Boğa Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Boğa burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Boğa burcunuzda bir ay tutulması bu hafta gökyüzünü aydınlatıyor. Boğa, ilgi odağısın.

15 Kasım Pazartesi günü, ilişkiler evinizde Akrep burcundaki güneş, takvim evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Daha sosyal olmak, arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak ve sevgilinizle daha fazla zaman geçirmek istiyorsunuz. Bunların hepsi zamanlamaya bağlı. Şu anda boş zamanınız, gerçekten yaşamınızla alakalı olmayan videoları kaydırarak veya izleyerek tüketilebilir. Bugün bu kalıptan kurtulmak için güzel bir gün. Bir arkadaşınızı arayın ve bir akşam yemeği randevusu ayarlayın.

16 Kasım Salı günü Akrep burcundaki güneş, felsefe evinizde Plüton’a altmışlık açı yapmak üzere hareket ediyor. “Bir koda göre yaşayan” bazı insanları duymuşsunuzdur. Boğa, kurallara göre yaşıyorsun, ama bunların farkında değilsen, görünmez bir şekilde senin hayatını kontrol ediyor olabilirler. Yol gösterici ilkelerinizi tanımlamak için iyi bir zaman. Kendinizi sağlık bilincine sahip biri olarak görürseniz, artık kötü beslenmeyle mücadele etmeyeceksiniz. Kendinizi hırslı görüyorsanız, Cumartesi günü çalışıp çalışmayacağınızı asla sorgulamazsınız.

Boğa Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs, şifalı asteroit Chiron’a sert bir açı oluşturduğundan, haftanın başında bir mola vermeniz istenecek. Bu titreşimler yüksek stres seviyelerine veya kaygıya neden olabilir, bu nedenle kendinize karşı son derece nazik olmanız ve iyileşmeniz gereken alanı ayırmanız önemlidir.

On altıncı ayın akşamı, ay burcunuza girdiğinde bir değişim getirecek ve tekrar kendiniz gibi hissetmenize yardımcı olacak. 17’sinde, Luna ve Venüs arasındaki tatlı bir bağlantı, yolunuza sevgi dolu bir enerji akışı getirecek ve kalbinizi sevginin potansiyeline açmanıza yardımcı olacak. Romantik yolculuğunuzda ilerlemenizi engelleyen geçmişten gelen herhangi bir romantik acı varsa, ayın dönüştürücü Plüton ile faydalı bir bağlantısı olduğunda bu acıyı serbest bırakmak için on sekizincisini kullanın.

Ay, kaderin kuzey düğümü ile ittifakı paylaştığında, on dokuzunda, kader karşılaşmalarının tezahür etmesi muhtemeldir. Küçük değişimler, yolun aşağısında daha anlamlı bağlantılara dönüşebilir, bu nedenle kimin görüştüğüne dikkat etmek isteyeceksiniz. Venüs ayrıca bu gün Uranüs ile faydalı bir bağlantı paylaşacak, bu da aşkın beklenmedik ve heyecan verici şekillerde tezahür edebileceği anlamına geliyor.

Boğa Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Parlama vaktin geldi! Hazır mısın, Boğa?

15 Kasım Pazartesi gününden itibaren güneş Jüpiter ile kare açı yapacak ve bu da başarının mümkün olduğunu ima ediyor! Kare taahhütlerinizi kariyerinize ve başarılarınıza karşı çeker, bu nedenle başarılı olmak için belirli taahhütlere diğerlerine göre öncelik vermeniz gerekebilir. Ertesi gün Mars geri giden Uranüs’e karşı çıkarken, güneş Plüton’u seksenliyor! Altmışlık, deneyimlerinizin ve eğitiminizin mesleki yükümlülükleriniz üzerinde olumlu bir etki yaratacağını gösterir. Muhalefet, taahhütlerinizde ve profesyonel olmayan ilişkilerinizde iddialı olduğunuzda profesyonel kimliğinizin dönüştüğünü gösterir. 18 ve 19 Kasım Perşembe ve Cuma günleri Venüs geri giden Uranüs ile üçgen açı yapacak, bu da eğitiminizin ve deneyimlerinizin değerinizi artırdığını ima ediyor. Belirli bir koleje gitmiş, belirli bir kursu tamamlamış veya belirli bir ortamda çalışmış biri olarak öne çıkabilirsiniz – tüm yönleriyle alanınızda öne çıkmanıza yardımcı olur. Deneyimlerinizin profesyonel olarak benzersiz olduğunu gösterir.

Son olarak, 19 Kasım Cuma günü dolunay ay tutulması burcunuzda gerçekleşiyor! Ay enerjisi sizi her türlü güvensizlikten kendine güvene doğru yürümeye teşvik eder. Altı ay öncesine kıyasla şimdiki profesyonel kimliğiniz nasıl?

Boğa Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Daha sabırsız insanların aksine, genellikle günlük rutininizi atlamaktan ve keyfini çıkarmaktan mutlu olursunuz. Yine de, hafta başlarken bir ikram aldığınıza şaşırmayın – Pazartesi, beklenmedik bir heyecan için özellikle iyi bir işarettir. Haftanın ortasına doğru tutkularınız canlanabilir, ancak bunun iyi bir şey mi (flört) yoksa kötü bir şey mi (kıskançlık) olduğu size kalmış. Perşembe akşamından Cumartesi gününe kadar, çekiciliğinizin en çok alçakgönüllü, alçakgönüllü ve felsefi olduğunuzda işe yaradığını görürsünüz. Pazar günü, aydınlanmayı bekleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.