Boğa Burç Yorumları 12 Kasım 2021

Boğa burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 12 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kiminle karşılaşacağını asla bilemezsin, Boğa. Ay bugün rüya gibi Balık burcuna giriyor, özgürlüğü seven onbirinci evinizi, topluluklarınızı ve dünyaya ait olma duygunuzu ateşliyor ve muhtemelen topluluk işlerinizle ve renkli sosyal takviminizle meşgulsünüz. Bu arada, diğerleriniz, aradığınız kanıtı keşfetme umuduyla sosyal medya profillerinin tavşan deliğinde geziniyor olabilir. Ne de olsa Luna, Akrep’teki Mars ile uyum içindedir, bu nedenle hiçbir kısıtlaması yoktur. Ay ayrıca gezegeninizin yöneticisi Venüs’ü seksen yapacak. Öyleyse etkilemek için giyin, bir nane alın ve biraz parfüm püskürtün. Birileri şanslı oluyor.

Boğa Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

İlk adımı atmazsan bir yere varamazsın ve o gün bugün. Bekarsanız risk alın. O kişi ilk adımı senin atmanı bekliyor olabilir. Belki onlar da senin kadar utangaçtır. Ne mükemmel bir kombinasyon zaten!

Boğa Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Artık Mars, Satürn ile karesini sonlandırdığına göre, profesyonel taahhütleriniz, sözleşmeleriniz ve ortaklıklarınız konusunda daha rahat hissedebilirsiniz. Boğa, işte yolunuzu açmak için benzersiz veya yenilikçi taahhütlerden yararlanmaya hazır hissedebilirsiniz! Güneş Neptün’ü retroda üçgen yaptığından, rüya görme yeteneğiniz artar. Güzel üçlü, kariyer hedefleriniz ve ağınız ile harikalar yaratıyor. Bu sezgisel üçlü sayesinde mevcut profesyonel taahhütlerinizi genişletmek daha kolay olabilir. Neptün hala geri harekette olduğundan, olası gri alanlara dikkat edin!

Kendinize inandığınızda duygularınızı başkalarına iletmek kolaydır.

Boğa Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün ortaklık cephesinde her şeyi net bir şekilde görmek zor, Boğa. Cuma günü gökyüzü, netlik duygunuzun üzerine zararsız, ilham verici bir sis oluşturan, gerçekliği çözen Neptün ile kendine odaklı güneşin rüya gibi bağlantısını içeriyor. Bu tatlı bağlantı, sizi geçen haftanın darbesini yumuşatabileceğiniz romantik bir rüya dünyasına çekmeye çalışır. Şifa ve ilham sağlamak için yakın sosyal bağlantılarınıza ve ortaklıklarınıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.