Boğa Burç Yorumları 28 Kasım 2021

Boğa burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendi eşyalarına tepki vermekle ilgili değil. Şu anda tuhaf bir yerdesin, ama bu o kadar da kötü değil, gerçekten. Yapabileceğiniz en kötü şey, aynı şekilde cevap vermektir. Sadece bu tür şeyler her zaman oluyormuş gibi davrandığından emin ol.


28 Kasım 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda bir yol ayrımındasınız, ancak gidilecek yanlış bir yol yok. Kalbinin sesini dinle.


28 Kasım 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü sizi hayatınızın içinde kaybolduğunuz daha büyük sorulardan uzaklaştırıyor, Boğa. Ay, Başak’tan kaçmaya meyilli Neptün ve şehvetli Venüs ile buluşarak, her türlü romantik buluşmayı veya sanatsal kendini ifade etmeyi teşvik eder. Bugün kendinizin yaratıcı yanıyla yeniden bağlantı kurmak için can atıyorsunuz, bu yüzden size neşe getiren şeylere bolca yer açın.


28 Kasım 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Anlaşmayı imzalamaya hazır mısın, Boğa? Güneş, sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Merkür ile birlikte seyahat etmeye devam eder ve bu da cinsel yaşamınızdan önemli bir ortaklığın temeline kadar her şeyi çevreleyen temalara netlik ve enerji getirir. Üstüne üstlük, Başak burcundaki ay ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi de ateşleyecek, bu nedenle muhtemelen her şeyin yolunda gitmesi umuduyla bunların lojistiğiyle meşgul olacaksınız. Bununla birlikte, daha zorlu bir notta, Luna’nın rüya gibi Neptün’e karşıtlığı, özellikle geniş ağınız söz konusu olduğunda, bazı sınırlar belirlemenizi gerektirebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.