Boğa Burç Yorumları 7 Kasım 2021

Boğa burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 7 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 7 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 7 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şans ver, Boğa. Romantik gezegen yöneticiniz Venüs, genişleme, bilgelik ve kendini keşfetme ile ilgili maceralı dokuzuncu evinizin gözlerini kamaştırmaya devam ediyor, uzun mesafeli seyahatleri ve bilinmeyene girişmeyi çevreleyen temalara bolluk ve refah getiriyor. Yatırıma değer mi? Luna, seks, samimi birliktelikler ve enerji alışverişlerinden oluşan erotik sekizinci evinizde gezinmeye devam edecek, mevcut ortaklığınızda var olan al-ver – ya da bunların eksikliğini çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Bununla birlikte, Ay’ın anlaşılması zor Neptün’e karesi bu süreçte kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir. Zehirli ortamlar tarafından kolayca etkilenmenize izin vermeyin.

Boğa Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayal kırıklıklarınızı çılgın bir harcama çılgınlığına yönlendirmek çok kolay, ancak sonrasında nasıl hissedeceğinizi düşünün. Elbette, paketlerle dolu olmak sizi duygularınızdan uzaklaştıracaktır, ancak bunlarla uğraşmak çok daha ucuza mal olur.

Boğa Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Merkür’ün Venüs’e altmışlık açı yaptığı son gün olduğundan, yeni bir profesyonel maceraya atılmak için çağrıldığınızı hissedebilirsiniz! Boğa, hız değişikliğine hazır mısın? Bir sonraki sözleşmeniz sizi işiniz için yeni bir yere götürebilir. Bir sonraki profesyonel ortağınız, bir kursa gitmeniz veya kariyerinizde ilerlemek için bir beceri geliştirmeniz için size ilham verebilir. Ay heyecan verici Yay burcunda olduğundan, kendinizi yeni bir profesyonel girişime yatırım yapmak gibi hissedebilirsiniz. Ay enerjisi, kariyerinizin nereye gittiğini görmek için bir inanç sıçraması yapmanızı teşvik ediyor!

Bugün daha düşünceli olun – motivasyonlarınızı değerlendirmek daha iyi seçimler yapmanızı sağlayacaktır.

Boğa Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü Boğa burcunun altında rüya gibi, dalgın bir ruh hali içinde kaybolmanız muhtemel. Vizyon sahibi Yay burcunun aldatıcı Neptün ile kareleri kesişirken kendinizi bir fantezi dünyasına sürükleyin. Küvete girmek, şifa yöntemlerini benimsemek ve hassas konuşmalar yapmak için ideal bir gün. Daha sonra, Luna dünyevi Oğlak’a yürür ve topraklanmış gerçeklik hissini geri kazanmaya yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.