, ancak aynı şekilde stratejiniz ve kararlılığınız da var. keskindir. Koç, güç oyunlarından, analiz felcinden ve genel olarak davranışları kontrol etmekten uzak durun.


Boğa Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Meraklı üçüncü iletişim evinizin, düşünce süreçlerinin ve yakın çevrenizin üzerinde gezinen duygusal Yengeç ayı ile, muhtemelen akranlarınız, yerel topluluk ve genel değişimlerle meşgulsünüz. Bekar? Ayrıca bir sevgiliye itiraf edip etmemeyi ve belki de gerçek duygularınızı itiraf etmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Daha parlak bir notta, gezegen yöneticiniz Venüs, Mars ile uyum içinde olacak ve bu, özellikle aşk bölümünde her zaman bir artıdır. Bebeğim Boğa ile son dakika kaçamağı yapmayı mı düşünüyorsun? Ne de olsa Venüs, seyahatle ilgili dokuzuncu evinizi göz kamaştırıyor, bu nedenle seyahat planınızı geri hareketten önce organize ettiğinizden emin olun.


İkizler Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Organize olmak için yapman gerekeni yap ama ayrıntılara fazla takılma İkizler. Ne de olsa, bilgili gezegen hükümdarınız Merkür, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı evinizden geçmeye devam ediyor, bu da muhtemelen ördeklerinizi arka arkaya almakla meşgul olduğunuz anlamına geliyor. Başka bir notta, Luna, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizin üzerinde gezinirken, duygusal bağlılıklarınızla ilgili bir tür aydınlanma yaşıyor olabilirsiniz. Bu, özellikle yaralı şifacı Chiron’a ayın karesi düşünüldüğünde geçerlidir. Kendini yansıtma zamanı.


Yengeç Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Gerekli sınırları belirlemekten geri durma Yengeç. İster bir ebeveyn figürü, ister iş yerinde zorba bir amir olsun, günümüzün ay-Chiron karesi, duygusal istikrar arzunuz ve kontrolü ele alma korkunuz arasında sürtüşme yaratabilir. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan bu kozmik enerji, isteseniz de istemeseniz de bire bir ilişkilerinize yansıyor. Herhangi bir şey olursa, bu, adım atmanız ve durumunuzu kontrol altına almanız için bir şans. Ayrıca, cilveli Venüs’ün taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi her gün kamaştırması her gün değildir. Yavaş ve istikrarlı olmak yarışı kazanır, bu yüzden acele etmeyin.


Aslan Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kendine iyi bak Leo. Ne de olsa ay, kapalı kapılar ardındaki hayatınızdan mahremiyet arzunuza kadar her şeyi vurgulayarak, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplarınızda parıldamaya devam ediyor. Her gün birlikte çalıştığınız birine aşık olmak? Bu, Venüs’ün günlük rutinler ve durum tespiti ile ilgili düzenli altıncı evinizden büyüleyici geçişini göz önünde bulundurursak hiç de şaşırtıcı değil. Bu nedenle, kendinize bakmakla flörtünüzü işyerinde sürdürmek arasında parçalanmış hissediyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, Venüs’ün dördüncü ev eviniz aracılığıyla altmışlık Mars’ı, bir iradenin olduğu yerde bir yol olduğu anlamına gelir. O yüzden asla asla deme.


Başak Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Bilgili gezegen hükümdarınız Merkür, merak uyandıran üçüncü evinize, düşünce süreçlerine ve yerel çevrenize odaklanmaya devam ederek, anlık değiş tokuşlarınızdan hala zihninizde oyalanabilecek bekleyen konuşmalara kadar her şeyi vurguluyor. Göğsünden çıkar Başak. Yakalayış? Ay, özgürlüğü seven onbirinci çağrışımlar ve geniş ağlar evinizde parlarken, sekizinci ruh bağları eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. İlişkinizin önüne çıkan bir grup insan var mı? Bunun statükoya ayak uydurmanız ile bir ilgisi olabilir mi?


Terazi Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kendine odaklan, Terazi. Ayrıca, tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor, aile meselelerini çevreleyen temalara güzellik, uyum ve bolluk getirmenin yanı sıra mütevazi meskeninizin estetiğini de getiriyor. Leydi Venüs ayrıca, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Mars’a gitmek için uyumlu bir altmışlık açı oluşturacaktır. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kesin olan bir şey var: Hak ettiğinizden daha azına razı olmak üzere değilsiniz. Aşk bölümünde işler yolunda gitmiyorsa, kredi kartınızı geçirmeyi tercih edebilirsiniz.


Akrep Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Son dakika planları yapma Akrep. Örneğin, bugünün Yengeç ayı, bilgelik, dünyevi girişimler ve bilinmeyen bölgeyle ilgili geniş dokuzuncu evinizi tutuşturmaya devam edecek, inanç sistemlerinizi ve uzun vadeli vizyonlarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Yakalayış? Ay, sorumlu günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri aracılığıyla, yaralı şifacı Chiron ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu süre zarfında belirli bir durumun lojistiğini vurgulamak kolaydır, bu nedenle geleceğe odaklanmak size kalmış. Geçmişi geride bırakmaya hazır mısınız?


Yay Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Doğum gününüz yarın başlıyor, Yay. Ancak bu arada ay, seks, birleşme ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinizde gezinmeye devam edecek ve “al ve ver” temalarına ve önemli bir insanla paylaştığınız kaynaklara vurgu yapacak. başka. Meydan okuma? Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile bir kare oluşturacak ve bu da kalbinizin arzuları ile önceki taahhütleriniz arasında sürtüşme yaratacaktır. Yine, neye layık olduğunuzu biliyorsunuz, ancak ilerlemek, söylemek yapmaktan daha kolay görünüyor. Bir sonucu zorlamayın.


Oğlak Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Gerçeğinizi iletmekten korkmayın, Oğlak. İster son derece kişisel ve/veya kelimelerle ifade edilemeyecek kadar duygusal olsun, ilişki sektörünüzdeki ay ile yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü kare, en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla kişisel tatmininiz için savaşmanız için sizi zorluyor. İster bekar olun, ister çoktan aşık olun, bunun geçmişinizin geri gelmesiyle bir ilgisi olabilir, bu yüzden bunu her şeyi kesin olarak halletmek için bir fırsat olarak düşünün. Neyse ki, tatlı Venüs burcunuzun üzerinde gezinirken – bırakın Mars’la tatlı bir altmışlık açı oluşturmayı bırakın – savaşa hazırsınız. Özgünlük anahtardır.


Kova Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Tek veya romantik bir şekilde bağlı, Venüs’ün gizemli onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey boyunca fantezi dolu yolculuğu, en azından şimdilik, her şeyi aşağıdan aşağıya tutma olasılığınızı gösteriyor. Bununla birlikte, dünyadaki onuncu kariyer, otorite ve itibar eviniz aracılığıyla Mars’a olan cüretkar altmışlığı göz önüne alındığında, iş anlamına gelir, yani bir durumun sorumluluğunu resmi olarak almaya karar verebilirsiniz, Kova. Tek zorluğun mu? Luna’nın Chiron’la olan karesi, geçmişten gelen duyguları tetikleyecek veya iletişim kurmaya çalışırken sizi kafanızda tutacaktır. Ayakta kalın ve tutkularınızın peşinden gidin.


Balık Burcu
22 Kasım 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Doğru olduğunu bildiğin şeyi ikinci kez tahmin etmene gerek yok, Balık. Luna, sevgi, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin üzerinde süzülmeye devam edecek ve aynı zamanda, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çatışmaya devam edeceğinden, bu süre boyunca dikkate alınması özellikle önemlidir. Sen bu aşka ve çok daha fazlasına layıksın. Bundan bir an bile şüphe etme. Ayrıca, Venüs, özgürlüğü seven onbirinci evinizi, topluluğunuzu ve dünyadaki aidiyetinizi göz kamaştırırken, akranlarınızdan ve geniş topluluktan gelen bolca desteğiniz var. Öyleyse kalbini takip et.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.