Günlük Aşk Burç Yorumları 19 Kasım 2021

19 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 19 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Bu süre zarfında önemli bir şey bilinçli farkındalığınıza getiriliyor, Koç. Örneğin, günümüzün astro-havası, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla kısmi bir ay tutulması tarafından yönetiliyor. Bu, elbette, samimi birlikteliklerle ilgili sekizinci evinize yansır, bu yüzden bunu aklınızda bulundurun. Daha da önemlisi, şu anda bekar veya romantik bir ilişki içinde olsanız da, güvenliğiniz ve/veya eksikliğiniz konusunda önemli miktarda netlik kazanıyor olabilirsiniz. Daha basit bir ifadeyle, biz konuşurken istikrar fikriniz kökten değişiyor ve Venüs'ün Uranüs ile üçgen açı yapması beklenmeyeni beklemek anlamına geliyor.


Boğa Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Spotlar üzerinizde ve değişikliklerin yaklaştığını hissedebilirsiniz, Boğa. İster bekar olun ister kararlı olun, bugünün ay tutulmasında sizin adınız var ve önemli bir bölüm sona eriyor. Bu, elbette, aşk hayatınızda önemli bir rol oynayacak, bu da önemli taahhütlerde bulunmanın mutlaka önerilmeyeceği anlamına geliyor. Aynı şey, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşıma sürecinde olanlarınız için de geçerli. Ayrıca, canlı bir Venüs-Uranüs üçgeni, olasılıkları keşfetmek için sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya teşvik ediyor. Tüm bunların sıra dışı olması onu daha da ilgi çekici kılıyor.


İkizler Burcu
19 Kasım 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, şuursuz bağlardan ve toksik karışıklıklardan kurtuluyorsun. İster şu anda bekar olun, ister romantik bir birliktelik içinde olun, bugünün kısmi ay tutulması – gizli onikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla – kapalı kapılar ardında hayatınızı çevreleyen temalara güçlü bir kapanış ve netlik getiriyor. bazılarınız için gizli gündemler. Dahası, Satürn macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizden geçerken, aynı anda yaralı şifacı Chiron'u, topluluk meseleleriyle ilgili onbirinci eviniz aracılığıyla kare yapacak. Uzun vadeli hedefleriniz "statüko"yu ölçebilir veya ölçemeyebilir ve sorun değil.


Yengeç Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ayın çocuğu olarak, kesin olan bir şey var: tutulma mevsiminin yaşamı değiştiren etkileri inkar edilemez. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün Boğa burcundaki parçalı ay tutulmasının enerjisi, gününüzün enerjisini birden fazla şekilde etkileyebilir. Topluluk meseleleri, bireysel özgürlük ve dünyaya ait olma duygusuyla ilgili onbirinci evinizin üzerinde gezinirken, sosyal çevrelerinizle ilgili güçlü bir kapanış ve netlik bekleyin. Bazılarınız İnternet üzerinden birisiyle bağlantı kuruyor olabilirsiniz, ancak Venüs'ün Uranüs'le olan üçgen açısı beklenmeyeni beklemenizi söylüyor. Belirli bir sonuca takılıp kalma, Yengeç.


Aslan Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Dur, Leo. İster şu anda bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün ay tutulması, profesyonel hayatınızdan dünyadaki genel otorite duygunuza kadar her şeyi çevreleyen temalara önemli bir değişiklik ve güçlü bir kapanış getirecek. Satürn, önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinize yapı ve disiplin getirirken, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgeyle ilgili geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron'a iyileştirici bir altmışlık açı oluşturacaktır. Bu ilişki mesafeyi görecek mi? İşler mantıklı gelmiyorsa, umutsuzluğa kapılmayın. Venüs'ün Uranüs ile olan üçgen açısı, spontane karşılaşmalardaki ve bakış açınızı değiştiren deneyimlerdeki değeri vurgular.


Başak Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Destek için diğer önemli kişiye yaslanmaktan çekinmeyin, Başak. Bu, özellikle günlük görevleriniz üzerinde yorulmadan çalışan ve belki de kişisel hayatınızı ihmal edenleriniz için geçerlidir. Bunu söyledikten sonra, bugünün dolunay tutulması, sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti konusundaki sorumlu altıncı evinize dokunacak ve sağlık alışkanlıklarınızdan günlük yaşam tarzınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara güçlü bir kapanış ve sezgisel netlik getirecek. Başka bir notta, bazılarınız ortaklığınız hakkında bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeyler öğrenmeye gelebilir, ancak bu işi kendi başınıza yapmayı bekleyemezsiniz.


Terazi Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, ya anlaşmayı imzalamaya karar veriyorsunuz ya da bugün Boğa burcundaki ay tutulması altında anlaşmayı sonlandırıyorsunuz. Seks, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizin üzerinde gezinirken, mevcut bağlantılarınızda ver-verme temaları konusunda güçlü bir kapanış ve yaşamı değiştiren netlik bekleyin. Satürn'ün aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, yaralı şifacı Chiron ile ilişki sektörünüz aracılığıyla kare oluşturacağını unutmayın. Bu da size işe koyulma ve sağlam bir temel üzerine inşa etme fırsatı sunabilir. Geleceğe odaklanın ve geçmişi bırakın.


Akrep Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Önemli bir diğer Akrep ile gecikmiş bir konuşma yapmanın zamanı geldi. Bugünün Boğa burcundaki dolunay tutulması, tek ya da zaten romantik bir şekilde bağlı, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinize güçlü bir kapanış getirecek, ancak dahası var. Tutulmanın yöneticisi Venüs, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili meraklı üçüncü evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak bu süreçte özgürlüğü seven Uranüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Özellikle iletişim söz konusu olduğunda, beklenmeyeni bekleyin. Bir zamanlar tezahür ettiğiniz birinden aniden haber alabilir veya sizi hazırlıksız yakalayan bir partner hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz.


Yay Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Sağlığınız bir önceliktir, Yay. Aynı şey bağlantınızın temeli için de geçerlidir, ancak ilk şey ilktir. Bugünün dolunay tutulması, sorumluluk bilinciyle dolu altıncı evinizi, günlük ritüellerinizi ve özen göstermenizi aydınlatacak, dikkat ve genel hizmet temaları söz konusu olduğunda önemli miktarda kapanışın yanı sıra hayat değiştiren netlik getirecek. Kendinizi nerede fazla uzatıyorsunuz? Venüs'ün Uranüs ile üçgen açısı kaostaki rahatlığı vurgular, ancak yine de beklenmedik olanı bekleyin. Bazılarınız iş için farklı bir yol seçmeye karar verebilir ya da bir tür sağlık yolculuğuna çıkabilir. Her iki durumda da, bu aşk hayatınıza yansıyacaktır.


Oğlak Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aşk havadadır, ama hiçbir şey taşa konmaz, Oğlak. Elbette, ay, önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinizi yönetiyor, ancak bugünün ay tutulması romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinize dokunacak. İster sanatsal olarak ve/veya kalbinizin arzularıyla ilgili olsun, bilinçli zihninize önemli bir şey getiriliyor. Üstüne üstlük, tutulmanın yöneticisi Venüs burcunuzda gezinmeye devam edecek ve aynı zamanda düzensiz Uranüs ile uyumlu bir hizalama oluşturacak. Söylemeye gerek yok, yeni aşk ilginiz muhtemelen her zamanki tipiniz değil ve bu bir ilerleme. Değişim burada.


Kova Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Vakfınızla ilgili her şey bu süre zarfında değişim içinde, Kova. Evren sizin en yüksek iyiliğiniz için çalışıyor olsa da, bugünün dolunay tutulması beklenmedik bir dizi duygusal iniş ve çıkışları tetikleyebilir. Duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki hisleriniz üzerinde gezinirken, istikrar duygunuzla ilgili önemli bir değişiklik ve güçlü bir kapanış bekleyin. Bu, elbette, zaten romantik olarak bağlı olsanız da olmasanız da, önemli biriyle olan ilişkinize yansır. Ayrıca, Venüs ve Uranüs arasındaki üçgen açı, finansal ve romantik durumunuz söz konusu olduğunda ani atılımları tetikleyebilir.


Balık Burcu
19 Kasım 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Uzun zamandır gecikmiş bir kalp değişikliği ve/veya bakış açısı değişikliği sizi bekliyor, Balık. Şu anda bekar veya romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bugünün dolunay tutulması, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü evinize dokunacak ve mevcut zihniyetinizi çevreleyen temalara hayat değiştiren haberler ve önemli bir kapanış getirecek ve genel değiş tokuşlar. Ayrıca, bazılarınız bir hevesle yer değiştirmeye veya her şeyi değiştiren doğaçlama bir metin mesajı göndermeye karar verebilir. Tutulmanın yöneticisi Venüs de haritanızın bu bölgesinde isyankar Uranüs'ü üçgen yapacak, bu yüzden yine beklenmedik olanı bekleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.