Boğa Burç Yorumları 20 Kasım 2021

Boğa burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünkü dolunayı burcunuzda tutulmada atlattınız, o yüzden devam edin ve sırtınızı sıvazlayın, Boğa. Ancak bu, ruh hali değişimlerinizi ve genel belirsizlik duygularınızı açıklar, bu nedenle henüz herhangi bir karar vermek için baskı hissetmeyin. Aslında, ayın istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinize kayması üzerine, onbirinci toplum meseleleri eviniz aracılığıyla anlaşılması zor Neptün'e zorlu bir kare oluşturacaktır. Bunu söyledikten sonra, dünyaya ait olma duygunuzu çevreleyen temalar üzerinde kafa yoruyorsanız, özellikle aşkla ilgili olduğunda, ortalığın yatışması için bir dakika verin. Yine de kesin olan bir şey var: değişim kaçınılmazdır.

Boğa Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Takıntılı bir zihin çerçevesine çekilmekten kaçının ve sahipleniciliğe teslim olmayın. Yıldızlar, bugün duygularınız havada ve öldürücü değil. Bu olumlu, mutlu, romantik duygular için iyi, kıskançlık ve haset için kötü bir işarettir.

Boğa Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Tam gerilim büyüsünün bittiğini düşündüğünüz gibi, Merkür şimdi Jüpiter ile kare açı yapıyor. Boğa burcu, kariyerinize uygun bir sözleşme veya ortaklık hakkında fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Neyse ki, kare sizden tam olarak iletişim kurmanızı istiyor, böylece siz ve diğer taraf üzerinde anlaşmaya varmak için ortak bir zemin bulabilirsiniz. Venüs ayrıca Mars'a altmışlık açı yaptığından, siz ve karşı taraf benzer profesyonel bakış açılarını paylaşırsanız konuşmayı kolaylaştırmak kolay olabilir. Altmışlık ayrıca çekici bir şekilde dürüst olabilir, bu nedenle açık sözlü bir konuşma şaşırtıcı derecede iyi geçebilir!

Sağlığınız her zamankinden daha iyi, ancak bu şekilde kalmasını sağlamak için adımlar atın.

Boğa Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Dikkatini yakın ilişkilerine çevir Boğa. Aşağıda karıştırılan ve söylenmesi gereken nedir? Messenger Merkür kendini hem duygusal olarak dürüst Pluto hem de büyüme veren Jüpiter ile temas kurarken bulur. Bu sıra dışı eşleşme, samimi sohbetleri doğrudan, geleceğe yönelik bir tonla aşılayarak, arkadaşlar, romantik ilgi alanları veya iş ortakları arasındaki ortak kararsızlık duygularının üstesinden gelmek için ideal bir gün olmasını sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.