Boğa Burç Yorumları 9 Kasım 2021

Boğa burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 9 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, kesinlikle gücünüze adım atıyorsunuz, ancak bu süreçte akranlarınızı kontrol etme ihtiyacını yansıtıyor olabilirsiniz. Bekar? Hem Merkür hem de Mars, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinirken, bire bir ortaklıklarınıza inanılmaz miktarda enerji yatırıyorsunuz. Bu, elbette, karanlık bir tarafı da olabilen Akrep’in için için yanan burcundayken önemli ölçüde yoğunlaşır. Örneğin, sevgilinize romantik bir şekilde tapınmak başka, onun hareketlerini lehinize yönlendirmek başka şeydir. Kulağa sert geliyor, ama ruhtan ruha tanıma mevsimi. Aşırıya kaçmaya gerek yok.

Boğa Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz, bu yüzden herkesin size gösterdiği coşkulu ve hak edilmiş övgüyü takdir edin. Alkışlayan dinleyicilerinizi susturmaya çalışmayın. Seni susamayacak kadar çok seviyorlar!

Boğa Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Pazarlığa hazır ol, Boğa. Bugün Merkür, Mars’ı Akrep’te birleştiriyor ve taahhüt, müzakere ve ortak olma dürtünüzü yoğunlaştırıyor. Özellikle ödeme ve sorumluluklar hakkında bir konuşma yapmayı umuyorsanız, sözleşmeye dayalı anlaşmalarınızı yeniden tanımlamanız gerektiğini özellikle hissedebilirsiniz. Konjonktür, iş arkadaşlarınızla ve hatta varsa müşterilerinizle iletişim kurmanız için size ilham verebilir. Tıpkı ilerleme kaydettiğinizi hissedebileceğiniz gibi, Mars da Satürn ile kare açı yapmaya başlar. Satürn kariyerinize yapı aşılamakla meşgul olduğundan, kare harekete geçmeyi zorlaştırabilir.

Bir öğleden sonra eğlencesi sizi kahkaha ve neşe dolu eğlenceli bir akşama götürecektir.

Boğa Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzünün altında gerilim yükseliyor, Boğa. Pratik Oğlak ayı, günü dönüşüm arayan Plüton ile kucaklaşarak geçirir, eğitim konuları ve seyahat planları söz konusu olduğunda zihinsel atmosferinizi ve duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır. Başka bir yerde, haberci Merkür, öfkeli Mars ile birleşerek ilişki cephesine sert konuşmalar getiriyor. Bu enerjiyi, romantik veya platonik işbirlikçi meselelerin etrafındaki havayı temizlemek için kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.