Başak Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Başak burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? Başak burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? Başak burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, konuşmalar romantik bir hal alıyor. Başak, sıcak bir konuşma içinde olabilirsin.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep burcunda, iletişim evinizde, romantizm evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, oldukça seksi olan bir metin sohbetinin parçası olabilirsiniz. Gelecekteki bir buluşmayı ayrıntılı olarak tartışırken, samimi fotoğraflar paylaşıyor olabilirsiniz. Buluşmanızı beklerken çok eğleniyor olabilirsiniz.

23 Kasım Salı günü, evinizin ve ailenizin evindeki Yay burcundaki güneş, evinizdeki Kuzey Düğüm ile “diğer herkes” ile karşıtlık kurar. Şu anda onlara karşı bir biz tavrı var. Ve Başak, bu son bir kutu sprey krem ​​şanti için bir markette kavgaya dönüşebilir. Trafikte veya dar park yerlerinde geziniyor olabilirsiniz. Ancak bu konuya farklı bir şekilde yaklaşabilir ve kilisenizde, manevi organizasyonunuzda veya topluluk grubunuzda hayır işleri yaparak huzur bulabilirsiniz.

Başak Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yengeç ayı haritanızın topluluğu yöneten bölümünü aydınlatırken, şu anda arkadaş çevrenizde besleyici bir rol üstleneceksiniz. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek içgüdüsel bir çağrı gibi gelebilir, ancak insanlar tavsiyenizi almak istemiyorsa dizginleri gevşetmeniz gerekir. Başkalarının ihtiyaçlarını karşılamakla ilgilenmiyorsanız, bu zamanı çevrimiçi varlığınızı düzeltmek ve gerekirse flört profilinizi güncellemek için kullanmalısınız.

Yönetici gezegeniniz Merkür yirmi dördüncüde neşeli Yay burcuna geçiyor ve sizi iyimserliğinizle yeniden bağlarken temiz bir nefes görevi görüyor. Sadece aşka yaslanmayı seçtiğinizden emin olun ve sağlıklı arkadaşlıklara veya romantik ilgi alanlarına yönelmeye çalışın. Ay bu gün de Aslan’a girecek ve haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirecek. Bu kozmik iklimde güveniniz sarsılabilir, özellikle de hassasiyetten yoksun büyük egolarla çevriliyseniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde insanların sizi nasıl hissettirdiğine dikkat edin ve diğer insanların öz-önem duygusunun kendi öz değerinizi düşürmesine izin vermeyin. Neyse ki hafta, Ay’ın Başak’ta kamp kurmasıyla sona erecek ve sizi gerçek benliğinize geri getirirken duygusal olarak sıfırlama şansı verecek.

Başak Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ruh hali bu hafta değişiyor ve odağınızı geçim kaynağınıza geri çağırıyor. Bir sonraki macerana hazır mısın Başak?

Güneş, 21 Kasım Pazar günü psişik Akrep’ten cesur Yay için ayrılarak evinizi ve ailenizi vurguluyor. Ailenizle daha fazlasını yapabileceğiniz veya işinizden dolayı belirli bir yaşam tarzına sahip olabileceğiniz için sıkı çalışmanız bu alanda kendini gösterebilir. 24 Kasım Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçtiğinde iş yerinde iletişimde bazı zorluklar olabilir. Gezegen yöneticiniz Merkür, Yay burcunda zarar görüyor ve bu transit sizin burcunuzla kare açı yapıyor. Bu nedenle, profesyonel konuşmalara yaklaşan ton, alan ve zamanlama ile ilgili sorunlar olabilir. İş yerinde herhangi bir sonuca varmamaya veya bir hevesle hareket etmemeye dikkat edin! Neyse ki, herhangi bir yanlış iletişim potansiyeli, bir hafta süren Venüs’ün altmışlık Mars’ı tarafından yönlendiriliyor. Uyumlu altmışlık, sürecinizi baştan sona düşünmek, geri bildirim istemek ve dürtüsellikten sezgiyi ayırt etmek için bir hatırlatıcı olacaktır. Bir sonraki hamlenizi düşünmek için ara verdiğinizde verimli bir çalışma haftası geçirebilirsiniz!

27 Kasım Cumartesi günü Başak burcundaki son dördün ile birlikte projelerinize kişisel dokunuşları tamamlayabilirsiniz.

Başak Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kendinizi tamamen topraklanmış hissediyorsunuz ve istediğinizi elde etmek için sonraki birkaç adımı atmaya hazırsınız. Tatlı bir konser ya da seksi olabilir, ancak bu haftanın başlarında çok daha yakınlaşacaksınız. Çarşamba günü, evinizi veya çalışma alanınızı tamamen yeniden düzenlediğinizi görebilecek yeni bir ilhama kapılabilirsiniz. Kimsenin seni durdurmasına izin verme. Bu hafta sonu başka birinin yol göstermesine izin vermeye çalışmalısın. Yol tarifi bulmakta zorlanacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.