Boğa Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Boğa burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, analiz başarının anahtarıdır. Boğa, kendini daha iyi tanımaya başlıyorsun.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, ilişkiler evinizdeki Merkür Akrep’te, felsefe evinizde Oğlak burcundaki Plüton’a altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, ilişkilerle ilgili sınırlayıcı inançlara bakın ve değişikliklerden nerelerde yararlanabileceğinizi görün. Boğa, değerli ortak sıkıntısı olduğuna ya da bir şekilde ölçemediğinize inanabilirsiniz. Sınırlayıcı inançlara meydan okuma zamanı.

23 Kasım Salı günü, kaynaklar evinizdeki Yay burcundaki güneş, para evinizdeki Kuzey Düğümü ile karşıtlık kurar. Boğa, hisse senetleri, tahviller veya cesur hissediyorsanız seçeneklerle bir yatırım stratejisine geri dönmek için ani bir arzu duyabilirsiniz. Güneş, geçmiş davranışlarınıza ışık tutuyor. Geçmişte yaptıklarınızın işe yarayıp yaramadığına bakmanın zamanı geldi. Bugün, mali durumunuz söz konusu olduğunda etkili davranışlara odaklanın.

Boğa Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

21’inde Yay sezonu başlıyor ve haritanızın yakın ilişkileri yöneten bölümünü harekete geçiriyor. İşleri daha ileri götürmeyi umduğunuz sıradan bir aşk varsa, bu hisler oraya ulaşmanıza yardımcı olabilir. Sadece, özellikle güneşin güney ay düğümü ile ittifak kurduğu yirmi altıncıda, ilişki kalıplarını tekrarlamadığınıza dikkat edin.

Yengeç ayının öngörülemeyen Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaştığı yirmi saniyenin akşamında, besleyici ama heyecan verici enerjinin nazik bir akımı tezahür edecek. Şu anda konuşmanın sizi nereye götürdüğüne şaşıracaksınız, bu da size romantik bir partnerle ilerlemek isteyip istemediğinize karar vermek için ihtiyaç duyduğunuz içgörüyü sağlayacaktır.

Başak ayı, haritanızın yaratıcı ifadeyi yöneten sektörünü harekete geçirdiğinde, sanatsal yönünüze odaklanmak için yirmi yedinciyi kullanın. Son zamanlarda herhangi bir tutku projesi yoldan çıktıysa, şimdi görevlerinizi yeniden düzenlemenin zamanıdır, böylece vizyonunuzu maddi alemlere taşıyabilirsiniz. Bu ay yerleşimi, arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için de harikadır, bu nedenle sanat malzemelerini kaçırmak istemiyorsanız, en iyi arkadaşlarınızla brunch için dışarı çıkın.

Boğa Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Geçen haftanın bitmesine hazır mısınız? Özellikle stresli olabilirdi, bu yüzden umarım iş hayatınız bu hafta daha olumlu bir yönde başlayacak!

21 Kasım Pazar günü güneş ateşli Yay burcuna girdiğinde dönüştürücü bir sürece kafa kafaya dalmayı bekleyin! Boğa, kalkışa hazır mısın? Yay sezonu, profesyonel yatırımlarınız söz konusu olduğunda sizi keşfetmeye ve bir hevesle dışarı çıkmaya zorlayacak. Belirli yatırımların zaman içinde ne kadar ödeyeceğini görmeye bile başlayabilirsiniz! 24 Kasım Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçtiğinde, kariyerinizde keşfetmek için yeni yollar araştırma konusunda cesaretlenmiş hissedebilirsiniz. Ateşli Okçu, bir inanç sıçraması yapmanız için size yalvarabilir! Kariyer yolunuz canlılık ve gaddarlıkla dönüşürken, Venüs altmışlık Mars size yardımcı olabilir! Profesyonel sözleşmelerinizden, sözleşme şartlarınızdan ve ortaklıklardan yararlandığınızda yeni yollar açılır. Boğa, işinizde veya bir meslektaşınızla yeni bir şeyler denemekten korkmayın. Şimdi konfor alanınızdan çıkma zamanı!

27 Kasım Cumartesi günü Başak burcundaki son çeyrek ay, sizden herhangi bir profesyonel tutku projesini tamamlamanızı istiyor.

Boğa Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta kim olduğunuz ve neye inandığınız konusunda kendinizi iyi hissediyorsunuz ve insanlarla iyi ilişkiler kurabilmelisiniz. Ne kadar çok ortak noktanız varsa o kadar iyidir elbette, ama fazla zaman almaz. Çarşamba ve Perşembe günü güvenli bir şekilde oynamak gibi hissedeceksiniz, ancak arkadaşlarınızın çoğu muhtemelen radikal bir şey için baskı yapacak. Birbirinizi biraz daha iyi anlayacağınız ve sağlam bir uzlaşma bulabilmeniz gereken hafta sonuna kadar onları oyalamaya çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.