Boğa Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Boğa burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli bir hedef için ihtiyacınız olan kaynaklar kullanılabilir hale geliyor. Boğa, güneş tutulması bir kapı açabilir.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep burcunda, ilişkiler evinizde, dostluk evinizde Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aşkı arıyorsanız, uzağa gitmeniz gerekmeyebilir. Bir tanıdık sizinle bir bağlantı kurmakla oldukça ilgili olabilir. Boğa, son zamanlarda bir partide veya sosyal etkinlikte yeniden tanışmış olabilirsiniz. İşaretlerin hepsi orada.

30 Kasım Salı günü, yatırım evinizdeki Yay burcundaki Merkür, ihtiyatlı hareket evinizde Kova burcundaki Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Egzotik yatırımların havai fişekleri ve tantanaları vardır, ancak sağlam bir yatırım portföyü geceleri uyumanıza yardımcı olur. Yatırımlarınıza bakmak, hesaplarınızı yeniden dengelemek ve temettüleri denenmiş ve gerçek bir şeye yeniden yatırmak için iyi bir gün.


Boğa Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşkın peşindeyseniz, Başak ayının romantik Venüs ile faydalı bir bağlantı paylaştığı 28 Kasım sabahı bağlantı kurabileceğiniz özel bir ilgi grubu bulmaya çalışın. Buradaki enerji, ortak ilgi alanları veya sanatsal çıkışlar söz konusu olduğunda başkalarıyla bağlantı kurmanızı kolaylaştıracak ve ilişkilerin gelişmesi için sağlam bir temel oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Otuzuncu gün aynı zamanda asilzade rüya gibi bir gün olarak hareket edecek ve size ilham veren şeyler konusunda kalbinizi başkalarına açmanıza yardımcı olacak. Auranız da bu kozmik iklimin faydalarından yararlanacak ve aşık olduğunuz kişiyi cezbetmenin şaşırtıcı derecede kolay olduğunu göreceksiniz.

4 Aralık’taki güneş tutulması, özellikle kişisel dönüşüm söz konusu olduğunda, sizin için yeni bir başlangıç ​​dönemine işaret edecek. Kendinize ve önümüzdeki altı ay içinde nasıl gelişmek istediğinize odaklanmak için biraz zaman ayırın ve gerçekleştirmeyi umduğunuz başarıların bir listesini yazdığınızdan emin olun. Bu seferki enerjinin oldukça tahmin edilemez olacağını unutmayın, bu nedenle esnek kalmanız ve akışa ayak uydurmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekecek. Neyse ki, havada böyle bir elektrik varken, her zaman şans eseri karşılaşmalar yoluyla aşkı bulma olasılığı vardır!


Boğa Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, Kasım’ın bitip Aralık’ın başladığı bu hafta işte geçişleri kucaklamaya hazır mısın?

Güneş, 28-30 Kasım Salı günleri arasında Yay burcundaki Merkür ile kavuşum yaptığında sessizce meraklı hissedebilirsiniz. Kavuş, zeki ve geniştir, sizi profesyonel yatırımlar için daha iyi seçenekler aramaya teşvik eder. Yeni bir maceranın zamanı gelebilir! Bu süre zarfında Mars, geri giden Neptün ile üçgen açı yapacak ve asla hayal bile edemeyeceğiniz fırsatların meyvelerini vermesi için ağınız içinde bağlantıları ateşleyecek! Venüs, haftanın yaklaşık yarısı boyunca Mars’a altmışlık açı yaptığından, kariyer gelişiminizi sürdürebilecek yeni ortaklıklar ve sözleşmeler düşünmenin nispeten kolay olduğunu görebilirsiniz. Mevcut meslektaşlarınız sizi beklenmedik şekillerde desteklemek için fırsat bulabilir! Neptün nihayet 1 Aralık Çarşamba günü istasyona girdiğinde, kariyer hedeflerinizi tanımlamanız ve aynı zamanda hedeflerinizde sizi gerçekten desteklemek için kimin orada olduğunu görmeniz kolay olabilir!

4 Aralık Cumartesi günü Yay burcundaki yeni ay tam güneş tutulması altında çalışma haftası sona eriyor! Bu güçlü tutulma, önümüzdeki altı ay boyunca profesyonel öz-ustalığınızda ve yatırımlarınızda beklenmedik portallar açacak.


Boğa Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü acele etmeyin ve ne kadar sıcak olursa olsun kimsenin sizi hiçbir şeye zorlamasına izin vermeyin. Hafta ortası çalışanlarınızla tamamen uyum içinde hissedeceksiniz ve onlara sizin için ne anlama geldiklerini göstermek isteyeceksiniz. Perşembe ve Cuma günleri parayla ilgili herhangi bir karar vermeyi erteleyin – kafanız bir süre daha bu işin içinde olmayacak. Hafta sonu randevular için veya sosyal ortamlarda harekete geçmek için mükemmeldir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.