Boğa Burç Yorumları 23 Kasım 2021

Boğa burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 23 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, aşk bölümünde işler yoğunsa, o zaman yolunuza çıkan enerjiyle nasıl başa çıkacağınızı bilin. Bu, özellikle güneşin Yay burcunda göz kamaştırıcı ilk çıkışını yapması ve bugün seks, birleşme ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci samimi eviniz için önemlidir. Bu arada, Ay Yengeç’teki duygusal yolculuğunu tamamlamadan önce, hem Mars hem de Neptün ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak. Bu, duygularınız olan belirli bir kişiye kalbinizi açmaya hazır olduğunuz anlamına mı geliyor? Her zaman özgür irade vardır, bu yüzden her şey size bağlı. Luna’nın Plüton’a muhalefeti işleri yoğunlaştırıyor ama korkacak bir şey yok.

Boğa Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bekar olsan bile hiçbir şey kalıcı değildir. Birkaç ay kimseyle çıkmayacağınıza söz vermiş olsanız bile seçeneklerinizi açık tutun. Vazgeçemeyecek kadar iyi birini bulabilirsin.

Bir sis dağılacak ve sonunda birinin gerçek kimliği size açıklanacak.

Boğa Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Sağda solda uzun süredir devam eden ilişki sorunlarıyla uğraşıyorsun, Boğa. Güney ay düğümünün Yay burcundaki varlığı, son bir buçuk yılda hangi kalıpların gerçek yakınlığa giden yolu engellediğini belirlemenizi sizin için önemli hale getirdi. Güneş güney ay düğümü ile birleşirken, salı günü gökyüzü bu hikayeye odaklanıyor ve ışığını hâlâ sökülmesi gereken tıkanıklıklara ışık tutuyor.

Boğa Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel mükemmelliği taahhüt etmek bu hafta en önemli motivasyonunuz, Boğa. Venüs Mars’a sekstil yaparken, eğitimsel ve deneysel fırsatlarda taahhütler arama yeteneğiniz gelişmeye devam edecek. Kendinize, kariyerinizde sizi bir sonraki seviyeye kimin ve neyin götürebileceğini sorun. Altmışlık taze, ilgi çekici ve hayat dolu olduğu için kariyerinde ilerlemek isteyen biri olarak karşınıza çıkacaktır. Bu nedenle, yeni sözleşme anlaşmaları aramak veya mevcut iş ortaklarınızla gelecek planlarınız hakkında samimi bir tartışma yapmak için mükemmel bir geçiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.