Başak Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Başak burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Başak burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Başak burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ay tutulmasıyla birlikte seyahat planları değişebilir. Başak, bir acil durum planına ihtiyacın olabilir.

15 Kasım Pazartesi günü Akrep burcundaki güneş, yazışma, telefon görüşmeleri ve yazışmalar evinizde, zaman yönetimi evinizde Jüpiter Kova burcundayken kare açı yapın. Bugün, e-posta gelen kutunuzu boşaltmak, telefon aramalarını cevaplamak ve metinlere cevap vermek için saatler harcayabilirsiniz. Başak, bitmek bilmeyen bir dizi soru zamanınızı silip süpürebilir. Bu insanların her birine değer veriyor olsanız da bazen aramalarınızı kontrol edecek özel bir sekreteriniz olmasını dilersiniz.

16 Kasım Salı günü, Akrep burcundaki güneş, romantizm ve macera dolu evinizde Plüton’a altmışlık açı yapmak üzere hareket ediyor. Bugün, harika olduğu ortaya çıkan biriyle bir randevuyu kabul edebilirsiniz. Başak, ideal aşk adayınıza uymayabilecek biri, ancak çok ilginç nitelikleri var. Ve sizinle oldukça ilgilenebilirler.

Başak Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay tutkulu Koç burcunda ilerlerken, haftanın ilk bölümünde derin bağlantılar sizin için hızlı bir şekilde tezahür edecek. Bu enerji, romantik fetihlerinize dürtüsellik ve heyecan getirecek, ancak birinin çok hızlı girmesine izin vermediğinizi veya bunun bedelini daha sonra ödeyebileceğinizi unutmayın. Evet, başkalarıyla bağlantı kurmak iyidir, ancak ruhunuzu açığa çıkarmak veya derin sırları açığa çıkarmak söz konusu olduğunda uzak durmak isteyebilirsiniz.

Ruh eşi bağlantıları, tatlı Venüs’ün rastgele Uranüs ile yararlı bir bağlantı kurduğu on sekizinci ila on dokuzuncu ay arasında birdenbire ortaya çıkabilir. Bu enerji, yönetici gezegeniniz Merkür’ün rüya gibi Neptün’e kozmik bir öpücük gönderdiği on sekizinde özellikle dokunaklı olacaktır. Bu gün, evrenle olan bağlantınız güçlenecek ve bunu, gelecekteki bir eşte neleri çekmek istediğinizi diğer tarafa iletmek için bir fırsat olarak kullanmalısınız. Özellikle kalp meseleleriyle ilgiliyse, şu anda işaretlere de dikkat edin. Aşk hayatınızda nasıl ilerleyeceğinizden emin değilseniz, bir meditasyon seansı veya profesyonel tarot okuması ciddi bir netlik sağlayabilir.

Başak Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının üçüncü haftası, profesyonel çabalarınızda etkili iletişimin ne kadar önemli olduğunu vurguluyor, Başak.

15 Kasım Pazartesi gününden itibaren güneş, Jüpiter’le kare açı yapacak ve işte potansiyel iletişim sorunlarına yol açacak. Kare, iş arkadaşlarınızla aynı sayfada olmayabileceğinizi gösterir, ancak bu kötü bir şey değildir. Bir şey olursa, uzlaşmak için ortak bir zemin bulun, oradan gidin! Ertesi gün, Mars geri giden Uranüs’e karşı çıkarken güneş Plüton’a seksen yapacak. Bilgilerinizi sunmanın yeni bir yolunu bulabileceğiniz için altmışlık renkli iletişim için mükemmeldir. İletişim, gazetecilik ve hatta öğretmenlik alanlarında çalışıyorsanız özellikle etkili olabilir. Muhalefet, işyerinizi nasıl gördüğünüzle ilgili bir fikir değişikliğini temsil ediyor. 18 Kasım Perşembe günü, Venüs, yaratıcılığınızı eğitiminizle uyumlu hale getirerek geri giden Uranüs’ü üçgen yapacak. Üçgen sırasında, işi yeniden tasavvur edebilirsiniz. Beklenmedik bir açıdan bir görevi veya projeyi yürütmek için mükemmel bir zaman!

Yoğun haftanızı tamamlamak için 19 Kasım Cuma günü Boğa burcunda bir dolunay ay tutulması olacak. Güçlü ay tutulması, profesyonel eğitiminizin doruk noktasını temsil ediyor ve potansiyel olarak başarılı bir deneyim veya mezuniyet ile vurgulanıyor.

Başak Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken, anlık satın almalardan kaçının. Ve bu, coşkuyla beslenen ve kötü tavsiye edilen duygusal seçimler için de geçerlidir. Haftanın ortasına doğru merakınızı gidermek için fırsatlar arayın ve hedeflerinizi gerçekçi bulamayanlara inanmayın. Perşembe akşamından başlayarak, bir yanınız kendini tutuyor, bir yanınız ‘Git, git, git!’ diye bağırıyor. Şüphe duyduğunuzda, akışa devam edin. Yüreğinizi alın ve risk alın. Pazar günü, tüm çabalarınız, özellikle de romantizm içerenler nihayet meyvesini veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.