Başak Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Başak burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Başak burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması aileye bazı değişiklikler getiriyor. Başak, heyecan daha yeni başladı.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep burcunda, iletişim evinizde, ilişkiler evinizde Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Sen ve sevgilin çok önemli bir kararda göz göze gelebilirsiniz. Başak, muhtemelen birbirinizi desteklemeye hazırsınız. Aşkı arıyorsanız, harika bir kimyaya sahip olduğunuz birini bulabilirsiniz. Çevrimiçi flört kutunuzu gözden geçirin ve kimin size “göz kırptığını” görün.

30 Kasım Salı günü, aile evinizdeki Yay burcundaki Merkür, rutin evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün, kimseyi ilgilendirmez yapılacaklar listenizi kontrol eden Energizer Bunny’siniz. Başak, çamaşır yıkama veya yemek hazırlama gibi günlük görevleri verimli bir şekilde yerine getiriyor ve hatta belki de garajı organize ediyorsun. Günün sonunda yorgun olabilirsiniz, ancak bir tatmin duygusuyla.


Başak Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş ve Merkür evrende bir ittifak oluşturup haritanızın evi yöneten bölümünü aktive ederken, haftanın başlangıcını kişisel alanınıza yeniden yatırım yapın. Evinizde kamp kurma havasında olacak, alanınızı yeniden dekore etmeyi, yeniden düzenlemeyi ve tazelemeyi seçeceksiniz. Odağınızı şu anda aşka yöneltmiyorsanız sorun değil. Eviniz gelecekteki aşklar için zemin hazırlayacak, böylece bu zamanı yolun aşağısındaki romantizm için hazırlık çalışması olarak görebilirsiniz.

Kendinizi biraz arkadaşlığa veya en azından biraz flört etmeye ihtiyaç duyuyorsanız, 2 Aralık’ta sevdiğiniz kişiye ulaşın. Bu, yalnızca arsız bir metin aracılığıyla olsa bile, o özel biriyle ortalığı ısıtmak için mükemmel bir ortam.

4 Aralık’taki tutulma büyük bir etki yapacak, ancak kendinizi biraz bunalmış veya yorgun hissetmeniz mümkün. Bu gün evde kalmak için kendinize tam izin verin ve daha maceracı arkadaşlarınızın suçluluk duygusuyla sizi evden çıkmaya teşvik etmesine izin vermemeye çalışın.


Başak Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Başak, evde çalışmak daha zorlayıcı olabileceğinden, iş ve ev hayatını dengelemek için zor bir hafta olabilir.

Güneş, 28-30 Kasım Pazar gününden Salı gününe kadar dürüst Yay burcunda Merkür ile kavuşum yaptığından, dikkatiniz evinize ve ailenize çekilir. Ailenizle vakit geçirmeyi veya ev projeleri üzerinde çalışmayı düşünüyor olabilirsiniz. İş-yaşam dengesini yönetmeyi daha kolay bulabileceğiniz için evden çalışıyorsanız bu mükemmel bir geçiş olabilir. Neyse ki, Venüs bu süre zarfında Mars’a seksen yapacak, bu nedenle işinize olan tutkunuzdan yararlanmak kolay olabilir. Meslektaşlarınız veya ev halkı, profesyonel sorumluluklarınızı yerine getirirken en büyük destek sisteminiz olabilir. Hatta ev hayatınızdan da ilham alabilirsiniz! Venüs, Neptün’ü tüm hafta boyunca altmışlık açıyla döndürdüğünden, iş arkadaşlarınızla kolay iletişim kurmayı ve yaratıcı ilham almayı bekleyebilirsiniz. Neptün istasyonları 1 Aralık Çarşamba günü yön verdiğinde, işinizde tam olarak kime ve neye bağlı kalacağınızı bileceksiniz!

4 Aralık Cumartesi günü Yay burcundaki yeni ay tam güneş tutulması altında, iş-yaşam dengenizin önümüzdeki altı ay içinde önemli ölçüde değişeceğini görebilirsiniz!


Başak Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sonunda size gerçek gibi gelen bir şeye bir göz atarken, hafta bir patlama ile başlar. Hafta ortası – ne olursa olsun – işinizi bitireceksiniz ve kendinizi iyi bir şekilde aşabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kelimelerinizi dikkatli seçin çünkü insanlar gerçekten dikkatlerini vermek için çok hızlı hareket ediyor olabilirler. Bu hafta sonu sosyal hayatınız hızlanacak ve insanların yanında olmanın bile sizi pozitif enerjiyle doldurduğunu göreceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.