Başak Burç Yorumları 9 Kasım 2021

Başak burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 9 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, sorumlu sağlık alışkanlıklarınız, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemlerinizden oluşan altıncı eviniz aracılığıyla Kova’daki ciddi Satürn’e katılacak ve sıkıcı yapılacaklar listenizi ve günlük görevlerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getirecek. Stres yapma, Başak. Zodyaktaki en becerikli burçsun ve her zaman onu çalıştırmanın bir yolunu bulursun. Aynı şey, amansızca bir sevgilinin zihnini incelemeye çalışanlarınız için de geçerli; akışına bırak. İletişim sektörünüzde gezegen yöneticiniz Merkür ve cüretkar Mars ile bir karede otururken, bir şeyleri aşırı analiz ediyor olabilirsiniz, bu yüzden gerekirse bir adım geri atın.

Başak Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Yorgunsan kimseye iyi gelmezsin. Şu anda bir yolculuğa çıkamıyorsanız, en azından zihinsel bir mola verin. Her ne yapıyorsanız, nerede yapıyorsanız ve kiminle yapıyorsanız bir molaya ihtiyacınız var.

Başak Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Demek istediğin gibi söyle, Başak! Merkür bugün Akrep burcunda Mars ile kavuşum yaparken, iletişim sektörünüzde bir boğaz çakra aktivasyonu var. Sözlerinin arkasında bir güç var, bu yüzden dikkatli konuş. Meslektaşlarınızla etkileşime geçtiğinizde veya bir fikir ortaya attığınızda, bu bağın düşüncelerinizi uzaklara taşıyacağını bilin! Yine de dikkatli olun, çünkü Mars, Merkür’e iddialıdan daha agresif bir ton verebilir. Mars da bugün Satürn ile kare açı yapmaya başladığı için, iletişimsel sürtüşmeler iş başında olabilir. Güçlenmiş bir şekilde karşılaşacaksınız, bu da birkaç kişiyi bir döngüye sokabilir!

Entelektüel bir meydan okuma arayın. Sizinle çok uyumlu olanlardan kaçının.

Başak Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak gümüş dilli, kanat ayaklı gezegen Merkür’den kozmik rehberlik alırsınız. Salı günü gökyüzü, kendine güvenen Mars ile birleşirken Merkür’ün ısıyı artırdığını görüyor. Bu eşleştirme, harekete geçme ihtiyacınızı artırmak için çalışır ve öfkenizi artırırken hoş bir enerji artışı sağlar. Dünyevi Oğlak ayı gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile birleştiğinden, yaratıcı cephede veya romantik ilgi alanlarında güçlü yayınlar olması muhtemeldir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.