Boğa Burç Yorumları 11 Kasım 2021

Boğa burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 11 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Sahneye çık, Boğa. Ay, merak uyandıran üçüncü iletişim evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrenizi yönetiyor ve kariyer, itibar ve otorite duygusuyla ilgili otoriter onuncu evinizin üzerinde süzülüyor. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu, birinin izlediğini bildiğiniz için Instagram’a gitmek anlamına gelse bile, mesajınızı dünyayla paylaşmak için ani bir dürtüye işaret edebilir. Sanki bu, dünyaya – yani aşık olduğunuz kişiye – gerçekte ne yaptığınızı, gezegen hükümdarınız Venüs’ü göstermek için yeterli bir neden değilmiş gibi, aynı anda egzotik dokuzuncu medya, macera ve dünyevi arayışlar evinizi göz kamaştırıyor. Git ve senin olanı talep et.

Boğa Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Güvenilir bir ruh bulun ve bağırsaklarınızı boşaltın. Birine güvendiğiniz an, kendinizi çok daha mutlu ve çok daha güvende hissedeceksiniz. Sizi ne kadar rahatsız etse de başkalarına nasıl hissettiğinizi bildirmenin zamanı geldi.

Boğa Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mesleğinizde herhangi bir şeyi taahhüt edecekseniz, yeniliğe bağlanın, Boğa! Merkür kavuşumu Mars devam ediyor ve profesyonel olarak sürdürülebilir ortaklara ve sözleşmelere bağlı kalma motivasyonunuzu artırıyor. Bununla birlikte, her iki gezegen de dürtüsel taahhütte bulunmanızı yavaşlatan Satürn ile kare açı yapıyor. Kova burcundaki ilk dördün, kariyer yolunuzda düzenlemeyi gerektirdiğinden, belirli taahhütlerin neden henüz sonuçlanmadığını veya henüz gerçekleşmediğini düşünmek isteyebilirsiniz. İlk çeyrek ay, profesyonel çabalarınızı benzersiz kariyer yolunuza göre düzenlemenizi istiyor.

Tehlikeye yönelen biri temkinli olmayacaktır – ve bedelini ödeyebilirsiniz. Dikkat.

Boğa Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı, yakın ilişkilerine tamamen daldın, Boğa. Bekar ya da alın, bu çok önemli arazide duygusal alma ve verme deneyiminizin derinliklerine dalıyorsunuz. Perşembe günü gökyüzü, ilişki ihtiyaçlarınız ile kariyer yaklaşımınızda alınmayı bekleyen mevcut değişiklikler arasındaki mevcut ayrımı aydınlatan, gelecek odaklı Kova burcundaki ilk dördün ayının gelişini memnuniyetle karşılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.