Başak Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Başak burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Başak burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Başak burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sağlığınıza fayda sağlayacak olumlu değişiklikler yapıyorsunuz. Başak, her gün daha iyiye gidiyorsun.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, anlaşmalar evinizde ve Venüs’ün Oğlak burcunda, İkizler’deki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapmamasıyla başlıyor. Yeni bir iş olasılığı var, ancak bunun beceri setinizin dışında olduğunu düşünebilirsiniz. Öte yandan, Başak, olduğun yerde kalmak da aynı derecede rahatsız hissediyor (ama farklı bir şekilde). Bir yol ayrımındasın ve bir seçim yapmak zorunda kalacaksın. İki yolu aynı anda kullanamazsınız.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen sağlık ve esenlik evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Başak, doğal olarak sağlık odaklısın ve fiziksel benliğine dikkat etmede oldukça iyi olabilirsin. Ama şimdi hacim 11’e çıktı. Başak, çiğ vegan olabilirsin ya da meyveci olabilirsin. Yararlı bir vitamin kombinasyonu bulabilirsiniz. Veya bir maraton veya vücut geliştirme yarışmasına katılmak için kayıt olabilirsiniz.

Başak Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, insanların sözlerinin arkasında durmasını bekliyorsunuz ve bu hafta evren sizden başkalarının sizinle nasıl konuştuğuna daha yakından bakmanızı isteyecek. Güneş, Merkür ve Mars’ın hepsi Akrep’te kamp kurmuş ve haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirmişken, kişisel diyalog, çevrede sahip olduğunuz herhangi bir tomurcuklanan romantizmde oynamak için ağır bir rol oynayacaktır.

Onuncu ayda, aşkınızın ne söylediğine daha fazla dikkat etmek isteyeceksiniz. Verdikleri sözleri tutamayacaklarını fark ederseniz, bunu ciddi bir tehlike işareti olarak kabul etmelisiniz. Şu anda başkalarını analiz ederken pragmatik ve mantıklı bir yaklaşım kullanmayı unutmayın. Yüksek standartlarınız sizi genellikle kötü durumlardan kurtarır, ancak başkalarına ne zaman şüphenin avantajını vereceğinizi bilmek her zaman çok net görünmeyecektir.

Hafta sona ererken, puslu Neptün güneşle tatlı bir bağlantı paylaşırken ay ile ittifak kurarken daha fazla belirsizliğin ortaya çıkması muhtemel. Şu anda romantizmde kaybolmak kolay olurdu ve yaparsan sorun değil. Sadece gerçekçi olmayan herhangi bir fanteziye kapılmamaya çalışın, çünkü Merkür ve Uranüs arasındaki karşıtlık, bu gün konuşulan kelimelerin amaçlanan şekilde ortaya çıkma ihtimalinin düşük olduğunu ima eder.

Başak Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ikinci haftası, üretken ve sağlıklı bir çalışma ortamına sahip olmak için iletişim becerilerinizi geliştirmekle ilgili!

İletişim gücünüzün zirvesi, Merkür’ün Akrep burcunda Mars ile kavuşum yaptığı 9-11 Kasım Salı ile Perşembe arasıdır. Bilgi sunma ve başkalarıyla sohbet etme şeklinizi kökten değiştirme yeteneğiniz bu süre zarfında fırlayacak. Bağlantı su burcunda olduğu için sohbet ederken sezginizi dinlemeniz önerilir. Mars, Merkür’e bir avantaj sağladığından, ses tonunuza dikkat edin. Saldırganlıkla karşılaşmadan iddialı olabilirsiniz. Tonunuzda, çimlerinizde ve zamanlamanızda güç var! Mars ayrıca Salıdan Cumaya Satürn ile kare açı yapacak, Merkür ise Çarşamba ve Perşembe günleri Satürn ile kare açı yapacak. Mars kare Satürn, iş yerinde ne tür bir eylemde bulunmak istediğinizi düşünmenizi istiyor. Kendinizi özellikle hırslı hissedeceksiniz, bu yüzden eyleminizin değerini bilin. Merkür Satürn ile kare açı yaptığında, iş yerinde gergin değişimlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Siz ve bir iş arkadaşınız aynı fikirde olmayabilirsiniz, bu nedenle bu, “katılmamayı kabul et” uzlaşmasını gerektirebilir. Meydanlar stresli hissettiğinde, iletişimsel aksiliklerin daha iyi iletişim becerilerine yol açtığını unutmayın!

Başak Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Aile bilgeliği bazen tam olarak ihtiyacınız olan şeydir ve bu Pazartesi günü için geçerlidir. Hafta başlarken, bu göreceli kaynaklardan yararlanmak için bazı telefon görüşmelerini ve e-postaları kovun ve hatta bir aile yemeği bile hazırlayın. Tavsiye ve etkileşim ile enerji kazanacaksınız. Haftanın ortasına doğru, esnekliğe prim verin. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri, kendinizden en iyisini bekleyin. Şu anda harikasın (enerjik, düzenli ve yaratıcı) ve her şeyin üstesinden gelebilirsin. Cumartesi gecesi ve Pazar günü, olağandışı bir şey (veya birini) arayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.