Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Kasım 2021

15 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 15 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Ateşli tutkularını artık bastıramazsın Koç. Örneğin, ay ana ateşlerinizi tutuşturmaya devam edecek, bu da kendinizi büyük olasılıkla cesurca ve özür dilemeden ifade ettiğiniz anlamına geliyor. Ancak, meydan okumanız, sekizinci yakınlık evinizdeki güneş ile on birinci topluluk eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter arasındaki bugünkü kareden kaynaklanabilir. Başka bir deyişle, size sunulan sonsuz olasılıkları keşfetme arzusu ile bilinçli olarak önceki taahhütlerinize yönelme arasında bölünmüş hissediyorsunuz. Güneşin, aşk ve tutkuyla ilgili romantik beşinci evinizi yönettiğini unutmayın, bu nedenle bu süre zarfında yanlış davranmaya meyilli olabilirsiniz.


Boğa Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Güneş, uyum peşinde koşan anlaşmalar, taahhütler ve diğer önemli yedinci evinize enerji vermeye ve canlandırmaya devam ediyor, ancak aynı zamanda bugün otoriter onuncu eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter’le kare açı yapacak. Sevgilinize kişisel görüşünüzü öne sürmek her zaman lehinize çalışmayacaktır, Boğa. Bunu söyledikten sonra, diğer insanların fikirlerine yer açmak önemlidir, ancak aynı şekilde, kendinizi manipüle etmenize ve/veya statükodan etkilenmenize izin vermeyin. Aileniz ve arkadaşlarınız onaylamıyorsa, mutluluğunuzu onaylayıp onaylamadıklarını düşünün. Göksel yöneticiniz Venüs, kız kardeşiniz Oğlak burcunda ve geleceğe bakıyorsunuz.


İkizler Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Hem güneş hem de Mars, sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve hizmet eylemlerinin sorumlu altıncı evinde cızırdayarak, günlük yaşam tarzınız ve sıkıcı yapılacaklar listenizle çok meşgulsünüz. Yakalayış? Tüm enerjinizi pratik konulara yatırmak ve kişisel yaşamınızın avantajlarını tamamen göz ardı etmek kolaydır. Sahip olduklarınıza odaklanın ve minnettarlığınızı daha sık ifade edin İkizler. Başka bir notta, haritanızın bu bölgesindeki güneş ile egzotik dokuzuncu macera evinizden geçen şanslı Jüpiter arasındaki bugünkü kare, ezici lojistiğe rağmen sizi yolculuğa inanmaya teşvik ediyor.


Yengeç Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç, kalbin her geldiğinde daha hızlı atıyor, ama aynı zamanda oyunun sınırlarının da farkındasın. Bu özellikle günümüzün Güneş-Jüpiter karesi düşünüldüğünde geçerlidir. Örneğin, aşk, tutku ve zevkle ilgili zevk arayan beşinci evinizde parıldayan güneş, Merkür ve Mars ile, büyük olasılıkla kalbinizin arzularını yerine getirmeye odaklanmış durumdasınız. Bu, elbette, samimi birliktelikler ve cinsel kimyadan oluşan boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla Güneş’in yaşamdan daha büyük Jüpiter’e karesi göz önüne alındığında vurgulanmaktadır. Satürn’ün de haritanızın bu alanına kısıtlamalar getirdiğini unutmayın, bu yüzden hemen her şeye acele etmeyin.


Aslan Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Güneş senin gezegenin yöneticisi, bu yüzden zahmetsizce parlıyorsun, Leo. Bununla birlikte, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinize enerji veren bu sürekli parlayan armatürle, son zamanlarda kendinizi daha içe dönük hissetme ihtimaliniz var. Bekar? Güneşin Jüpiter’e olan çalkantılı karesi – kararlı bire bir ilişkilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla – en içteki hislerinizle diğer önemli bir diğerinin genel inanç sistemleri arasında sürtüşme yaratabilir. Aynı şey, halihazırda eşleşmiş olanlarınız için de geçerlidir, ancak aynı nedenle, bu süre boyunca projeksiyonlarınıza dikkat etmeniz önemlidir. Bunu bilinçsizce yapıyor olabilirsiniz veya belki de birine çok fazla kredi veriyor olabilirsiniz.


Başak Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Kendinize ve sevgilinize karşı dürüst olun Başak. Örneğin, ay savaşçı benzeri Koç burcunda aylık ilk çıkışını yapıyor ve seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklar bugün ve cinsel arzularınız ateşleniyor. Güneş, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü evinize enerji verirken, keskin analizlerinizden ve sezgisel bilgeliğinizden yararlanıyorsunuz. Yakalayış? Güneş aynı anda genişleyen Jüpiter ile – ayrıntı odaklı altıncı eviniz aracılığıyla – çarpışacak ve bu da işleri gerçekte olduğundan çok daha karmaşık hale getirebilir. Sonuçlara atlamayın.


Terazi Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Luna, Koç burcuna ve bugün, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temaları vurgulayarak, uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinize giriyor. Masaya ne getirdiğini biliyorsun, Terazi. İster bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, Venüs’ün dördüncü evinizden ev, aile ve duygusal temellerden oluşan sofistike geçişi iş anlamına gelir, bu da gerçek anlaşmadan daha azına razı olmak üzere olmadığınız anlamına gelir. Ayrıca, denge arayan ikinci evinizdeki güneş ile tutkuyla ilgili romantik beşinci evinizdeki şanslı Jüpiter arasındaki günümüzün zorlu karesi, sizi artıları ve eksileri düşünmeye teşvik ediyor. Mutluluğunuza öncelik verin.


Akrep Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bugünün burcunuzdaki güneş ile duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla yaşamdan daha büyük Jüpiter arasındaki zorlu kare, bir aşk ilgisine yönelik tasvir ettiğiniz görüntü ile en içteki duygularınız arasında bir miktar sürtünme yaratabilir ve Genel inanç sistemleri. Üstelik Luna, savaşçı Koç’a ve sizin sorumlu altıncı durum tespiti evinize kayacak, böylece süreçteki şeyleri aşırı analiz ediyor olabilirsiniz. Bu enerjiden uzaklaşmaya çalış Akrep. Ayrıca, Venüs, iletişim, düşünce süreci ve yerel çevreyle ilgili meraklı üçüncü evinizi göz kamaştırırken, yalnızca doğru kelimelere değil, aynı zamanda doğru insan grubuna da sahip olursunuz.


Yay Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Büyük hayaller kur ama sosun içinde kaybolma, Yay. Ay, ateşli Koç burcuna ve bugün aşk, tutku ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci evinize giriyor, aşk dilinizden kalbinizin arzularına kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Bununla birlikte, meydan okumanız, aşırı idealleştirmeye ve/veya ertelemeye daha yatkın olduğunuz için, bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci evinizdeki güneş ile gezegensel yöneticiniz Jüpiter arasındaki meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla bugünkü kareden kaynaklanabilir. Diğerleriniz kendinize sır saklamakta zorlanabilirsiniz, bu yüzden kusmuk kelimelerinden sakının.


Oğlak Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Bu, en derindeki duygularınızı ifade etmek anlamına gelse bile ilişkiniz için savaşmaya hazırsınız, Oğlak. Örneğin, ay taahhüt ettiğiniz yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi yönetir, ancak bugün duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleri ve duygusal temellerinizden geçiyor olacak. Kabilenizin etrafına özel birini getirdiniz mi? Bugünün meydan okumasının Jüpiter’in güneş karesinden kaynaklanabileceğini unutmayın ve işte nedeni: Güneş onbirinci çağrışımlar evinize enerji verirken, Jüpiter istikrar arayan ikinci değerler evinize genişleme getiriyor. Büyümeye hazır mısın, yoksa geçmişine mi tutunuyorsun?


Kova Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Aklınızda çok şey var, Kova. Bu özellikle, yakın çevrenizden varsayılan alışverişlerinize kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirdiği için, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir. Bekar? Anahtar, kendinize ve potansiyel beklentilere karşı dürüst olmaktır. Sonuçta, güneş ilişki sektörünüzü yönetiyor, ancak bugün burcunuzda genişleyen Jüpiter ile zorlu bir kare oluşturacak. Belirli bir grup insanı süslemek ve/veya belirli bir şekilde hareket etmek en iyi seçeneğiniz değildir. Özgünlük en iyi arkadaşınızdır.


Balık Burcu
15 Kasım 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Kendinizi ikinci kez tahmin etmeyin, Balık. Daha da önemlisi, hak ettiğinizden daha azına razı olmayın. Güneş, macera, genişleme ve uzak yolculuklardan oluşan dokuzuncu evinizde cızırdamaya devam ederek, yapılacaklar listenizden sizden uzaktaki potansiyel beklentilere kadar her şeyi vurguluyor. Bununla birlikte, bugünün meydan okuması, kapalı on ikinci gizli eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla güneş karesinden Jüpiter’e gelebilir. Haritanızın bu alanının aynı zamanda bilinçsiz zihninizi ve/veya bastırılmış kalıplarınızı yönettiğini ve ilerlemenizi engellediğini unutmayın. Başka bir deyişle, bu inanç sıçraması kolay olmayacak, ama buna değer.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.