Başak Burç Yorumları 5 Kasım 2021

Başak burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 5 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunu 5 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 5 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, kalbinin arzularını ifade etmeye hazırsın. Asıl soru şu: Geleceğini görüyorlar mı? Gizeminiz çekiciliğinizin bir parçası. Örneğin, ay, iletişimle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizden yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade evi aracılığıyla için için yanan Plüton’a tatlı bir altmışlık açı oluşturacaktır. Ne istediğini biliyorsun ve balınla çok net konuşuyorsun. Üstüne üstlük, ay aynı zamanda taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla büyüleyici Neptün ile uyum içinde olacaktır. Yansıtma ve illüzyonlara karşı dikkatli olun.

Başak Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Enerjinizi daha önemli kişisel konulara ayırmanız zorunludur. Kim sorarsa sorsun yeni hiçbir şeye evet demeyin. Şu anda bunun için ne zamanınız ne de enerjiniz var. Onları güzelce ertelersen, daha sonra tekrar isteyebilirler.

Başak Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugünden başlayarak, yeni ay hedeflerinizin önüne geçmeye başlayabilirsiniz! Merkür dönüştürücü Akrep’e girerken, iletişim araçlarınızı kökten dönüştürmek için iletişim gezegeni yanınızda. Hatta fırsat doğduğunda bugün işyerinde konuşma veya bilgi sunma şeklinizi bile değiştirebilirsiniz. Sezginiz de yerinde olabilir, bu nedenle işteyken herhangi bir içgüdüsel duyguya dikkat edin. Bu arada Venüs, yaratıcılık sektörünüze fayda sağlayan Oğlak burcuna giriyor. Herhangi bir profesyonel proje daha yaratıcı bir ton ve uygulama alabilir!

Farkında olsanız da olmasanız da bugün önemli bir dönüm noktasına ulaşıyorsunuz. Yine de kutlayın!

Başak Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür nereye giderse, sadakatle takip edersiniz Başak. Cuma günü gökyüzü, Merkür’ün keskin dilli Akrep’e doğru kaydığını ve zihinsel atmosferinizi ve duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırdığını görüyor. Merkür’ün burada geçirdiği zaman, karizmanızı, zihinsel dayanma gücünüzü ve eğitim amaçlı girişimlere yönelik arzunuzu arttırır – şimdi 24 Kasım’a kadar. Bu arada, sevgili Venüs, cinsel hayatınızı tatlandırmak ve yaratıcı projeleri yeniden gözden geçirmenize yardımcı olmak için çalıştığı Oğlak burcuna ilerler. Mart başı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.