Boğa Burç Yorumları 24 Kasım 2021

Boğa burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, senin sonun neye benziyor? Güneşin egzotik Yay burcuna ve seks, samimi birliktelikler ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci erotik evinize geçişi üzerine, ev, aile ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla aya uyumlu bir hizalanma oluşturacaktır. Özellikle genel istikrar duygunuz söz konusu olduğunda, önemli bir birliğin temeline daha yakından bakıyorsunuz. Bu arada, tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizin gözlerini kamaştırmaya devam ediyor, bu yüzden birçok yeni bir başlangıç ​​​​yapıyor olabilirsiniz. Bir sonraki nereye?

Boğa Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Küçük bir aksiliğin sizi büyük bir ters köşeye atmasına izin vermeyin. Korkunç olmasa da yine de biraz hayal kırıklığı yaratan bazı haberler alabilirsiniz. Sadece onunla yuvarlan ve onu kalbe almamaya çalış. Hızlı bir şekilde geri dönebilir ve kısa sürede oyuna geri dönebilirsiniz.

Eski fikirler korunmayı gerektirir, bu yüzden onu canlı tutmak için bakış açınızı tanıtın.

Boğa Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Zihniniz bugün sizi yeni bir düşünme biçimine çağırıyor, Boğa. Zihinsel Merkür, şehvetli Akrep’ten ayrılır ve düşünceli Yay’a doğru ilerler, odağınızı iyileşmemiş ilişki ve yakınlık yaralarına gönderir. Başka bir yerde, ay tembel Aslan’da sinsi sinsi sinsi sinsi ilerler ve bencil güneşe ve etkileyici Merkür’e uzanır, bu da onu saklanmak ve kendinizi önemli, iyileştirici sohbetlere dahil etmek için ideal bir gün haline getirir.

Boğa Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

İlk önce neyin ustası olacaksın, Boğa? Bugün itibariyle Merkür, karşıt burcunuz olan Akrep’ten, orman yangını Yay için ayrılıyor! Şimdi, hem Merkür hem de güneş, gizli dönüşüm ve yatırım sektörünüzde faaliyet gösteriyor. Merkür, konuşmanıza keskin bir darbe vurur ve profesyonel sözleşmelerinizi ve yatırımlarınızı dönüştürmek için teşvik edilmiş hissedebilirsiniz. Yay mevsimi, bir emeklilik planı hakkında amirinizle veya İK ile konuşmanız için size ilham verebilir. Bu aynı zamanda, kredilerinizi dönüştürmek gibi başarılı yatırımları desteklemek için de mükemmel bir zaman olabilir. Ne yaparsan yap, coşkuyla yap!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.