Günlük Aşk Burç Yorumları 1 Aralık 2021

1 Aralık Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 1 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayırt etme yeteneğini kullan, Koç. Ay bugün için için için yanan Akrep’e kayıyor, cinsel kimya, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili sekizinci evinizi harekete geçiriyor, bu da muhtemelen aşk hayatınızda daha fazla duygusal yoğunluk arzuladığınız anlamına geliyor. Bununla birlikte, duygusal yakınlık arzunuz ve bu süre zarfında size sunulan fırsatları keşfetme arzunuz arasında parçalanmış hissedebileceğiniz için, yakalama, Luna’nın Satürn karesinden kaynaklanabilir. En iyi kısım? Leydi Venüs, Akrep’teki yeraltı dünyasındaki yoğunluk dolu yolculuğunun ortasında, kızgın gezegen hükümdarınız Mars ile uyum içinde olacak. Tutku, şehvet ve kararlılıkla dolup taşıyorsunuz.


Boğa Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilin ilgini istiyor Boğa. Tek veya önceden alınmış, günümüzün astro-havası, uyum arayan yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evinize vurgu yapıyor, ancak burada bitmiyor. Ayın için için yanan Akrep’e ve haritanızın bu alanına geçişi üzerine, otoriter onuncu eviniz, itibarınız ve kamusal kişiliğiniz aracılığıyla ciddi Satürn ile karşı karşıya gelecek. İş, özel hayatınızın önüne mi geçiyor? Bire bir bağlantılarınızın temeli üzerine inşa etmeye çağrıldığınız için, güneşin samimi sekizinci seks evinizden, paylaşılan kaynaklardan ve ruh eşi bağlantılarınızdan geçişini düşünmek de önemlidir.


İkizler Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün seksle ilgili sekizinci evinizdeki Venüs, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları ile sorumlu altıncı eviniz ve titizlik ile hareket eden Mars arasındaki tatlı sekstili, tutkulu romantizm arzunuz ve cinselliğin bedensel fizikselliği arasında cızırtılı bir sinerji yaratır. hepsi bu. Yay piliç vay vay. Yanıyorsun, İkizler. Olduğu gibi, güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinize enerji vermeye devam ediyor ve gezegen yöneticiniz Merkür çok geride değil. Bu nedenle, ister bekar olun, ister romantik olarak bağlı olun, genel olarak genişleme ve ekip çalışması için eşit miktarda fırsat var.


Yengeç Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Neptün istasyonları bugün doğrudan Balık’ta, bu da dokuzuncu bilgelik evinizi, inanç sistemlerinizi ve bilinmeyen bölgenizi çevreleyen temalara büyüleyici bir umut, fantezi ve sınırsızlık katmanı ekliyor. Yengeç, konu gelecek vizyonlarına geldiğinde inancın eksikse, emin ol bazı şeyler değişmek üzere. Örneğin, Luna bugün için için yanan Akrep’te aylık ilk çıkışını yapacak – aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla – bu da kalbinizin arzularından genel olarak aşk dilinize kadar her şeye duygusal vurgu getiriyor. Ve bu yetmezmiş gibi, Venüs, ilişki sektörünüz aracılığıyla göz kamaştırıcı geçişinin ortasında Mars’a seksen yapacak.


Aslan Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Rüya gibi Neptün istasyonları bugün doğrudan Balık’a gidiyor ve bu da seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan samimi sekizinci evinizi büyülüyor. Leo, eğer işler neredeyse katlanılamayacak kadar sert hissediyorsa, iş yakınlık söz konusu olduğunda değişmek üzeredir. Neyse ki, sorumluluk sahibi altıncı evinizdeki Venüs ile duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizdeki cesur Mars arasındaki tatlı bir altmışlık, iç dünyanız ve günlük yaşam tarzınız arasında uyumlu bir sinerji yaratır. Hayatınızda nasıl daha fazla mutluluk geliştirebilirsiniz? İster bekar olun, ister romantik olarak bağlı olun, kendini sevmek en iyi aşktır.


Başak Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyüleyici Neptün istasyonları doğrudan Balık'ta ve uyum peşinde koşan anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz ile birebir bağlantılarınızı çevreleyen temalara umut ve ruh getiriyor. Başak, bekar veya zaten bağlı, muhtemelen önemli birine güvenip güvenemeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Endişelenmeyin, aradığınız netlik sandığınızdan daha yakın. Bu arada, ayın meraklı üçüncü iletişim evinizden, düşünce süreçlerinden ve yakın çevrelerden geçişi, aradığınız bilgilerin yanı sıra bekleyen konuşmalara da vurgu yapar. Bu süre zarfında neyin yeniden ortaya çıkabileceğine dikkat edin.


Terazi Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs ile taahhütlü yedinci evinizin göksel yöneticisi, anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğerlerinin cesur Mars'ı arasındaki büyüleyici altmışlık, duygusal temelleriniz ve şehvetli zevkleriniz arasında tatlı bir sinerji yaratır. Terazi, bu aynı zamanda bu süre zarfında öz-değer ve/veya genel istikrar duygunuzla da konuşabilir. Bununla birlikte, ikinci değer sistemleri evinizdeki ay ile seksle ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs arasındaki elektriksel karşıtlık, her tarafında “beklenmeyeni bekleyin” yazılıdır. Daha da önemlisi, bekar ya da zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, önemli bir diğerinin sadakatini sorguluyorsunuz.


Akrep Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Neptün istasyonları bugün doğrudan Balık'ta, romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinize büyüleyici bir umut ve fantezi katmanı ekliyor. Düşüncelerinize kulak verin ve aşk dilinizin ardındaki özü keşfedin, Akrep. Yakalayış? Ayın sabit sularınızda yaptığı yolculuğuna ek olarak, Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla ciddi Satürn ile karşılaşacak. Aşık olmak her zaman bir risk gibi gelir ama kırılganlıkta güç vardır. Ayrıca, hala açılmakta zorlanıyorsan kendini nasıl özgün bir şekilde ifade etmeyi umuyorsun?


Yay Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bağırsaklarınla git, Yay. Ne de olsa, bu süre zarfında sezginiz inanılmaz derecede yükseldi ve hepsi, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla doğrudan Neptün'ün konumlanması sayesinde. Üstelik ay, kapanışla ilgili on ikinci evinizin, rüyaların, gizli gündemlerin ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, muhtemelen normalden daha fazla çekingen hissediyorsunuz, bu yüzden bir adım geri atmaktan ve pillerinizi yeniden şarj etmekten çekinmeyin. Tatlı arkadaşınızdan bir yağmur çeki istemek en iyi seçeneğiniz gibi görünüyor, ancak tatlı bir Venüs-Mars altmışlığı karşı koymak zor görünebilir. Duygularındasın, bu yüzden sana kalmış.


Oğlak Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, gerçekten arzu ettiğiniz şeyden geri durmayı bırakın. Kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz, özellikle de bugünün cıvıl cıvıl altmışlık açısını, burcunuzdaki Venüs ile sosyal güdümlü onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla aşırı hevesli Mars arasında değerlendirirken. Etkilemek için giyin, ama o zaman bile hala rolde görünüyorsun. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, kozmosun ilahi karşılıkları size hem profesyonel hem de/veya romantik anlamda bağlantı kurma fırsatı sunuyor. Birlikte, bu iki enerji tezahürlerinizin anahtarını tutar, bu yüzden bu enerjiyi akıllıca kullandığınızdan emin olun.


Kova Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyüleyici Neptün'ün istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla doğrudan gitmesine ek olarak, Luna, otoritenizin onuncu evinden geçerken burcunuzda görev yöneticisi Satürn ile aynı anda çatışacak. Kova, gözünüz ödülde ama aynı zamanda nasıl ilerleyeceğinizi de düşünüyorsunuz. Güneşin toplulukla ilgili on birinci evinize enerji vermesiyle, çevrenizden etkilenmenin kolay olduğunu unutmayın. Bu nedenle, aşk hayatınız söz konusu olduğunda sezginizi kullandığınızdan emin olun. Aynı şey, günümüzün Ay ile modern hükümdarınız Uranüs arasındaki zorlu karşıtlık için de geçerli. Herhangi bir beklenti belirlemeyin ve içgüdünüzü takip edin.


Balık Burcu

1 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen hükümdarınız Neptün, bugün istasyonlar yönlendiriyor, bu yüzden küçük bir rüya hayal edin, Balık. Bununla birlikte, ayın egzotik dokuzuncu genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla için için yanan Akrep'e geçişi üzerine, aynı anda, gizli onikinci eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla görev yöneticisi Satürn ile çatışacaktır. Aşk hayatınızda ilerlemenizi engelleyen bir şey var mı? İster modası geçmiş bir inanç sistemi ve/veya zihninizde kirasız yaşayan bir korku olsun, bu, oyundaki enerjileri dönüştürmek için bir fırsattır. Venüs ayrıca her zaman bir artı olan Mars'a seksen yapacak, bu yüzden kalbinizi takip edin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.