Boğa Burç Yorumları 26 Kasım 2021

Boğa burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 26 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Her zamankinden daha hassas hissediyorsan, fazla düşünme Boğa. Örneğin, ayın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en içteki duygularınız boyunca yaptığı yolculuğuna ek olarak, aynı anda sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla meraklı Merkür ile karşı karşıya gelecek. Bunun anlamı, yalnızca duygusal dünyanızla daha fazla temas halinde olmanız değil, aynı zamanda bu hassas kısımlarınızı önemli bir başkasıyla paylaşma arzusunu hissetmenizdir. Bununla birlikte, bugünün astro-hava durumu düşünüldüğünde net bir mesaj iletmek söylemek yapmaktan daha kolaydır, bu nedenle işler istediğiniz gibi gitmiyorsa cesaretiniz kırılmasın.

Boğa Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Oraya gitmek eğlencenin yarısıdır. Şu anda aklınızda seyahat var ve yola çıkmak veya gelecek için planlar yapmak için gerçekten harika bir zaman. Henüz nereye gitmek istediğinizi bile bilmiyor olabilirsiniz, ancak uçmak istediğinizi biliyorsunuz.

Boğa Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Venüs, Mars’a altmış açı yapmaya devam ederken, profesyonel mükemmelliğe olan bağlılığınızı düşünüyorsunuz. Boğa, mesleki gelişiminize nasıl söz verebilirsiniz? Fırsatlar tüm hafta boyunca gelebilir. Bununla birlikte, güneş ve Merkür, zamanınızı ve enerjinizi tam olarak yatırmak için en iyisini arıyor. Bu nedenle, profesyonel çabalarınızı geliştirmeye devam ederken, kendinize kariyerinizde en fazla kapıyı hangi fırsatların açacağını sorun. Belirli bir bağlantı veya sözleşme en profesyonel sürdürülebilir gibi görünüyorsa, fırsatla çalışma şansına atlayın!

Birisi bugün size zaman kazandıracak ve itibarınızı artıracak bilgiler sunuyor.

Boğa Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma semalarında kendini iyi hissetmek çok kolay Boğa. Ay, iyimser Jüpiter’e karşı bir muhalefetle koca yürekli Aslan’daki kalışını tamamlıyor ve halka açık olanınızla yıldızlara ulaşmak için özel yaşamınızda zemin oluşturmanıza yardımcı oluyor. Daha sonra ay, dünya arkadaşı Başak’a doğru sıçrar. Luna’nın buradaki varlığı, zevk, romantizm ve yaratıcı kendini ifade etme ihtiyacınızı artırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.