Boğa Burç Yorumları 2 Kasım 2021

Boğa burcunun 2 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 2 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunu 2 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 2 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 2 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Önceliklerinizi sıralıyorsunuz, ancak süreç istediğiniz kadar kolay değil, Boğa. Örneğin, ay bugün adalet arayan Terazi’ye kayıyor ve bu da sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizi harekete geçirerek günlük yaşam tarzınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Yakalayış? Luna aynı anda yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacak, bu yüzden muhtemelen en yüksek iyiliğinizi boğan bilinçsiz kalıplarla uzlaşmaya geliyorsunuz. Bekar veya önceden alınmış, bugünün Merkür-Plüton karesi sayesinde durumları aniden, hatta belki de aşırı derecede analiz etmenizin nedeni bu olabilir.

Boğa Burcu 2 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşk ve romantizmdeki yetenekleriniz hakkında stres yapmayın. Şu anda çok iyi bir yerdesin ve sevimli kızları kirpiklerini bile kırpmadan kendine çekebilirsin. Ne kadar topraklanmış olduğunuzu ve onlara verdiğiniz ilgiyi sevecekler, bu yüzden rahatlayın.

Boğa Burcu 2 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde bir atılımın eşiğinde olsanız da, Merkür Plüton ile kare açı yaptığı için artık durmuş olabilirsiniz. Boğa, sabit bir burç olarak mesleki inançlarınızdan veya tutarlı alışkanlıklarınızdan uzaklaşmak oldukça zor olabilir. İşyerinde yolunuza koyulmuş hissedebilirsiniz, ancak meydan, kesinliğinize meydan okuyor. İkiniz de aynı fikirde olmayabileceğiniz için, bir iş arkadaşınızla konuşmak bugün size bir meydan okuma gibi gelebilir. İnatla topuklarınızı kazmak yerine, farklı bir bakış açısı düşünün. Değerli bir şey öğrenebilirsin!

Son haftaların yoğun temposu yavaşlıyor. Bazı güzel sessiz zamanın tadını çıkarın.

Boğa Burcu 2 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa, bugün dişlerini sıkmak için kendine bir proje ver. Mantıklı Terazi ayı, sağduyulu Satürn ile destekleyici bir ittifaka sahip olduğundan, zanaatınızda gerçekten önemsediğiniz bir şeye kendinizi uygulamak için ihtiyacınız olan tüm irade ve enerjiye sahipsiniz. İş projelerinizi bir kenara bırakmak ve gelecek için planlar oluşturmak, ayrıca egzersiz programınıza ve sağlıklı beslenmenize yeniden bağlanmak için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.