Boğa Burç Yorumları 18 Kasım 2021

Boğa burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 18 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Derin bir nefes al ve sözlerini kullan Boğa. Örneğin, bugünün burcunuzdaki ay ile önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür arasındaki zorlu karşıtlık, duygusal istikrar arzunuz ile mesajı belirli bir bireye iletme şekliniz arasında sürtüşme yaratabilir. Duygularınızı kelimelere dökmek, söylemek yapmaktan çok daha kolay olabilir, bu yüzden gerekirse metin yoluyla yazın. Daha parlak bir notta, Merkür'ün anlaşılması zor Neptün ile üçgen açısı sizi ufkunuzu keşfetmeye ve daha fazla şefkat geliştirmeye teşvik ediyor. Ay da Neptün ile uyum içinde olacak, bu yüzden gerekli sınırları belirlediğinizden emin olun.

Boğa Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Her zaman oldukça güvenilirsin, ama bugün kesinlikle gayretli hissediyorsun. Birikmekte olan eski e-postalardan bazılarını yanıtlayın. Kimin senden haber beklediğini biliyorsun. Aşırı resmi olma cazibesinden kaçının.

Boğa Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mars geri giden Uranüs'e karşı çıkmaya devam ederken, profesyonel ilişkilerinizde, taahhütlerinizde ve yükümlülüklerinizde büyük dönüştürücü girişimler olabilir. Ancak Merkür geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığından değişim yutması daha kolay bir hap olabilir. Boğa, özellikle mevcut profesyonel imkanlarınız dahilinde çalışırken, biraz kırılganlık ve iletişimin uzun bir yol kat ettiğini görebilirsiniz. Siz ve bir iş arkadaşınızın aynı vizyonu paylaştığınızı görebilirsiniz, bu da Venüs'ün geri giden Uranüs'ü üçgen açı yapmasından yararlanılabilir. İş arkadaşlarınızla mesleki yükümlülükler konusunda nihayet aynı sayfada olduğunuzu hissedebilirsiniz!

Bugün etrafınıza bir bakın ve birçok şaşırtıcı ve ilham verici sanat eseri bulacaksınız.

Boğa Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Boğa olarak, büyüleyici Venüs gezegeninden kozmik rehberlik toplarsınız. Perşembe günü gökyüzü, durgunluğu kıran Uranüs'e uzanırken Venüs'ün değişim ve devrim ihtiyacına meylettiğini görüyor. Bu pürüzsüz eşleştirme, size kendinizi ifade etmenize taze bir soluk getirme ve canlandırıcı seyahat veya eğitim planlarına başlama şansı sunuyor. Başka bir yerde, haberci Merkür, uykulu Neptün ile buluşarak ortaklık cephesinde iyileştirici sohbetler sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.