Boğa Burç Yorumları 6 Kasım 2021

Boğa burcunun 6 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 6 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 6 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 6 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 6 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, heyecan havasındasın ve gerekli riskleri almaya hazırsın. Örneğin, Luna bugün egzotik Yay burcunda aylık ilk çıkışını yapacak ve seks, samimi birliktelikler ve cinsel kimyadan oluşan tutkulu sekizinci evinizi ateşleyecek ve bu, iki kişi arasında olsa bile, kişinizle deney yapmak ve keşfetmek için güçlü bir arzu hissediyorsunuz. sayfalar. Ayrıca, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizi göz kamaştıran tatlı gezegen yöneticiniz Venüs ile, uzun vadede hayatınıza uygun olan şeylere yatırım yapmaya fazlasıyla isteklisiniz. Mantıklı davranıyorsun ve aynı anda kendine günü bitirmek için bir sebep veriyorsun.

Boğa Burcu 6 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Sosyal durumlar şu anda senden kaçıyor, bu yüzden endişelenme. O toplantıya gitmek istemiyorsan sorun değil. Size kalırsa, hiçbir şey yapmadan kanepede takılmaktan daha tatlı bir şey yoktur.

Boğa Burcu 6 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bağlantıların seni nereye götürebilir, Boğa? Merkür bugün Venüs’e altmışlık açı yaptığından, zamanın, paranın ve enerjinin neye değer olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Mesleğinizde ilerlemek için, profesyonel bir ortamda becerilerinizi geliştirdiğinizi belirlemek için muhtemelen bağlantılara, sözleşmelere ve bir tür deneyime ihtiyacınız olacaktır. Bugünün altmışlık, mesleğinizde büyümek için yeni deneyimler istemek için mükemmeldir. Profesyonel olarak size meydan okuyabilecek yeni bir sözleşme düşünebilirsiniz, hatta bir meslektaşınıza deneyebileceğiniz herhangi bir şey olup olmadığını sorabilirsiniz.

Rehberlik için, sahip olduğunuz yeni, rastgele fikirlere daha fazla dikkat edin.

Boğa Burcu 6 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü Boğa burcunda önemli ilişki sohbetleri ortaya çıkıyor. İletişimsel Merkür, yönetici gezegeniniz sevgili Venüs ile destekleyici bir bağlantı oluşturur. Bu eşleştirme, cazibeyi açmanıza ve gerçeğinizi söylemenize izin vererek, onu ideal bir randevu günü haline getirir. Hevesli Yay, aynı zamanda sabit Satürn ile destekleyici bir birlik oluşturarak gerçeklikte topraklanmış hissetmeyi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.