Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Kasım 2021

2 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 2 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
2 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Bu süre zarfında önemli konuşmaların gerçekleşmesi zorunludur, bu yüzden açık fikirli olduğunuzdan emin olun, Koç. Örneğin, bekar veya zaten romantik bir bağlantı içinde olsanız da, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer evinizdeki Merkür ile otoriter onuncu eviniz aracılığıyla güç merkezi Plüton arasındaki bugünkü kare, savunmadan, savunmaya kadar her şeyi tetikleyebilir. yoğun güç mücadeleleri. Ay aynı zamanda adalet arayan Terazi burcundan geçecek ve bu da genel olarak uzlaşma ve birlik arzunuzu artıracaktır. Sağlıklı bir tartışmada yanlış bir şey yok ve bunu herkesten çok sen biliyorsun.


Boğa Burcu
2 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Önceliklerinizi sıralıyorsunuz, ancak süreç istediğiniz kadar kolay değil, Boğa. Örneğin, ay bugün adalet arayan Terazi’ye kayıyor ve bu da sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizi harekete geçirerek günlük yaşam tarzınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Yakalayış? Luna aynı anda yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacak, bu yüzden muhtemelen en yüksek iyiliğinizi boğan bilinçsiz kalıplarla uzlaşmaya geliyorsunuz. Bekar veya önceden alınmış, bugünün Merkür-Plüton karesi sayesinde durumları aniden, hatta belki de aşırı derecede analiz etmenizin nedeni bu olabilir.


İkizler Burcu
2 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, kalbinizin arzularına boyun eğmek ve önceki taahhütlerinize sadık kalmak arasında kalırsınız. Bu özellikle, aşk, tutku ve hazdan oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Merkür ile birleşme, işbirliği ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla dönüştürücü Plüton arasındaki günümüzün zorlu karesi düşünüldüğünde geçerlidir. Bekar da olsanız da, bu süre zarfında gerginlikler artıyor, bu yüzden ayırt etme yeteneğinizi kullanmak önemlidir. Kalbiniz bunu istiyor olabilir, ancak fevri kararlar vermek size zarar verebilir. Daha parlak bir notta, Luna’nın Satürn’le üçgen açısı, uzun vadeli hedeflerinize yapı ve netlik getiriyor.


Yengeç Burcu
2 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Duygularını ihmal etmekle onları korumak arasında fark var, Yengeç. Bekar veya daha önce alınmış, bu özellikle bu süre zarfında dikkate alınması önemlidir, çünkü anlayışlı Merkür, bire bir ilişkilerin uyum arayan yedinci evi aracılığıyla Plüton ile kare açı yapacaktır. Göğsünden çıkarman gereken bir şey var mı? Merkür, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız üzerinde gezinirken, özellikle romantik bağlantılarınız söz konusu olduğunda, güvenlik duygunuza çok fazla önem veriyorsunuzdur. Neyse ki, Luna’nın Satürn ile üçgen açısı size sevgilinizle birleşme ve sağlam bir temel üzerine inşa etme fırsatı sunuyor.


Aslan Burcu
2 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Tamamen emin olana kadar onlara söz verme, Leo. Tabii ki, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili meraklı üçüncü evinizden geçen ayın ortasında, özellikle de bire bir ilişkilerle ilgili yedinci evinizde Satürn ile uyum içindeyken, adaleti aramak için sözlerinizi kullanmaya eğilimlisiniz. . Bununla birlikte, koşabilirsiniz, ancak iletişim sektörünüzü ve sorumlu altıncı durum tespiti evinizi harekete geçireceğinden, günümüzün Merkür-Plüton karesinden kesinlikle saklanamazsınız. Söylemeye gerek yok, bağlantı kurmaya ve taahhüt vermeye istekli hissediyor olabilirsiniz, ancak evren aynı anda sizi bu süreçte engelliyor. Bir şey bitmemiş.


Başak Burcu
2 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Bugünün gezegen cetveliniz Merkür ve için için yanan Plüton arasındaki zorlu kare, romantik arzularınız söz konusu olduğunda bazı yoğun sürtüşmeleri tetikleyecek, ancak buna yardım edemezseniz Başak. Ayın aynı anda meraklı üçüncü iletişim evinizi ateşleyeceğini ve bunun da birisiyle yarı yolda bağlantı kurma ve tanışma arzusuna ilham vereceğini unutmayın. Ayrıca, düşüncenin tavşan deliğinden aşağı inmemek, söylemekten daha kolaydır. Ay, detay odaklı altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn ile buluştuğunda, yerde kalmak önemlidir. Önceliklerinizi sıralayın ve harekete geçin.


Terazi Burcu
2 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, Ay bugün burcunuzda aylık ilk çıkışını yapıyor, en içteki duygularınıza duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirirken, özel biriyle yarı yolda tanışma arzusuna ilham veriyor. Bununla birlikte, yakalama, mevcut ilişkinizde veya durumunuzda bazı bastırılmış sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabileceğiniz için, uyum arayan yedinci anlaşmalar, taahhütler ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a karşı zorlu muhalefetinden kaynaklanabilir. . Dahası, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Ay, yapılandırılmış Satürn ile uyumlu bir hizalama oluşturacak. Olacağı varsa olur.


Akrep Burcu
2 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Sezgin tüm zamanların en yüksek seviyesinde… ve şey, kafan karışmasın, Akrep. Bu, özellikle, gizli gündemlerle ilgili gizli on ikinci eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür (sekizinci seks evinizin göksel hükümdarı) ile üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve doğrudan iletişiminiz aracılığıyla modern yöneticiniz Plüton arasındaki günümüzün zorlu karesi düşünüldüğünde geçerlidir. çevre. Kedi dilini mi yakaladı? Kusmaya daha yatkın olduğunuz için, kastetmediğiniz bir şeyi söylemeden önce düşünün. Ne de olsa, ay aynı zamanda bilinçsiz kalıplardan oluşan karmik onikinci evinizin üzerinde de geziniyor olacak, bu yüzden hafifçe yürüyün.


Yay Burcu
2 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Romantik yatırımlarınızı düşünmek için bir dakikanızı ayırın, Yay. Örneğin, Luna bugün çekici Terazi burcunda aylık ilk çıkışını yapacak ve dernekler, topluluk, bireysel özgürlük ve dünyadaki aidiyet duygusundan oluşan on birinci evinizi ateşleyecek, ancak dahası var. Ay, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve kendini ifade etme yoluyla yaralı şifacı Chiron’a zorlu bir muhalefet yapacak. Sevgilinizi arkadaşlarınızın yanına getirme fikrine gönülsüz müsünüz? Ayın, samimi sekizinci birleşme evinizi yönettiği göz önüne alındığında, muhtemelen seçeneklerinizi keşfetme ve/veya taahhütlerinizi yeniden gözden geçirme sürecindesiniz.


Oğlak Burcu
2 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Gidip senin olanı alma zamanı, Oğlak. Bildiğiniz gibi, ay uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor, ancak şu anda otoriter onuncu otorite evinizin üzerinde geziniyor. Ayın eş zamanlı olarak ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı bir muhalefet oluşturacağını ve muhtemelen bir süredir bastırmakta olduğunuz bir dizi duyguyu uyandıracağını unutmayın. Daha da önemlisi, bugünün karesi, otoriter onuncu evinizdeki Merkür ile burcunuzdaki güçlü Plüton arasındaki kare, bu arada seviye atlamanız için size meydan okuyor.


Kova Burcu
2 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinizin inanç sistemleri için yer tutmak bu dönemde anahtardır, Kova. Luna, bugün uyum arayan Terazi’de aylık ilk çıkışını yapıyor ve uzun vadeli hedeflerinizi, kişisel felsefelerinizi ve bilinmeyene girme arzunuzu çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Ayrıca Luna, üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacak ve bu da sizi seçeneklerinizi gözden geçirmeye ve belki de başka ufukları keşfetmeye zorlayacaktır. Kendinizi ve/veya bolluğunuzu sınırlandırıyor musunuz? Luna’nın burcunuzda Satürn ile yaptığı üçgen açı seviye atlamanıza yardımcı olmak için burada, bu yüzden gelişmeye devam edin.


Balık Burcu
2 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Dengeni koru ve her şey yoluna girecek, Balık. Bugünün boğucu sekizinci seks eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile sosyal açıdan bilinçli onbirinci eviniz, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla için için için yanan Plüton arasındaki zorlu kare, özgürlük arzunuz ve önceki taahhütlerinize yönelme arasında sürtüşme yaratır. Bazılarınız, önemli birine olan bağlılığınız ve en iyi arkadaşlarınızla zaman geçirmeniz arasında bölünmüş hissediyor olabilirsiniz. Tatlımla didişmek için aptalca bir neden gibi görünüyor, ama bu müdürle ilgili. Ayın sekizinci evinizden geçişi işleri yoğunlaştırır, bu yüzden toprakta kalın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.