Boğa Burç Yorumları 1 Aralık 2021

Boğa burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 1 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilin ilgini istiyor Boğa. Tek veya önceden alınmış, günümüzün astro-havası, uyum arayan yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evinize vurgu yapıyor, ancak burada bitmiyor. Ayın için için yanan Akrep’e ve haritanızın bu alanına geçişi üzerine, otoriter onuncu eviniz, itibarınız ve kamusal kişiliğiniz aracılığıyla ciddi Satürn ile karşı karşıya gelecek. İş, özel hayatınızın önüne mi geçiyor? Bire bir bağlantılarınızın temeli üzerine inşa etmeye çağrıldığınız için, güneşin samimi sekizinci seks evinizden, paylaşılan kaynaklardan ve ruh eşi bağlantılarınızdan geçişini düşünmek de önemlidir.


1 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kesin bir şeye güvenmeyin. Bunun yerine kalbinin sesini dinle. En az bir iyi arkadaşınızla sorunlarınızı keşfetmenin bir yolunu bulun. Bir şeyleri konuşmak en iyi çözüm olabilir.


1 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün istasyonlarının bugün yönlendirmesiyle, topluluklarınız, hayalleriniz ve hatta teknolojik yetenekleriniz üzerinde daha iyi bir kavrayışa sahip olabilirsiniz. Boğa, seni kim destekliyor? Neptün gerilemesi sırasında, hangi ağların ve bağlantıların sizin için en iyisini istediğinden emin olamamış olabilirsiniz. İleriye dönük olarak, artık alanınızda veya sektörünüzde kime güveneceğinizi biliyorsunuz. Neptün retrosu profesyonel hayallerinizi gölgede bırakmış olabilir, bu nedenle bir sonraki adımda neyi başaracağınız veya nasıl ilerleyeceğiniz konusunda bir fikriniz olmayabilir. Neyse ki, başarı vizyonunuz artık net! Son olarak, herhangi bir teknik sorun, doğrudan bir Neptün altında temizlenebilir!


1 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu gün kolay seçimler ve duygusal huzurla dolu. Yumuşak ve kontrollüsün.


1 Aralık 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Odağınızı en yakın ilişkilerinizdeki duruma çevirin, Boğa. Çarşamba günkü gökyüzü, ay zıt psikolojik Akrep burcunuzda süzülürken, o arenayı düzeltmek için biraz zaman harcamanızı istiyor. Luna’nın duvar ören Satürn ile zorlu karesi, muhtemelen herhangi bir kariyere ve ilgi gösterilmesi gereken itibar gerilimlerine ışık tutacaktır. Hikayenizi tamamen kaybetmeden değer verdiğiniz kişilerin yanında olmayı hedefleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.