Günlük Aşk Burç Yorumları 20 Kasım 2021

20 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 20 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Tutulma akşamdan kalma, Koç? Yalnız değilsin ve acımasızca dürüst olmak gerekirse, bugünün astro-hava durumu yardımcı olmuyor. Örneğin, ayın meraklı üçüncü iletişim evinize, düşünce süreçlerinize ve yakın çevrenize kayması üzerine, Luna, puslu onikinci eviniz, uyku ve sahne arkasındaki her şey boyunca yolculuğunun ortasında, anlaşılması zor Neptün ile yüzleşecek. Beyin sisi gerçektir, bu yüzden sonuçlara atlamayın. Başka bir notta, ayın hükümdarı Merkür, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla için için yanan Pluto ile bağlantı kuracak, böylece kararları vermek için ilham alabilirsiniz. İpucu: Akmıyorsa durumu zorlamayın.


Boğa Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Dünkü dolunayı burcunuzda tutulmada atlattınız, o yüzden devam edin ve sırtınızı sıvazlayın, Boğa. Ancak bu, ruh hali değişimlerinizi ve genel belirsizlik duygularınızı açıklar, bu nedenle henüz herhangi bir karar vermek için baskı hissetmeyin. Aslında, ayın istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinize kayması üzerine, onbirinci toplum meseleleri eviniz aracılığıyla anlaşılması zor Neptün'e zorlu bir kare oluşturacaktır. Bunu söyledikten sonra, dünyaya ait olma duygunuzu çevreleyen temalar üzerinde kafa yoruyorsanız, özellikle aşkla ilgili olduğunda, ortalığın yatışması için bir dakika verin. Yine de kesin olan bir şey var: değişim kaçınılmazdır.


İkizler Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bunu söylemek yapmaktan daha kolay olabilir, ancak bu süre zarfında topraklanmış kalmak önemlidir İkizler. İster bekar olun, ister zaten alın, bugünün burcunuzdaki ay ile otoriter onuncu eviniz aracılığıyla puslu Neptün arasındaki zorlu kare, yanılsamalara ve/veya belirsizlik duygularına daha yatkın olduğunuz anlamına gelir. Dünkü dolunay tutulmasının etkileri kafa karışıklığını artırmaktan başka bir işe yaramıyor, ama hiçbir şey göründüğü gibi olmadığı için umutsuzluğa kapılmayın. Başka bir notta, gezegen cetveliniz Merkür ve güç merkezi Pluto arasındaki tatlı bir altmışlık, değiş tokuşlarınıza bir yoğunluk ve şüphe katmanı ekler. Gerçek oldukça açıklayıcıdır.


Yengeç Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Sakin ol, Kanser. Bugünkü ay tutulması kalıntısına ek olarak, Luna'nın bilinçsiz kalıplar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeyden oluşan on ikinci evinize geçişi, kutsal alanınıza geri çekilme ve buna bir gün deme ihtiyacına ilham verebilir. Ancak bu, Luna ve puslu Neptün arasındaki zorlu bir kare sayesinde zihninizin yarışmasını engellemez. Özel birine aşık olmak? Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla bilgili Merkür ile önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla güç merkezi Pluto arasındaki açıklayıcı bir altmışlık, aradığınız netliği ortaya çıkarır. Gerçeğe yakın bir an yaşıyor olabilirsin. Dikkat etmek.


Aslan Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Her şey başarısız olduğunda, destek için ruh kabilesine yaslan, Leo. Bu, özellikle dünkü dolunay tutulmasından sonra geçerlidir, bu yüzden bunu, gerekirse gözlerden uzak durmak için resmi işaretiniz olarak kabul edin. Bu arada, ay özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza geçişi üzerine, sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklar aracılığıyla puslu Neptün ile yüzleşecek. Aşk hayatınızda sınır belirleme eksikliği var mı? Bazılarınız kararlı bir ortaklık içinde olabilir ve yine de başka bir yerde teşvik arıyor olabilirsiniz.


Başak Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Kendinize birkaç gün ayırın ve tozların yatışmasına izin verin Başak. Ayın meraklı İkizler'e geçişi üzerine – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla – Luna, önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla puslu Neptün'ü kare yapacak ve aşk hayatınızda belirsizlik ve/veya yön eksikliği duyguları yaratacaktır. Bekar? Kariyer meseleleri ve/veya güç mücadeleleri, romantik duygularınızın önüne geçiyor olabilir. Dahası, bilgili gezegen hükümdarınız Merkür, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla Plüton'u güçlendirmek için tatlı bir altmışlık oluşturacak. İyi haber şu ki, aradığınız gerçek düşündüğünüzden daha yakın.


Terazi Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Önemli bir dönüşümün ortasındasın, Terazi. Bu, özellikle samimi birliktelikler ve enerji alışverişlerinden oluşan sekizinci evinize dokunduğu için dünkü ay tutulmasının etkileri düşünüldüğünde doğrudur, ancak dahası da var. Luna, macera dolu dokuzuncu eviniz aracılığıyla meraklı İkizler'e geçiş yaptığında, sorumlu altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla sınırsız Neptün ile çatışacak. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kendinizi bağlantınızın lojistiğini genel olarak analiz ederken bulabilirsiniz, ki bu mutlaka üretken değildir. Bunu söyledikten sonra, bir adım geri atmaktan çekinmeyin ve bu arada öz bakımınıza öncelik verin.


Akrep Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bağlantınızın temeline daha yakından bakıyorsunuz, Akrep. İlişkiler, özellikle dünkü Boğa burcundaki dolunay tutulmasından sonra, önemli kişilerden oluşan yedinci evinize dokunduğundan, aklınızın en başında yer aldı. Bununla birlikte, ayın sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla İkizler'e geçişi üzerine, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Neptün ile kare açı yapacak. Romantik fantezinizin heyecanının, durumunuzun gerçekliğini etkilemesine izin vermeyin. Taahhütlerinize sadık kalın ve gerekirse ifade için bir çıkış noktası bulun.


Yay Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Ördeklerini üst üste alıyorsun, ama bugün kendine biraz zaman ayırmak isteyebilirsin, Yay. Örneğin, ayın meraklı İkizler'e geçişi üzerine – taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki hislerinizde Neptün ile zor bir kare oluşturacaktır. İlişkinize yansıtmadan önce kendinizle görüşün. Her zamankinden daha hassas hissediyorsanız, kendini sevmek en iyi aşktır. Başka bir notta, Merkür'ün Plüton'a altmışlık açısı önemli bir içgörü sağlar, bu yüzden gözlerinizi dört açın. Yeni bir şey öğrenmek üzeresiniz.


Oğlak Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Beyin sisi yaşadığınızı söylemek yetersiz kalır, Oğlak. İster bekar olun, ister alıngan olun, özellikle işyerinde işler çok sıkıcıysa, sevgiliniz için biraz zaman ayırmanın zararı olmaz. Ay, İkizler'de aylık ilk çıkışını yapıyor ve bu da, sorumluluk sahibi altıncı durum tespiti evinizi harekete geçiriyor, bu nedenle, kendinizi günlük ritüeller ve günlük meselelerle meşgul etme ihtimaliniz yüksek. Meydan okuma? Luna, iletişim sektörünüzde Neptün ile kare açı yapacak ve belirsizlik duygularınızı artıracak. Söylemeye gerek yok, yanlışlıkla demek istemediğiniz bir şey söylerseniz veya daha da kötüsü, bebeğimi satarsanız, moon square Neptün sizin mazeretindir.


Kova Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Her zamankinden daha hassas hissediyorsanız, hepsi tutulma mevsimi sayesinde, Kova. Umutsuzluğa kapılma; Ay bugün meraklı İkizler burcuna kayarak romantik beşinci evinizi aşk, tutku ve zevkle harekete geçirecek ve bu da kalbinizin arzularını çevreleyen temalara vurgu yapacak. Bununla birlikte, romantik bağlantınızın geçerliliğini ikinci kez tahmin etmeye ve/veya kendi değerinizi sorgulamaya daha yatkın olduğunuz için, zorluk Luna'nın karesinden zor Neptün'e – istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla – kaynaklanabilir. Ya sana her şeyin göründüğü gibi olmadığını söylesem? Başka bir tutulma yolda; son dakika kararları vermeyin.


Balık Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Ay, romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi besliyor ve eviniz, aile meseleleri ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla meraklı İkizler'de aylık ilk çıkışını yapıyor. Balıklar, kendinizi duygusal olarak ifade etmekten korkmayın; ortaklığınızın temeli buna bağlıdır. Bu, özellikle bu süre zarfında kafa karışıklığı ve/veya güvensizlik duyguları yaşamaya daha yatkın olduğunuz için, burcunuzda Ay'ın Neptün'e karesini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Daha parlak bir notta, sezgisel bir indirme olarak başlayan şey, potansiyel olarak duru tanımaya yol açabilir. Bildiğin zaman, biliyorsun, ama hala daha fazlası var.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.