Boğa Burç Yorumları 8 Kasım 2021

Boğa burcunun 8 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 8 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 8 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 8 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 8 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 8 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Macera dolu dokuzuncu evinizdeki pragmatik Oğlak ayı ile burcunuzdaki özgürlüğü seven Uranüs arasındaki bugünkü büyüleyici üçgen açı size beklenmedik bir fırsat sunabilir. Bekar? Kendinizi yepyeni bir yola doğru ilerlerken bulabilirsiniz ve muhtemelen şimdilik bunu kendinize saklıyorsunuzdur. Bu özellikle, haritanızın bu bölgesindeki ay ile, bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü kareyi göz önünde bulundurduğunuzda önemlidir. Ayrıca bu süreçte kararınızı ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz, bu yüzden önceliklerinizi sıraladığınızdan emin olun, Boğa.

Boğa Burcu 8 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Tutarlılık başarının sırlarından biridir. Kimin karizmanıza iyi tepki verdiğine ve kimin vermediğine dair zihinsel bir çetele tutun. Sonuçta, bu tılsımı bir musluk gibi açıp kapatabilirsiniz.

Boğa Burcu 8 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütleriniz üzerinde yoğun bir astrolojik konsantrasyon olduğundan, hangilerine öncelik vereceğinizi düşünmelisiniz. Boğa, işte ilk önce neyle uğraşmanız gerekiyor? Ay, bir dünya burcu olan Oğlak’ta olduğu için, organize olmak için mükemmel bir ay olabilir. Mesleki taahhütlerinizden en iyi şekilde yararlanmak için günlük ve haftalık yapılacaklar listesi oluşturmalısınız. Ay enerjisi yapı için yalvarıyor, öyleyse neden profesyonel ilişkileriniz ve sözleşmeleriniz söz konusu olduğunda çılgınlığa bir yöntem eklemiyorsunuz?

Acele edin ve bugün oyunun adı bekleyin, bu yüzden birçok sakinleştirici düşünce düşünün.

Boğa Burcu 8 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Geri çekil ve bugün büyük resmi incele, Boğa. Küçük düşünmek, sadece hayallerinize ulaşmak için ileriye dönük hareketlerinizi engelliyor! Bugünün başarı odaklı Oğlak ayı, mevcut yörüngenizi incelemenizi ve yeni tavsiyeler ve bakış açıları aramanızı sağlıyor. Luna, joker karakter Uranüs ile destekleyici bir bağ oluşturarak kabuğunuzdan çıkmanızı ve kendinizi ifade etmenize ve bireyselliğinize yönelik yeni bir yaklaşım geliştirmenizi sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.