Boğa Burç Yorumları 29 Kasım 2021

Boğa burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kırmızı-sıcak Mars, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evlerinizle cızırdamaya devam ederken, karışıma bir tutku katmanı getirirken ortaklık sektörünüze enerji veriyor. Birini mi gördün, Boğa? Son derece keskin Mars’ın size yeşil ışık vermesiyle onları gözden kaçırmak zor, ama dahası da var. Eylem, arzu ve enerji gezegeni, aynı zamanda şaşırtıcı olduğu kadar aynı derecede büyülü olabilen büyüleyici Neptün ile uyumlu bir hizalama oluşturacaktır. Üstüne üstlük, güneş ve Merkür seks, paylaşılan kaynaklar ve samimi birlikteliklerden oluşan erotik sekizinci evinizi harekete geçirmeye devam ediyor, bu yüzden yoğunluğun söylenmesine gerek yok.


29 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün başkalarının senin düğmelerine basmasına izin verme. Olumlu tutuşabilirsin. Biri seni havaya uçurmaya çalışıyor ve yolun yarısına geldiler! Geriye dev bir adım atmalı ve onlara ikinci (veya üçüncü) bir şans verecek kadar sakinleşmelisin.


29 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Anılar bugün güveninizi artıracak ve çok ihtiyaç duyduğunuz ilhamı ateşleyecek.


29 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazartesi gününün kozmik manzarası birkaç farklı hikayeyi odak noktasına çekiyor, Boğa. Aydınlatıcı güneş, etkileyici Merkür ile birleşerek, yakın ilişkiler ve finansal kaygılar hakkında güçlü içgörüler ve önemli konuşmalar sunar. Başka bir yerde, harekete geçen Mars, gerçekliği çözen Neptün’e ulaşarak, ilişki konularındaki son zamanlardaki herhangi bir stresi yumuşatır. Bu zen enerjisini bir uzlaşmaya varmak veya sosyal olarak ortaya çıkan kaba yamaları nazikçe iyileştirmek için kullanın.


29 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, profesyonel yatırımlarınız ve dönüşümünüz, güneş Yay burcundaki Merkür ile birleşmeye devam ederken ana odak noktanız. Venüs altmışlık Mars’ın yardımı sayesinde yatırımlarınızda bir miktar ilerleme görebilirsiniz. Mars, taahhüt sektörünüzü harekete geçirir, böylece özellikle iyileştirilmiş anlaşmalar, yeni iş ortakları ve iddialı sözleşmeler aramaya yönlendirilebilirsiniz. Bu arada, Venüs keşif ve deneyim sektörünüze fayda sağlar. Bu nedenle, altmışlık, bağlaçtan büyük harfle yararlanmayı gösterir. Bu geçişler sırasında yeni deneyimler, yabancı yatırımlar ve hatta profesyonel eğitim fırsatları üzerine genişlemeyi taahhüt etmelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.