Günlük Aşk Burç Yorumları 11 Kasım 2021

11 Kasım Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 11 Kasım Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

En iyi hayatını yaşıyorsun, Koç. Örneğin, şu anda bekar ve/veya romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bu süre zarfında ilham almış, yükselmiş ve enerjilenmiş hissetme ihtimaliniz vardır. Bu özellikle, sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu üzerinde gezinen ay için geçerlidir, ancak dahası var. Flörtünüzü flört uygulamaları veya sosyal medya aracılığıyla yapıyor olabilirsiniz, ancak Luna’nın yaşamdan daha büyük Jüpiter ile birleşmesi şanslı bir mola gibi gelebilir. Baştan çıkarıcı gezegen yöneticiniz Mars, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizden geçerken, enerjiniz konusunda seçici davranıyorsunuz.


Boğa Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Sahneye çık, Boğa. Ay, merak uyandıran üçüncü iletişim evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrenizi yönetiyor ve kariyer, itibar ve otorite duygusuyla ilgili otoriter onuncu evinizin üzerinde süzülüyor. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu, birinin izlediğini bildiğiniz için Instagram’a gitmek anlamına gelse bile, mesajınızı dünyayla paylaşmak için ani bir dürtüye işaret edebilir. Sanki bu, dünyaya – yani aşık olduğunuz kişiye – gerçekte ne yaptığınızı, gezegen hükümdarınız Venüs’ü göstermek için yeterli bir neden değilmiş gibi, aynı anda egzotik dokuzuncu medya, macera ve dünyevi arayışlar evinizi göz kamaştırıyor. Git ve senin olanı talep et.


İkizler Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Güneş, Mars ve meraklı gezegen hükümdarınız Merkür, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı evinizi ateşlemeye devam ediyor ve muhtemelen günlük görevlerinizle meşgulsünüz. Çıkma fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil; Bu süre zarfında sadece sıkıcı yapılacaklar listenize odaklanıyorsunuz, İkizler. Macera, bilgelik ve inanç sistemlerinden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla bugünün şanslı ay-Jüpiter birleşimini düşünürken, kozmosun size aynı anda heyecan verici bir fırsat bahşettiğini not etmek önemlidir. Bununla ilerlemeye karar verip vermemek size kalmış.


Yengeç Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Sana hizmet etmeyen romantik karışıklıklardan kurtuluyorsun, Yengeç. Aynı şey, bilinçli olarak önemli bir kişiyle bir şeyler üzerinde çalışmayı bir noktaya getirmeniz dışında, kararlı ortaklıklarda bulunanlarınız için de geçerlidir. Meydan okuma? Aradığınız tutkuya kalbinizi açın. Güneş, Merkür ve Mars şu anda aşk, şefkat, zevk ve kendini ifadeden oluşan beşinci romantik evinizi ateşliyor, bu da kendinizi sevmenin ve sizi çevreleyen gerçek sevginin tadını çıkarmanın zamanı geldiği anlamına geliyor. Luna’nın sekizinci dönüşüm evinizdeki Jüpiter ile kavuşumu, şanslı bir molaya eşdeğerdir, ancak yalnızca işe koyulursanız.


Aslan Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

İçine gidiyorsun ve kendine odaklanıyorsun, Leo. Bekar? Mars, eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizde cızırdamaya devam ederken, kızartmanız gereken daha büyük balıklarınız var ve size ev cephesinde önemli miktarda tutku ve enerji veriyor. Daha parlak bir notta, ay, romantik aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin göksel hükümdarı olan şanslı Jüpiter ile önemli kişilerden oluşan yedinci evinizde buluşacak. Sizin küstahlığınız, güveniniz ve yağmur kontrolünüz tam tersi etki yapabilir ve potansiyel beklentileri olduğundan daha fazla etkileyebilir.


Başak Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Venüs, gösterişli beşinci sevgi, tutku ve romantizm evinizi büyülemeye devam ediyor ve tahtınızda çok rahat oturuyorsunuz Başak. Size kim gelirse gelsin, düzeltmeniz gerekiyor ve daha azına razı olmak üzere değilsiniz. Cesur Mars – seksle ilgili sekizinci evinizin göksel hükümdarı, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklar – meraklı iletişim sektörünüzü ateşlerken, bunu önemli bir diğer kişiye ifade etmekte sorun yaşamazsınız. Gerçek her zaman güzel değildir ve sen de bunun farkındasın. Neyse ki, ayın Jüpiter ile kavuşumu, sorumlu altıncı evinize dokunacağından, ellerinizi bağlı tutmak için fazlasıyla yeterli.


Terazi Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Mütevazı evini süslüyorsun Terazi. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan gezegen yöneticiniz Venüs, Oğlak burcundayken kendini adamış ve evcildir. İster rahat koltuğunuzda romantik bir film gecesi, ister şehre bakan balkonunuzda bir çay olsun, ev tarzınıza geri dönmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Yine de çok açgözlü olmayın; Mars’ın konfor arayan ikinci evinizden geçişi bazen biraz bencil olabilir. İyi haber şu ki, ay aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizden Jüpiter’e katılacak. Deneme yapıyorsun ve bu çok eğlenceli.


Akrep Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, ilginç bir powwow yaşıyorsunuz ve sizi zihinsel olarak teşvik eden sohbetlere yatırım yapmaktan mutlusunuz. Doğum günün kutlu olsun sezonu, btw. Telefonunuz bildirimlerle dolup taşıyor ve bilerek yanıt vermek için zaman ayırıyorsunuz. Yine de gözünüz birine dikmiş durumdasınız ve eski gezegen hükümdarınız Mars yanınızdayken, için için yanan arzularınızın önüne geçmek mümkün değil. Dahası, ay, dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecek ve size önemli miktarda sezgisel içgörü kazandıracak. Duygularınız da hayattan daha büyük hissedebilir, bu yüzden sayın.


Yay Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Bekar ya da alın, güneş, Merkür ve Mars mistik on ikinci evin, Yay burcunun derinliklerinde yüzerken gölge benlikten kaçış yoktur. Bekar? Bir sevgili hakkında gizlice hayal kuruyor veya kapalı kapılar ardında tezahür ediyor olabilirsiniz. Başka bir notta, bazılarınız bu süre boyunca kendinize saklamayı seçebilir. Bugünün ayı ve Jüpiter kavuşumunu göz önünde bulundurursanız – meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla – çevrimiçi bir bağlantı seçebilirsiniz, böylece en azından bir kelime edinebilirsiniz.


Oğlak Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleriniz aracılığıyla şanslı Jüpiter’in yanında oturuyor, bu da kesin olan bir şey olduğu anlamına geliyor: Kendinizi hissediyorsunuz, Oğlak. Bekar? Bildiğiniz gibi, ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı ve diğer önemli evlerinizi yönetir, bu nedenle şehvetli zevklerinizi şımartmaya ve sevgilinizle lezzetli bir yemeğin tadını çıkarmaya karar verebilirsiniz. Diğerleriniz daha alışılmadık bir yol izlemeye ve deneysel bir şeyler yapmaya karar verebilir. Lady Venus ayrıca burcunuzla göz kamaştırıyor ve Venüs cazibesiyle auranızı süslüyor. Mutluluğunun tadını çıkar.


Kova Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Hayal kurmak eğlencelidir, Kova. Ayrıca, Venüs hala mistik onikinci rüyalar, karma, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey evinizde dolaşıyor, bu yüzden büyük olasılıkla gizli zevklerinize mazeretsiz bir şekilde düşkün oluyorsunuz. Tek veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün burcunuzdaki ay-Jüpiter kavuşumu, bolluğunuzu aydınlatıyor ve aynı zamanda sizi daha iyimser yapıyor. Bunu söyledikten sonra, süreçte sağlıklı bir dengeyi koruduğunuz sürece biraz eğlenmenin yanlış bir tarafı yok. Karışımda Jüpiter varken bir şeyleri denize atmak kolaydır, bu yüzden onu çarpıtmayın.


Balık Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Ufukta bir şey seni bekliyor ve onun geldiğini sezgisel olarak hissedebilirsin, Balık. Bu arada, güneş, Merkür ve Mars, heyecan arayan dokuzuncu inanç, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizde yolculuk etmeye devam ediyor ve tutkuyla hayatınızı değiştirecek bir inanç sıçramasını düşünüyorsunuz. Bazılarınız uzaktan birine aşık bile olabilirsiniz ve gizlice adımlar planlıyorsunuz. Üstüne üstlük, Venüs, özgürlüğü seven onbirinci toplum meseleleri evinizin gözlerini kamaştırmaya devam ediyor, bu yüzden flört ettiğiniz eski bir iş arkadaşınızla olsa bile, aynı zamanda schmoozing turuna katılıyorsunuz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.