Günlük Aşk Burç Yorumları 21 Kasım 2021

21 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 21 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Kendini fazla genişletmene gerek yok, Koç. Ay, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan geveze üçüncü evinizde gezinmeye devam ediyor. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, başınıza gelen çok şey olabilir. Daha parlak bir notta, güneş bu akşamın ilerleyen saatlerinde kız kardeşiniz Yay burcunda ilk kez başlayacak, bu da *sonunda* sekizinci evden çıktığınız anlamına geliyor. Başka bir deyişle, eğer ilişkinizde bunalmışsanız ve/veya ilişkinizde mahrem konularda çıkmaza girmiş hissediyorsanız, sonunda temize çıktınız. İyileşmeniz devam ediyor – acele etmeyin. Eğer gerçek aşksa, bekleyebilir.


Boğa Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

En iyi yaptığın şeyi yapıyorsun Boğa. Tek veya zaten bağlı olan Luna, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizi ateşlemeye devam ediyor ve aklınız beş köşeli yıldızda. Ayrıca, kariyer sektörünüz aracılığıyla Ay, şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak, bu da gelişmeniz için fazlasıyla yeterli alan olduğu anlamına geliyor. Özel birine aşık olmak? Aşk ve romantizm fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil; aksine, bu süre zarfında sadece uzun vadeli hedeflerinize odaklanıyorsunuz. Bir planın var ve vizyonuna tutunuyorsun. Yavaş ve istikrarlı… nasıl gittiğini biliyorsun.


İkizler Burcu
21 Kasım 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Güneş, bu akşamın ilerleyen saatlerinde Yay burcunda cızırtılı ilk çıkışını gerçekleştirerek, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi harekete geçirecek. Merak ediyorsanız, İkizler, kelepçelenme mevsimi. Bire bir ortaklıklarınızı ve genel taahhütlerinizi çevreleyen temalara daha fazla enerji ve vurgu olacağından, bu sizin için özellikle önemlidir. Bu arada, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugün burcunuzdaki ay ile maceralı dokuzuncu evinizdeki şanslı Jüpiter arasındaki büyüleyici üçgen açı, ufkunuzu genişletmek için bir fırsat sunuyor. Bu sezon olasılıklar sonsuz. Eğer hissediyorsan, adım at.


Yengeç Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Önemli birine açılıp açılmayacağınızı düşünüyorsunuz, Yengeç. İster bekar olun, ister romantik bir bağlılık içinde olun, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklar ve enerji alışverişi yoluyla Luna ve şanslı Jüpiter arasındaki bugünkü üçgen açı, mevcut bağlantılarınızda iyileşme ve genişleme fırsatı sunuyor. Bu süre zarfında önemli konuşmalar yapılması zorunludur ve rekoru düzeltmekten geri durmamalısınız. Bu, özellikle güneşin kapsayıcı Yay burcuna geçişi ve günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Günlük hayatınız akılda kalacak ve sevgilinizin anlaması gerekecek.


Aslan Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, kendini ortaya koymaktan ve karışmaktan korkma. Ay, bugün geveze İkizler’de aylık ilk çıkışını yapıyor ve özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzu harekete geçiriyor. Çevrimiçi flört sanatını mı düşünüyorsunuz? Luna, taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak ve bu da bir iyimserlik dalgası getirecek. Üstüne üstlük, güneş bugün resmi olarak kız kardeşiniz Yay burcuna girecek – romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi harekete geçirmekten bahsetmiyorum bile. İmkanlar sonsuzdur.


Başak Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

İş, aşk hayatınızın önüne geçiyorsa, umutsuzluğa kapılmayın Başak. Kariyer odaklı onuncu evin üzerinde süzülen ayın yanı sıra, düzenli altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz, çalışma rutininiz ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Başka bir deyişle, tüm sıkı çalışmanız boşa gitmeyecek. Aksine, genişleme fırsatı söylemeye gerek yok. Asıl soru şu: Romantik arzularınız bekleyebilir mi? Aradığınız aşkın sizi aradığını daima hatırlayın, bu yüzden teslim olmaktan korkmayın. Bu arada güneşin Yay burcuna geçişi sizi içe doğru gitmeye teşvik ediyor.


Terazi Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Luna, heyecan arayan dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizde dolaşmaya devam ediyor ve zihniniz sonsuz olasılıklarla dönüyor, Terazi. İster bekar olun, ister romantik bir bağlılık içinde olun, ayın aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan beşinci eviniz aracılığıyla Jüpiter’i kucaklayan ahenkli üçgeni, büyüme ve konfor alanınızın dışına çıkma fırsatı sunar. . Her zamanki tipin olmayan birine aşık olmak? Güneşin egzotik Yay burcuna geçişi ve üçüncü iletişim eviniz, seçeneklerinizi keşfetmenizi ve yolculukla birlikte gelen deneyimin tadını çıkarmanızı hatırlatır.


Akrep Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

İkizler ayı, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan perili sekizinci evinizde parlıyor, bu da muhtemelen önemli biriyle uzun süredir gecikmiş bir sohbeti başlatmayı düşündüğünüz anlamına geliyor. Akrep, bu aynı zamanda sana yaklaşmak üzere olan bir sevgili de olabilir, bu yüzden konuyu saptırma. Üstelik ay, dördüncü eviniz, aileniz, en içteki duygularınız ve duygusal temelleriniz aracılığıyla, yaşamdan daha büyük Jüpiter ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Halihazırda evli iseniz, bu değişim potansiyel olarak uzun ve istikrarlı bir temele yol açabilir. Güneş aynı zamanda istikrar arayan ikinci para, lüks ve değer sistemleri evinize bugün girecek, bu yüzden devam edin ve boujee alın.


Yay Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

İlk şey ilk, Yay. Doğum günün kutlu olsun. Güneş, bugün burcunuzda göz kamaştırıcı ilk çıkışını yapıyor ve siz güneşin etrafında yepyeni bir yolculuğa çıkıyorsunuz, bu yüzden şerefe! Başka bir notta, Luna, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi ateşlemeye devam ediyor, ancak dahası var. Aynı zamanda seksle ilgili sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı yöneten ay, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve anlık değiş tokuşlar aracılığıyla gezegeninizin yöneticisi Jüpiter ile tatlı bir üçgen açı oluşturacaktır. Bu süre zarfında doğaçlama alıştırmalar ve şanslı molalar muhtemeldir. Yani, arandığınızı hissediyorsanız, o metni gönderin.


Oğlak Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Para çantana odaklanıyorsun, Oğlak. Bekar? İş yerindeki son başarılarınızı göz önünde bulundurarak sevgilinizden yağmurluk istemeye karar verebilirsiniz. Örneğin, Ay, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı evinizi ateşlemeye devam edecek, ancak aynı zamanda para sektörünüzde Jüpiter ile şanslı bir üçgen açı oluşturacaktır. Halihazırda evli olanlarınız için, tatlınızı kurşun kalemle çizmeye ve onlarla öğle yemeği için buluşmaya karar verebilirsiniz. Kim bilir, bazı son dakika PTO’ları almaya bile karar verebilirsiniz. Özellikle güneşin bu akşamın ilerleyen saatlerinde Yay burcuna geçişi üzerine, geri çekilme ve can sıkıntısı yaşama arzusu kaçınılmazdır.


Kova Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Ay, romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, burcunuzdaki şanslı Jüpiter ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak. Kova, özel birine yaklaşmaya her zamankinden daha fazla hazır ve kendinden emin hissediyorsun. Bekar? Belirli bir kişiyle yolunuz her kesiştiğinizde kalbiniz atmaktan kendini alamaz. Her ne kadar Venüs bilinçsiz onikinci kapanış evinizden, rüyalarınızdan ve perde arkasındaki her şeyden parıldasa da, duygularınızı itiraf etmek üzere değilsiniz. Aksine, sevginizi kilit altında tutuyor ve uzun vadeli stratejiler kuruyorsunuz.


Balık Burcu
21 Kasım 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Şimdilik kendine saklıyorsun, ama emin ol, bu uzun sürmeyecek, Balık. Ne de olsa güneş, maceracı Yay burcunda göz kamaştırıcı ilk çıkışını yapacak ve bu da onuncu otorite evinizi harekete geçirecek. Yani tüm gözler üzerinizde. Bu arada Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızda parlamaya devam edecek ve aynı anda eski hükümdarınız Jüpiter’i üçgen yapacak. Tek veya daha önce alınmış, kesin olan bir şey var: sezgisel içgüdüleriniz ve psişik radarınız bu süre zarfında tüm zamanların en yüksek seviyesinde. İçine çekil ve kendine hak ettiğin zamanı ayır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.