Günlük Aşk Burç Yorumları 16 Kasım 2021

16 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 16 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Kararlısın ve yoluna çıkmak yok, Koç. (Yine de kimi kandırıyoruz? Sen zaten böylesin.) Örneğin, bugün sekizinci dönüşüm evinizdeki güneş ile hırslı onuncu otorite eviniz aracılığıyla güç merkezi Plüton arasındaki için için yanan altmışlık, gücünüze adım atma fırsatını getiriyor. ve süreçte başarılı olun. Tabii ki, bu genel olarak azim ve kararlılığınızı artıracaktır, bu yüzden gözlerinizi ödülden ayırmadığınızdan emin olun. Senin meydan okuman mı? Ay, burcunuzdaki yolculuğunun ortasında Plüton ile çarpışacak. Güç mücadelelerinden uzak durun. Aşk sabırlı ve özgürdür. Sonucu kontrol etmeye gerek yok.


Boğa Burcu
16 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Aradığın sevgili seni arıyor Boğa. Bu, özellikle, özel biriyle yarı yolda buluşmaya daha fazla odaklandığınız için, şu anda uyum arayan kararlı ortaklıklar, bire bir bağlantılar ve diğer önemli yedinci evinize enerji veren güneş için geçerlidir. Daha parlak bir notta, güneşin egzotik dokuzuncu macera eviniz, inanç sistemleriniz ve bilinmeyen bölge aracılığıyla güç merkezi Pluto’ya tatlı altmışlığı, mevcut durumunuzu genişletme ve dönüştürme fırsatı sunar. Soru şu: Bilinmeyene girmeye cesaretin var mı? Luna aynı anda Plüton’u kare yapacak, bu yüzden bu süre zarfında duygular derinleşiyor. Kendinizi ikinci kez tahmin etmenize gerek yok.


İkizler Burcu
16 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bir şekilde hissediyorsun, ama oyunda sınırların çok iyi farkındasın, İkizler. Ay, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla yolculuğunu tamamlamadan önce, samimi sekizinci eviniz, birleşmeler ve enerjik değiş tokuşlar aracılığıyla Plüton’a bir kare oluşturacak. Genişletilmiş topluluğunuzdaki birine aşık olmak mı? Anlaşmayı imzalamak, bugünün astro-hava koşullarında yapmaktan daha kolay, ancak gümüş bir astar var. Luna, eş zamanlı olarak, ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı olan şanslı Jüpiter’i dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla seksen yapacak, bu yüzden asla asla deme. Olması gerekiyorsa, işe yarayacaktır.


Yengeç Burcu
16 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Güneş, zevk arayan aşk, tutku ve romantizmden oluşan beşinci evinizin üzerinde gezinirken, kalbinizin arzularını ve genel aşk dilini çevreleyen temalara son derece sabitlenmiş durumdasınız. Yengeç, gözünü özel birine dikmişsin ve görünüşe göre sen de vazgeçmek üzere değilsin. Bu özellikle, haritanızın bu bölgesindeki güneş ile önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla güç merkezi Plüton arasındaki günümüzün altmışlık açısını göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Dönüşüm mutlaka gerçekleşecek, ama hepsi gerekli. Bu arada Luna, otoriter onuncu otorite evinizi ateşlemeye devam edecek, ancak gücünüzü fazla zorlamanıza gerek yok.


Aslan Burcu
16 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Lojistiği fazla düşünme, Leo. Her gün alın ve akışa bırakın. Tek ve ezici? Ay, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizden heyecan arayan geçişini tamamlamadan önce, sorumlu altıncı ev titizliğiniz aracılığıyla Plüton’u güçlendirmek için zorlu bir kare oluşturacak. Tavşan deliğinden aşağı inmeye daha yatkın olduğunuz için, olasılıkları aşırı analiz etmekten kaçının. İyi haber şu ki, heybetli gezegen yöneticiniz güneş, Plüton ile uyum içinde olacak, bu yüzden bu süre zarfında sezginizi takip etmek çok önemli. Başarılı olabilirsiniz, ancak her seferinde bir adım.


Başak Burcu
16 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Luna, seks, samimi birliktelikler ve enerjik değiş tokuşlarla ilgili boğucu sekizinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla Plüton’a güç sağlamak için zorlu bir kare oluşturacaktır. Başak, dengeni kaybetme. Yine de kesin olan bir şey var: Kalbinizin sesini dinlerseniz yanlış gidemezsiniz. Elbette, bu karar önceki taahhütlerinize çok iyi meydan okuyabilir, ancak bir iradenin olduğu yerde bir yol vardır. İyi haber şu ki, güneşin meraklı üçüncü iletişim evinizden geçişinin ortasında, dönüştürücü Plüton’a altmışlık bir açı oluşturacak. Tutku ve yoğunluk, tezahürünüzün anahtarı olabilir.


Terazi Burcu
16 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz boyunca parıldamaya devam ediyor, ancak eş zamanlı olarak en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla dönüştürücü Plüton ile çatışacak. Kalbinizde bir değişiklik mi yaşıyorsunuz, Terazi? Bazılarınız derin bir değişim ve/veya uyanış yaşıyor olabilir ve bu da mevcut bağlantılarınıza yansır. Ayın aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile tatlı bir altmışlık açı oluşturacağını unutmayın, bu nedenle etrafta dolaşmak için bolca umut ve cömertlik var. Kendinize ne kadar öncelik vermeye devam ederseniz, sonuçları o kadar hızlı göreceksiniz.


Akrep Burcu
16 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Sabit kalmakta ne kadar ısrar ederseniz, kendini göstermesi o kadar uzun sürer, Akrep. Neyse ki, ister bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün ayı, düzenli altıncı evinizin içinde parıldamaya devam edecek, bu da dikkatinizi dağıtmak için fazlasıyla yeterli olduğunuz anlamına geliyor. Bununla birlikte, ayın Plüton ile karesi, duygusal bir dizi iniş ve çıkışları tetikleyebilir, ancak sağlıklı bir çıkış bulursanız değil. Uyarı: güç mücadelelerinden ve/veya otoriter davranışlardan uzak durun. Güneşin Plüton’a altmışlık açısı gerçekleşen dönüşüme ışık tutuyor ve yapabileceğiniz tek şey teslim olmak.


Yay Burcu
16 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Kendiniz için biraz zaman ayırın ve her şey er ya da geç mantıklı olacak, Yay. Örneğin, güneş kapanma, mahremiyet ve bilinçdışı kalıplardan oluşan onikinci evinizin üzerinde gezinirken, büyük olasılıkla yalnızlığınıza teslim oluyorsunuz veya kendinizi size hizmet etmeyen toksik kalıplardan ruhsal olarak özgürleştiriyorsunuz. Neyse ki, ister bekar olun ister zaten bağlı olun, güneşin Plüton’a altmışlık açısı, şu anda içinde bulunduğunuz durumu dönüştürme fırsatı sunar, ancak aynı şekilde, kendi değerinize sahip çıkmaya devam etmeniz önemlidir. Ayın kalp merkezli beşinci evinizden geçişi, yaklaşımınızda cesur olmanızı hatırlatır.


Oğlak Burcu
16 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Deneme havasında mısın, Oğlak? Güneş, samimi birlikteliklerden oluşan sekizinci erotik evinizi yönetir, ancak şu anda onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza enerji veriyor. Güneş ayrıca, burcunuzda Plüton’a güç sağlamak için tatlı bir altmışlık açı oluşturacaktır, bu nedenle yenilenme ve dönüşme fırsatı, mevcut olandan daha fazladır. Bazılarınız, özellikle farklı bir sosyal ağdan biriyle çıkıyorsanız, sosyal statünüzü yeniden oluşturma sürecinde olabilirsiniz. Tüm bunların yüzeyselliklerine fazla kapılmamaya çalışın. Luna’nın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizden geçişi sizi sezgilerinizi takip etmeye teşvik ediyor.


Kova Burcu
16 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Ay, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevrenizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, gizli onikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla güç merkezi Pluto’yu kare yapacak. Hayal kurduğunuzu ve/veya bir şeyler düşündüğünüzü söylemek yetersiz kalır, Kova. Bu, aşk hayatınızı bir sır olarak saklayan veya belki de gerçeğinizi bastıranlarınız için özellikle önemlidir. İyi haber şu ki, ay burcunuzda şanslı Jüpiter ile büyüleyici bir altmışlık açı oluşturacak ve bu da sizi umut, inanç ve iyimserlikle güçlendirecek. Mutluluğunuzu takip edin.


Balık Burcu
16 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Bildiğiniz gibi, ay romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizi besler, ancak istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleriniz aracılığıyla parıldamaya devam eder. Önemli bir diğerinde ne arıyorsunuz, Balık? Kendini sevmek en iyi aşktır, ancak kendi değerinize sahip çıkmaya devam etmeniz önemlidir. Yakalayış? Luna, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla, güç merkezi Pluto ile aynı anda çatışacak. “Statüko”ya ayak uydurma ihtiyacından uzaklaşın. Değişiyorsunuz ve çevreniz de bir istisna değil.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.