Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Aralık 2021

Boğa burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Derinlikler ve Yükseklikler

Boğa, Aralık, ateşli Mars’ın ilişki kurma sektörünüzü harekete geçirmesi ve bazı köklü sorunları odak noktasına getirmesiyle ilginç bir başlangıç ​​yapıyor. Bu, herhangi bir zorluğun üstesinden gelme ve şifa getirme şansınızdır.

4 Aralık’ta Yay burcunda bir güneş tutulması, güçlü ve derin duygusal bir bölgede meydana geliyor. Bir süredir bir değişiklik düşünüyorsanız, bunun için gidebilirsiniz. Bunu çok fazla düşündüyseniz, tutulma sizi harekete geçmeye zorlayabilir. Ve korkutucu olsa da, size hayata yeni bir soluk verebilir.

Ayrıca macera sektörünüzde ve uzak ufuklarda bolca aktivite var. Düşünceli Merkür on üçünde ilerliyor ve sevimli Venüs ile güçlü Plüton’a katılıyor. Belki de mevcut oyun durumundan memnun değilsiniz. Eğer öyleyse, erişiminizi genişletmek için pratik yollar arıyor olacaksınız. Chatty Mercury, sizi akraba ruhlarla ve yolda size yardımcı olabilecek herkesle bağlantı kurmaya teşvik ediyor.

Alçakgönüllü Mars, yine 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve bu, derinlere inmek ve çok uzun süredir sizi rahatsız eden sorunları çözmek için mükemmel bir zaman olabilir. Mutlu bir yüz takınabilirsin, ama şimdi yardıma ihtiyacın olduğunu kabul etme ve yardım isteme zamanı.

Tatlı Venüs on dokuzunda Oğlak burcunda geri sarıyor, bu da bazı ilişkileri, anlaşmaları veya finansal düzenlemeleri sorgulamanıza neden olabilir. 29 Ocak 2022’ye kadar hayatınızı değiştirecek herhangi bir şey taahhüt etmekten kaçının. Kalbinizin değişmesi olasıdır.

Güneşin 21 Aralık’ta Oğlak burcuna geçişi, yönünüzü bulma şansı veriyor. Planlarınız varsa, niyetlerinizi belirleme ve organize olma zamanı.

Son olarak, neşeli Jüpiter, yirmi sekizinde Balık burcuna geçecek ve 10 Mayıs 2022’ye kadar burada kalacak ve sosyal hayatınıza sevgi, ışık ve kahkaha getirecek. Uzanıp bağlantı kurduğunuzda iyi şeyler olabilir.


Boğa Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ana gezegeniniz Venüs, ayın başında hala uyumlu Oğlak ile ortak olduğundan, mevcut veya potansiyel romantik ilişkileriniz sağlam, neredeyse yoğun bir havaya sahip. Aşk bazen eğlenceli olabilir ama şu anda aklında daha ciddi şeyler var.

On birinci ayda, geleneksel Oğlak burcundaki Venüs-Plüton kavuşumunun sınırlamaları içinde kendinizi rahat hissediyorsunuz ve geleceğin neler getirebileceğine dair hala büyük vizyonlarınız varken, bu veçhede çok gerçekçisiniz. İşleri bir sonraki seviyeye taşımaya çalışmadan önce biraz bekleyin.

Geçmişteki bir ilişkinin yeniden canlanmasını dilediyseniz, 19 Aralık’ta Venüs geri gittiğinde (hala Oğlak burcunda) şansınızı elde edebilirsiniz. bekliyor. Doğrulanmamış bilgilerin sizi atmasına izin vermeyin.

Geri harekette olan bilge asteroit Ceres, yirmi birincide inatçı burcunuza yeniden giriyor ve bu da aşk hakkında önemli bir ders almanızı engelleyebilir. Son sözü söylemek zorunda mısın, Boğa? Belki, sadece belki, başka birinin size fayda sağlayabilecek bir tavsiyesi vardır.


Boğa Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, son zamanlarda strese girdiğiniz tüm zor işler için maddi bir ödülle başlayabilir. Pek çok şey hakkında çok yetenekli ve bilgilisiniz ve hayatınızın bu alanlarını daha geniş bir ölçekte sergilemenin zamanı geldi.

4 Aralık’ta Yay burcundaki güneş tutulması yeteneklerinizi öne çıkarır ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca size somut sonuçlar verebilir. Bu, on sekizinci ayın dolunayı sırasında takip etmeniz gereken momentumdur. Artık, dünya bazı büyük değişimlerden geçerken bile onu hareket ettirme motivasyonuna sahipsiniz. Daha sakin hissetmeye başlayabilir ve hatta bir şeylerin daha iyiye doğru değişmek üzere olduğunu ruhunuzun derinliklerinde hissedebilirsiniz.

19 Aralık – 29 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında Oğlak burcundaki Venüs retrosu kendinize olan güveninizi azaltabilir. Çalışmanızı ortaya koymak kolay değil, çünkü ruhunuzu dünyaya açmak demektir. Gerçekte öyle değilken, başkaları sizi yargılıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, herhangi bir eleştiriye karşı çok hassas hissediyor olabilirsiniz. Aşırı tepki vermeyin. Onları uzaklaştırmazsanız bu aydan daha uzun sürecek olan inanılmaz bir sevgi ve büyük saygıyla sizinle tanışmaya çalışıyorlar.


Boğa Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Boğa burcu, özellikle 4 Aralık’taki güneş tutulması sırasında yakınlık sorunlarıyla ilişkinizi mahvedebilecek bu ay eski alışkanlıklarınıza takılıp kalmanın size bir faydası olmayacak. İşleri bir sonraki seviyeye taşıyın veya şimdi bitirin. İlişkiyi kurtarırsanız, on üçünde Merkür Oğlak burcuna geçtiğinde mesafe gidebilir. Bekarsanız, tatil seyahatlerinizde biriyle tanışabilirsiniz.

18 Aralık’taki İkizler burcundaki dolunay sırasında dengeyi sağlamaya çalışın. İyi ilişkiler tamamen alıp vermekle ilgilidir, bu yüzden uzlaşmayı unutmayın. Her zaman aynı restoranı seçmek zorunda değilsiniz.

Ancak ertesi gün Venüs Oğlak burcunda gerilemeye başladığında aşk hayatınız alt üst olur. Bildiğini sandığın her şey pencereden uçar gider ve büyük planlar değişir. Bir inanç sıçraması yapmak ve sizi çılgına çeviren beklenmedik biriyle tanışmak için 21’inde Oğlak’a giren güneşi kullanın.

Neyse ki, 28 Aralık’ta Jüpiter’in Balık burcuna girmesiyle başlayarak, gelecek yıl flörtünüz iyileşecek. Önümüzdeki birkaç ay içinde, flört uygulamalarında bolca şansınız olabilir veya arkadaşlarınızdan birine aşık olabilirsiniz. Hayalinizdeki kişiyi bulmak sandığınızdan daha kolay olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.