Boğa Burç Yorumları 17 Kasım 2021

Boğa burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Hemen sonuçlara atlama, Boğa. Ay, burcunuzda özgürlüğü seven Uranüs'ün yanında oturuyor, bu nedenle bu süre zarfında genel istikrar duygunuz test edilebilir. İster bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, ruh haliniz sevgilinizi ve/veya potansiyel beklentilerinizi hazırlıksız yakalayabilir. Üstüne üstlük, hem Ay hem de Uranüs, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla cüretkar Mars'a karşı olacak. Bu yoğun sürtüşme, özellikle bir tür kırgınlığı bastıranlarınız için ani öfke patlamalarını da tetikleyebilir. Bu iyileşme süreci boyunca topraklanmış kalın ve kendinize karşı nazik olun.

Boğa Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Tartışmaları çözmek ve insanların konuştuğundan emin olmak için gerçekten iyi bir zaman. Diplomatların uğruna canını verecek sosyal becerilere sahipsin, bu yüzden neredeyse herkesle tatlı dille konuşabilmelisin. Ve evet, kesinlikle dinliyorlar.

Boğa Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, yeni profesyonel deneyimlere bağlanmanın yolu olabilir. Güneş, kariyer gelişiminizi geliştirmek için yeni fırsatlar aramaya teşvik etmek için mükemmel olan Plüton'a altmış açı yapmaya devam ediyor. Özellikle Mars geri giden Uranüs'e karşı olduğu için bir seminere, kursa veya deneyime katılmayı kolay bulabilirsiniz. Muhalefet, çalışma yükümlülüklerinizi değiştiriyor, ancak bu mutlaka kötü bir şey değil. Muhalefet nedeniyle, hayallerinizi veya özlemlerinizi destekleyen profesyonel bir çabayı taahhüt etmeye daha yatkın hissedebilirsiniz!

Sevginizi özgürce ve sık sık gösterdiğinizden emin olun. Sarılmalar ve öpücükler ücretsizdir.

Boğa Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu olarak, elinizden geldiğince barışı korumayı tercih edersiniz. Yine de, Çarşamba gününün gerilim dolu kozmik manzarası, harekete geçen Mars, değişim talep eden Uranüs ile kararsız bir karşıtlığa kilitlendiğinden, geri durmayı zorlaştırıyor. Bu eşleştirme, mevcut ilişki dinamiklerinize önemli sarsıntıları ve uyandırma çağrılarını getirmek için çalışır. Kafanızı kuma gömmek yerine neye ihtiyacınız olduğunu kabul edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.