Boğa Burç Yorumları 5 Kasım 2021

Boğa burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 5 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 5 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 5 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, özel biriyle paylaştığınız kimyadan bu bağlantının dönüşümüne kadar her şeyi vurgulayarak, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerle parıldamaya devam ediyor. Boğa, ara verme zamanı ve harekete geçmeye hazırsın. İyi haber şu ki, ay aynı anda inanç, felsefe ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Plüton’un güç merkezi için tatlı bir altmışlık açı oluşturacak ve bu da size tutku, irade ve sezgiyi bu son derece değerli kılmak için bahşeder. beklenen inanç sıçraması. Hayata bakışınız değişiyor; dolayısıyla yakın çevreniz de öyle.

Boğa Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda gerçekten çılgın fikirleriniz oldu. Onları delilik olarak göstermek yerine, neden bunun için gitmiyorsunuz? Şimdi tuhaflığınızın gerçekten parlayabileceği ve harika bir izlenim bırakabileceği zaman. Bir sürü ilginç ve önemli insan izliyor.

Boğa Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Yeni ay çalışma tezahürlerinize ve hedeflerinize başlamaya hazır mısınız, Boğa? Bugün Merkür, ortaklık ve taahhüt sektörünüzde ağ oluşturmaya başlamaya hazır olan Akrep burcuna giriyor. İşyerinde yeni bir ortak, sözleşme veya taahhüt istiyorsanız, Mercury yardım etmek için burada! Venüs bugün Oğlak burcuna girdiğinden, becerilerinizi geliştirmek için yeni eğitim deneyimlerine bağlılığınız olabilir. Merkür birlikte, Venüs’ün mesleki gelişiminizi ilerletmek için yeni eğitim deneyimleri getirebilmesi için bir plan yapabilir.

İş sorunları bugün aniden ortadan kalkıyor ve önünüzdeki yol açık ve güneşli!

Boğa Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Boğa olarak, büyüleyici aşk gezegeni Venüs’ten kozmik yön alırsınız. Cuma günü gökyüzü, hırslı Oğlak’a doğru ilerlerken Venüs’ü hareket halinde bulur. Venüs’ün buradaki zamanı, sıkı çalışma ve uzun süredir devam eden ilişki inançlarını yeniden inceleme ihtiyacınızı artırırken, yaşamınız için büyük resim vizyonunu netleştirmenizi sağlamaya çalışır. Venüs, Aralık ayında yaklaşan gerileme nedeniyle gelecek yılın Mart ayına kadar Oğlak burcunda kalacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.